Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Srove @ 2008 12 12, 20:19)
Kas cia pasidare su pom pangasijom doh.gif , ot vajus uzejo biggrin.gif Laabai skaniai isrodo wub.gif
Merginos rytoj vaivorykstiniai upetakiai maximoj po 9 lt.
assa.gif Vel gaminsim zuvike ax.gif

dar turejau uzsipirkus per akcija.
o aisku ryt pirksiu upetaki lotuliukas.gif
Atsakyti
zuvyte- grazuole, bet ta shilkine koshe- wow..tik Lt mama darydavo..tokie geri prisiminimai..niammmmmmmmmmm 4u.gif
Atsakyti
pangasija pas mane buvo pirkta be akcijos, bet lai guli toliau kameroj g.gif ale ta silkine kose doh.gif noriuuuuuuuuuuuuu wub.gif o as tik perlines kruopas issiviriau galvojau su pienu bus sriuba man... bet dabar turbut reik bulviu dadet ir uzmakaluot rolleyes.gif cia ta kose man savaites patiekalas nr 1 bus, nors zuvyte irgi graziai atrodo...
Atsakyti
labas vakaras.
adventinio penktadienio zuvis. zuvies apkepele:
user posted image

menke, bulves, orkos, svogunai, alyvoges, aliejus, sviestas, prieskoniai, druska siek tiek surio.

apkepiau zuvi keptuveje, kuri buvo imarinuota su sezamu, indiskais prieskoniais, pipiriukais ir druska, apviriau bulves, apkepiau morkas su svogunais su indiskais priskoniais. paskui viska sudejau i indeli uzkepelems, idejau siek tiek alyvogiu, siek tiek sviesto ir siek tiek surio, kepiau orkaiteje apie 20min. labai skaniai gavosi mirksiukas.gif skanaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 12, 12:48)
labas vakaras.
adventinio penktadienio zuvis. zuvies apkepele:


labai simpatishkai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2008 12 12, 13:24)
Pusryciukai

Kiausiniene su varskes suriu

Pakepam ant sviestuko varskes surio riekutes, tada pilamei keptuve isplakta kiausini su jusu megiamais prieskoneis ir trupuciu pieno, kepame. skanaus 4u.gif

user posted image



Ir senatveje kenciam nuo trombu, bijom embolu ir perkam AUGALINI alieji BE CHOLESTEROLIO, uzsimerkdami pries ta fakta, kad cholesterolis yra gyvulines kilmes produktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guminuke @ 2008 12 13, 00:33)
Ir senatveje kenciam nuo trombu, bijom embolu ir perkam AUGALINI alieji BE CHOLESTEROLIO, uzsimerkdami pries ta fakta, kad cholesterolis yra gyvulines kilmes produktas biggrin.gif

na ir? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 12 gruodžio 2008 - 23:45
Lasisos pyragaiciai ax.gif

Pirkau bemiele atsaldyta tesla, issikociojau staciakampiais, dejau lasisos file ant to teslos staciakampio, kiek matesi tesla islindusi is lasisos supjausciau juostom,lasisa padruskinau ir papipirinau, dejau svieziu smulkintu sparaginiu pupeliu, paprikos ir pomidoro riekele, dar padruskinau ir papirpirinau, truputi palaisciau citrinos sultinis ir uzlaksciau ax.gif Kepiau apie 20-25 min. orkaiteje ax.gif
Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 12 13, 01:00)
Lasisos pyragaiciai ax.gif

Pirkau bemiele atsaldyta tesla, issikociojau staciakampiais, dejau lasisos file ant to teslos staciakampio, kiek matesi tesla islindusi is lasisos supjausciau juostom,lasisa padruskinau ir papipirinau, dejau svieziu smulkintu sparaginiu pupeliu, paprikos ir pomidoro riekele, dar padruskinau ir papirpirinau, truputi palaisciau citrinos sultinis ir uzlaksciau ax.gif  Kepiau apie 20-25 min. orkaiteje ax.gif
Skanaus 4u.gif
user posted image

kaip noreciau dabar. Man turbut kokie zuvadieniai dabar uzeje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 12 12, 13:05)
man tai receptas labiausiai aktualu butu, o ne foto... nes man kazkaip nesigauna tie virtu bulviu  doh.gif

as i virtu bulviu mase dedu tik druska arba vegeta ir daug krakmolo sauso,o jai bulves birios tada dar truputi uzplikau krakmolo kad gautusi kaip klijai ir idedu tada gaunasi tesla gera ir tikrai neissileidzia verdant galima net uzsaldyti o poto virti.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 12, 15:46)
sudomino padazas, koks jo skonis? rugstokas, astrokas, saldokas??? prie ko galeciau naudoti? maltinukai, kepsniai, vistiena?

As tai, kaip sumastau, taip ir naudoju, pagalvoju, kokio nereciau ir gaminu.Gal prie virtu gaminiu nelabai tik, o siaip prie keptu, visokiu suktinuku, o ypac su jautiena kepta man skanu, vietoj jaut sultinio gali pilti gero raud. vyno, bet cia jau gal daugiau prie grynos mesytes, be voliojimu.O siaip tai juk padazas toks dalykas, kad jis gaminamas ir tobulinamas gamybos procese, kol skonio receptoriams atitinka bigsmile.gif Tai druskos, tai cukraus, tai rugsteles, ar dar kokio bieso krauni tol, kol buna skanu.Ta syk buvo toks svelniai astrus. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Guminuke @ 2008 12 13, 00:33)
Ir senatveje kenciam nuo trombu, bijom embolu ir perkam AUGALINI alieji BE CHOLESTEROLIO, uzsimerkdami pries ta fakta, kad cholesterolis yra gyvulines kilmes produktas biggrin.gif

Biski nesupratau, prie ko ta foto rolleyes.gif ar gal del kiausiniu, kad turi daug cholesterolio, ar, kad ant sviestuko pakepta, o ne ant aliejaus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 12, 20:57)
Tokios banalios biggrin.gif ir as noreciau thumbup.gif
Mano dar banalesni pietus bigsmile.gif Silkine kose, su tarkuotu bulviu kamuoliukais.
Perlines kruopas uzmerkiau is vakaro, tai labai greit isvire jautienos sultinuke, nuskutau 4 bulves, tris i rutuliukus nusunkiau ir suminkiau su vakarykste bulviu kose ir suformavusi juos sumeciau i jau isvirusias sultiny kruopas(pries tai dar pieno truputi pyliau).Po 10 mazdaug minuciu sukreciau vienos bulves tarkius ir dar maisant paviriau apie 5 minutes.Uzdengusi dar palaikiau, kol susitupejo lotuliukas.gif .Paskui begau ieskoti didziojo sauksto lotuliukas.gif



Srove, labai sudomino si kose, jau ja matau aplamai ne pirma karta, visos giria, o as niekada dar tokios neragavus.
Tai , reiskia, kai kruopos isverda, jose dar turi buti skyscio? Sultinio, ar pieno?
Daryciau be kukuliu, tai uztenka 1 bulves tarkiu? Ant kiek cia kruopu?
Ar gerai butu pienas ir druska tiktai? Na, vanduo dar. Ar reikia ir sultinio???
Atsakyti