QUOTE(brashke77 @ 2008 12 13, 12:28)
Srove, labai sudomino si kose, jau ja matau aplamai ne pirma karta, visos giria, o as niekada dar tokios neragavus.
Tai , reiskia, kai kruopos isverda, jose dar turi buti skyscio? Sultinio, ar pieno?
Daryciau be kukuliu, tai uztenka 1 bulves tarkiu? Ant kiek cia kruopu?
Ar gerai butu pienas ir druska tiktai? Na, vanduo dar. Ar reikia ir sultinio???
Tai , reiskia, kai kruopos isverda, jose dar turi buti skyscio? Sultinio, ar pieno?
Daryciau be kukuliu, tai uztenka 1 bulves tarkiu? Ant kiek cia kruopu?
Ar gerai butu pienas ir druska tiktai? Na, vanduo dar. Ar reikia ir sultinio???
Taip, kaip kruopos isverda, dar turi buti sultinio, galima pieno, bet man skaniausia ji, kai kruopas verdi su kauliukais, juos isimi, o i kruopas su nuoviru sukreti tarkuotas bulves(maisant, kad nesigautu kukulas), bet gali ir su pienu ir su kuo tik nori, kaip patinka, bet jei vien vandennyje isvirsi, tai paprasciausiai bus be skonio.Tu proporciju tiksliai negaliu pasakyti, nes is akies darau visada, bet kruopu, tai jau turi tam sultiny buti tirstokai taip, nes gausis per skysta ir neskani, o bulves vienos uztenka, jei ji didoka ir miltinga, sakykim dviems litrams koses, jei daugiau virsi, tai ir antra bulve nusiskusk Ir dar gerai maisyk, kad neprisviltu, o paskui uzdenk ir leisk pastovet siek tiek
O jei daugiau tarkiu idetum, aisku ji gautus kietesne, jei nori, kad nuo sauksto nekristu gali deti daugiau tarkiu.Ai puiki seimininke esi, ka as cia aiskinu, matysi beverdant
Tasha jau labai fest pyragelis, parasiau ir seile nurijau