Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Irmama @ 2008 12 12, 14:46)
o ka daryti, kad zirniai nesuvirtu? kad butu birus? kur cia paslaptis g.gif  tongue.gif

g.gif nepervirti smile.gif man tik viena karta buvo suvire, nes netikrinau, o uzdejau puoda ir palikau, ateinu kose doh.gif nuo to laiko kai jau apminksteja tikrinu kas kelias min blush2.gif
Atsakyti
... dejau i kepimo rankove...

labai prašau, tik nesijuokit,
blush2.gif bet paaiškinkit, man, asilo galvai, kas ta kepimo rankovė doh.gif , iš ko ji daroma ir kur galima jos nupirkti, t.y. kaip ji pakuotėj atrodo. Norečiau ir aš išmokti tokius šedevrus gaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2008 12 12, 17:57)
... dejau i kepimo rankove...

labai prašau, tik nesijuokit,
  blush2.gif bet paaiškinkit, man, asilo galvai, kas ta kepimo rankovė  doh.gif , iš ko ji daroma ir kur galima jos nupirkti, t.y. kaip ji pakuotėj atrodo. Norečiau ir aš išmokti tokius šedevrus gaminti  blush2.gif

prekybos centre prie foliju, pleveliu ir tt rasi. Tai toks maisas, idedi mesa, uzrisi galus (yra tokie 'uzristukai' ideti), va ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Pabandziau idarytus su farsu makaronus ax.gif skonis buvo thumbup.gif estetinins vaizdas doh.gif nekoks gavosi doh.gif
pirkau Italiskus makaronus,- vamzdelinius,tai patogu buvo sukisti mesyte mirksiukas.gif ale man jie vienas su kitu sulipo,prairo,farsas isbego...zodz.,itariu, kad klaida buvo tokia:mazoka jiems vietos puode buvo! gal reiktu i didesni puoda det,tai taip vienas su kitu nesukibtu g.gif tada butu thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
Banali, bet MB skani vakariene blush2.gif
Kepta mesyte su bulvem ir pomidoru salotom.

user posted image

Mesyte (kiauliena) truputi pamusiau, apibarsciau prieskoniais, pipiriukais ir kepiau "ant" dideles ugnies. Bulves paprastai atkeptos su prieskoniais. Salotos - pomidorai, druska, pipirai, cesnakai, aliejus.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 12, 18:06)
prekybos centre prie foliju, pleveliu ir tt rasi. Tai toks maisas, idedi mesa, uzrisi galus (yra tokie 'uzristukai' ideti), va ir viskas  4u.gif

aciu, už atsakymą 4u.gif . reiks ieškot.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 12, 19:20)
Banali, bet MB skani vakariene blush2.gif

Tokios banalios biggrin.gif ir as noreciau thumbup.gif
Mano dar banalesni pietus bigsmile.gif Silkine kose, su tarkuotu bulviu kamuoliukais.
Perlines kruopas uzmerkiau is vakaro, tai labai greit isvire jautienos sultinuke, nuskutau 4 bulves, tris i rutuliukus nusunkiau ir suminkiau su vakarykste bulviu kose ir suformavusi juos sumeciau i jau isvirusias sultiny kruopas(pries tai dar pieno truputi pyliau).Po 10 mazdaug minuciu sukreciau vienos bulves tarkius ir dar maisant paviriau apie 5 minutes.Uzdengusi dar palaikiau, kol susitupejo lotuliukas.gif .Paskui begau ieskoti didziojo sauksto lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos
Pangasija kepta orkaitej
Cia pries kepant
user posted image
o cia jau patiekta
user posted image
Ruosiau taip. Pangasija apibarsciau kinietiskais prieskoniais, po to ruosiau darzoves, morkas supjausciau juostelem, porus postambiai, apslaksciau alyv alieju, kad neissausetu, vorcesterio padazo nemazai, ir ispaudziau 1 skiltele cesnako, viska ismaisiau.
folija paslaksciau taip par aliejum, turini sudejau kaip matot, slakeli vandens ir i orkaite. Kepiau apie 30-40 min 200 laipsniu temp. Valgem su bulviu kose, labai skanu smile.gif (net nesitikejau blush2.gif )
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 12 12, 19:57)
Tokios banalios biggrin.gif ir as noreciau thumbup.gif
Mano dar banalesni pietus bigsmile.gif Silkine kose, su tarkuotu bulviu kamuoliukais.

abieju atrodo skaniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 12 gruodžio 2008 - 19:01
Galvoju kas cia per silkine kose, galvojau is silkes lotuliukas.gif

Kaip as tokius dalykelius megstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 20:01)
, galvojau is silkes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 12, 20:01)
Pangasija kepta orkaitej

Kas cia pasidare su pom pangasijom doh.gif , ot vajus uzejo biggrin.gif Laabai skaniai isrodo wub.gif
Merginos rytoj vaivorykstiniai upetakiai maximoj po 9 lt.
assa.gif Vel gaminsim zuvike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 12, 19:19)
Kas cia pasidare su pom pangasijom doh.gif , ot vajus uzejo biggrin.gif Laabai skaniai isrodo wub.gif
Merginos rytoj vaivorykstiniai upetakiai maximoj po 9 lt.
assa.gif Vel gaminsim zuvike ax.gif

Tai kad jau nuo siandien ta akcija smile.gif bet maximoj buvau apie pietus, tai jau nebuvo jokios zuvytes.. unsure.gif galvojau neatveze pas mus, bet mama anksti ryte dar mate lotuliukas.gif kaip isproteje visi lotuliukas.gif
Atsakyti