Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 10, 20:49)

farsa, paprika, svoguna pakepinam, dedam blansiruotus pomidorus, pomidoru pasta, prieskonius ir padaza uzpilam ant isvirtu spageciu, uztarkuojam surio ir uzbarstom svieziu baziliku 4u.gif

Niam. Gaminsiu. thumbup.gif Tik dabar trys ganėtinai kvaili klausimai brunette.gif :
Kas tie blansiruoti pomidorai? blush2.gif
Kur gauni šviežių bazilikų?
ir ar tiks vietoj pastos, paprastas ketčupas? ačiū... flirt.gif man šian proto užtemimas fool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Šešėlio_Mirtis*~: 10 gruodžio 2008 - 21:53
Nu šakės užsukau čia wub.gif,negaliu seilės tysta einu obuolį valgyt.Šaunuolės manau rasiu kuo vyrą palepint čia tikrai daug receptukų. thumbup.gif ne nu ką obuolys nepadeda einu iš čia geriau ryte ilysiu,nes taip viskas skaniai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra757: 10 gruodžio 2008 - 22:17
SroveUUUUU mergyt kaip skaniai atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
srove nu tikrai kaip skaniai cia uzrodei, uzsimaniau valgyti iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šešėlio_Mirtis*~ @ 2008 12 10, 21:53)
Niam. Gaminsiu.  thumbup.gif  Tik dabar trys ganėtinai kvaili klausimai brunette.gif :
Kas tie blansiruoti pomidorai?  blush2.gif
Kur gauni šviežių bazilikų?
ir ar tiks vietoj pastos, paprastas ketčupas? ačiū... flirt.gif man šian proto užtemimas fool.gif  biggrin.gif

4u.gif skubu atsakyti:
blansiruoti pomidorai tai nulupti nuo odeles, as dejau is skardines, gali pati ideti i dubeneli pomidorus, uzpilti verdanciu vandeniu ir kelias min. palaikyti, po to jie puikiai nusilups wink.gif
as auginu vazonelyje virtuvei ant palanges sviezia bazilika ax.gif yra pirkti didziuosiuose PC iv. prieskoniniu zoleliu 4u.gif
tiks, duos siek tiek kitoki skoni, bet jei megstat kecupa gali drasiai deti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 11, 11:14)
4u.gif skubu atsakyti:
blansiruoti pomidorai tai nulupti nuo odeles, as dejau is skardines, gali pati ideti i dubeneli pomidorus, uzpilti verdanciu vandeniu ir kelias min. palaikyti, po to jie puikiai nusilups wink.gif
as auginu vazonelyje virtuvei ant palanges sviezia bazilika ax.gif yra pirkti didziuosiuose PC iv. prieskoniniu zoleliu 4u.gif
tiks, duos siek tiek kitoki skoni, bet jei megstat kecupa gali drasiai deti mirksiukas.gif

aciuks. Skubėsiu į PC ir gaminti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šešėlio_Mirtis*~ @ 2008 12 11, 10:21)
aciuks. Skubėsiu į PC ir gaminti.  ax.gif

mirksiukas.gif sekmes ir skanaus mirksiukas.gif nepamirsk oregano dziovinto nusipirkti, man prie makaronu oregano ir bazilija nepakeiciami prieskoniai wub.gif
Atsakyti
Oregano, tai cia raudonelis, ar ne ? tik mandriau skamba ax.gif
Be jo net picos negaminamos picerijoj... Puikus prieskonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 10:36)
Oregano, tai cia raudonelis, ar ne ? tik mandriau skamba  ax.gif
Be jo net picos negaminamos picerijoj... Puikus prieskonis  thumbup.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as cia naujoke,bet pasirodysiu sioki toki patiekala kuris man buvo skanus,net nezinau gal toks jau yra,bet as cia neradau
user posted imagecia dar neiskepti,o cia jau iskepti
user posted image
o receptukas butu toks
reikia 0.5kg kiaulienos farso,3 sv.pomidoru,1maza raudona paprika,1maza geltona paprika,3vidutines morkas,10 dideliu bulviu,prieskoniai,grietines maza indeli ir sauksta majonezo.
Morkas susitarkuojam burokine tarka ir pakepinam ipyle biski aliejaus.
Pomidorus,paprikas susipjaustom smulkiai ir pakepinam kartu jau su pakepintomis morkomis,dar ipjaustom 2skilteles cesnako,kepinam,kol pomidorai aptyzta.Sia mase susikratom i inda.O dabar kepinam farsa.Iji dedam prieskoniukus(pipiriukai,vegeta,cesnakiukas, pagal skoni)kai apkepa dedam grietine ir majonezo sauksta ir uzdenge dangciu dar pakepinam.
Issiskobiam bulves(as tai pjoviau isilgai bulves ir stengiaus virsu,kad gautusi kuo gilesne duobute)
iskepusi farsa su maisom su pomidorais ir dar biski pakepinam,ir sia gauta mase pridedam iskobtas bulves ir dedam i orkaite kepti,kai iskepia patarkuojam surio,nu cia irgi pagal skoni
O mes juos valgem su bulviu kose(isviriau is tu bulviu,kurias isskobiau)ir sv.pomidoru ir agurku misraine.
Atsakyti
Cia tiek visko skanaus prisikaičiau, kad net pilvas gurgia bigsmile.gif Jus man pasakykit kaip jums taip graziai rudai apskrunda bulves orkaitej, gal jas pamirkot kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2008 12 11, 14:54)
Cia tiek visko skanaus prisikaičiau, kad net pilvas gurgia bigsmile.gif Jus man pasakykit kaip jums taip graziai rudai apskrunda bulves orkaitej, gal jas pamirkot kur? g.gif

grilio funkcija ijunk pries pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti