QUOTE(Nerytė @ 2008 12 12, 15:46)
sudomino padazas, koks jo skonis? rugstokas, astrokas, saldokas??? prie ko galeciau naudoti? maltinukai, kepsniai, vistiena?
As tai, kaip sumastau, taip ir naudoju, pagalvoju, kokio nereciau ir gaminu.Gal prie virtu gaminiu nelabai tik, o siaip prie keptu, visokiu suktinuku, o ypac su jautiena kepta man skanu, vietoj jaut sultinio gali pilti gero raud. vyno, bet cia jau gal daugiau prie grynos mesytes, be voliojimu.O siaip tai juk padazas toks dalykas, kad jis gaminamas ir tobulinamas gamybos procese, kol skonio receptoriams atitinka
Tai druskos, tai cukraus, tai rugsteles, ar dar kokio bieso krauni tol, kol buna skanu.Ta syk buvo toks svelniai astrus.
Papildyta:
QUOTE(Guminuke @ 2008 12 13, 00:33)
Ir senatveje kenciam nuo trombu, bijom embolu ir perkam AUGALINI alieji BE CHOLESTEROLIO, uzsimerkdami pries ta fakta, kad cholesterolis yra gyvulines kilmes produktas
Biski nesupratau, prie ko ta foto
ar gal del kiausiniu, kad turi daug cholesterolio, ar, kad ant sviestuko pakepta, o ne ant aliejaus?