o kaip daryti, kad nebutu "glazuruotos", juk jei nenaudosim krakmolo - neimanoma bus sulipinti bulviu. ar imanoma?
QUOTE(jovitae @ 2008 12 11, 23:43)
o kaip daryti, kad nebutu "glazuruotos", juk jei nenaudosim krakmolo - neimanoma bus sulipinti bulviu. ar imanoma?
as zemaiciams dedu miltu ir kiausini. krakmolo visai nededu
QUOTE(jovitae @ 2008 12 11, 21:43)
Dek miltu ,as niekad krakmolo nededu ,gaunasi zemaiciai ,ir dedu ne farsa o virta malta mesyte
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 22:44)
as zemaiciams dedu miltu ir kiausini. krakmolo visai nededu
Va, kiek zmoniu, tiek skoniu , man bulves su miltais nekaip valgosi , o va bulba su krakmolu slysta
sveikos..
vakar velai vakare norejau pagirti Elena su Srove..bet beziuredama nusiverciau nuo kedes.. , tai tik shiandien atsigavau..
nerealus skanumynai..
o Nerytes zirniu pasiulysiu mb, tegu ziuri per ekrana.. ...
vakar velai vakare norejau pagirti Elena su Srove..bet beziuredama nusiverciau nuo kedes.. , tai tik shiandien atsigavau..
nerealus skanumynai..
QUOTE(6663 @ 2008 12 11, 22:34)
sveikos..
nerealus skanumynai..
nerealus skanumynai..
SM virto kankinimo priemone
QUOTE(6663 @ 2008 12 11, 23:34)
beziuredama nusiverciau nuo kedes.. , tai tik shiandien atsigavau..
Vargsiuke , uzjauciu, man rodos ne pirmas kartas, kai vartaisi, tai gal geriau sesk ant sopkutes, kad nenugriutum
QUOTE(Srove @ 2008 12 11, 14:49)
Vargsiuke , uzjauciu, man rodos ne pirmas kartas, kai vartaisi, tai gal geriau sesk ant sopkutes, kad nenugriutum
juokites juokites..
..Kulinarine mafija
BRIEDIENOS FARSU IDARYTOS PAPRIKOS SU SOJOS IR SAKES PADAZU
reikes:
keliu raudonu arba geltonu papriku
briedienos farso
skilteles cesnako
centimetro imbiero saknies
zverienos prieskoniu
druskos pipiru
padaziukui:
100 ml sojos padazo
100 ml sakes
saukstelis cukraus
saukstelis druskos
sumaisome farsa su prieskoniais, ishspaustu cesnaku ir sutarkuotu imbieru ir prikemsame paprikas. sumaisome padazo ingridientus. paprikas dedame i keptuve i kuria ipilta siek tiek sviesto ir lengvai apkepame is visu pusiu. dedame paprikas i formele apipilame padazu ir sauname i orkaite 25 minutems, ant 190 laipsniu. pries patiekiant paslakstome padaziuku kuriame kepe. patartina valgyti su ryziais. labai neiprastas ir gurmaniskas skonis
reikes:
keliu raudonu arba geltonu papriku
briedienos farso
skilteles cesnako
centimetro imbiero saknies
zverienos prieskoniu
druskos pipiru
padaziukui:
100 ml sojos padazo
100 ml sakes
saukstelis cukraus
saukstelis druskos
sumaisome farsa su prieskoniais, ishspaustu cesnaku ir sutarkuotu imbieru ir prikemsame paprikas. sumaisome padazo ingridientus. paprikas dedame i keptuve i kuria ipilta siek tiek sviesto ir lengvai apkepame is visu pusiu. dedame paprikas i formele apipilame padazu ir sauname i orkaite 25 minutems, ant 190 laipsniu. pries patiekiant paslakstome padaziuku kuriame kepe. patartina valgyti su ryziais. labai neiprastas ir gurmaniskas skonis
QUOTE(balanduke @ 2008 12 11, 15:24)
wow, kokia egzotika..briediena, sake..
Balanduke,vau,kažkas nerelaus.
Aš įsivaizduoju,kaip,kaip skanu.GERULIS RECEPTAS.
Aš įsivaizduoju,kaip,kaip skanu.GERULIS RECEPTAS.
Virtu bulviu cepelinai,tik nepadariau jau isvirtu foto,tiesiog bandau ideti foto nes nemoku ziuresiu ar iseis [img=http://img208.imageshack.us/img208/7917/dsc01340wm5.th.jpg] jai neisejo labai atsiprasau ir prasau patarimo kaip ikelti nuotraukas