Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 19:48)
mergaitės, pagelbėkit  4u.gif kas per daiktas tas klevų sirupas, ta prasme, į ką panašus, kokio skonio  g.gif noriu kalėdinius meduolius išsikept, bet mano vaikui dėl alergijos negalima medaus, mąstau, kuo galėčiau jį pakeist, kad būtų artimas skonis  g.gif

Na maciau atsake , tik pridursiu kad labai skanu su ledais ir blynais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 12 10, 16:10)
kiek zinau tai nevirtu grybu negalima saldyti.juk grybaut kai pasala negalima, nes grybai tampa nuodingi, tai cia turetu buti tas pats, na gal klystu 4u.gif

Galima ir virtus,ir žalius šaldyti mirksiukas.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 10, 16:13)
pirma syki girdziu ax.gif kaip tik rudmese tada rinkdavom mirksiukas.gif 
mes zalius baravykus saldom -labai labai thumbup.gif paskui, kai dedi i kokia sriuba ar padazui, ar siaip -tai kaip ka tik is misko thumbup.gif

Bonda,o gal Tu žinai kaip su voveraitėm šaldytom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 12 10, 08:33)
Vakar buvo toks greitas patiekaliukas gavosi...Turėjau bulvių virtų su lupenom.Kameroje radau virtų užšaldytu voveruškų.Ant sviesto apkepinau svogūnus, sudėjau voveruškas, įpyliau grietinėlės ir biški patroškinau. Į pabaiga dar krapų dėjau.Tada bulvė perpjoviau per pusė, išskobiau vidų,įdėjau grybus ir į orkaitę 10 minučių.Skanaus  4u.gif

vaje kaip skaniai atrodo, o dar man voverusku megejai rolleyes.gif

QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 17:48)
mergaitės, pagelbėkit  4u.gif kas per daiktas tas klevų sirupas, ta prasme, į ką panašus, kokio skonio  g.gif noriu kalėdinius meduolius išsikept, bet mano vaikui dėl alergijos negalima medaus, mąstau, kuo galėčiau jį pakeist, kad būtų artimas skonis  g.gif

gali naudoti, kaip medaus pakaitala. o jo pirkti maciau ir as IKI mirksiukas.gif

tiesa as voveruskas saldau neapvirtas ir man jos nekarcios rolleyes.gif kitus grybus kartais apverdu, kartais ne, kaip nuotaika yra ir laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 17:48)

Jei jo nerasi, gal pabandyk su dirbtiniu medum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 10, 19:27)
gali naudoti, kaip medaus pakaitala. o jo pirkti maciau ir as IKI  mirksiukas.gif

bet jo mažiau man atrodo reikia, nei kad medaus? ar dėti tiek pat g.gif kepiniuose aš nesigaudau, man ten tamsus miškas 4u.gif

QUOTE(Masiania* @ 2008 12 10, 19:28)
Jei jo nerasi, gal pabandyk su dirbtiniu medum g.gif

o kaži nuo jo nebus alergijos unsure.gif bijau rizikuot, nes mažiui dilgėlinė, kol išsiaiškinom, kam konkrečiai, net į tą pusę nebežiūrim doh.gif čia jau ne į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2008 12 10, 19:34)
labai fainas receptukas smile.gif noriu pameginti ir as tongue.gif o tokiu makaronu rasiu pirkti?tai jie gan dideli g.gif ir dar iskilo klausimas i juos deti farsa dar net nevirtus g.gif kaip jie vadinasi? ir ar bus skirtumas,jei paprasta vistienos sultini naudosiu rolleyes.gif
is anksto dekoju 4u.gif  mirksiukas.gif

Tie makaraskai patys paprasciausi, perku norfoj, jie nera labai dideli, man patinka, kad gali tiesiog keptuveje su jais apsieiti.Aisku farsa deti i nevirtus, bet, kai prades minksteti reikia greit nupilti sultini likusi ir apkepti su spinatais, paskui vel supili kiek liko to sultinio ipili grietineles ir pabaigi troskinti, to padazo beveik nelieka, tai uzsidedi dar grietines, jei nori, gali ir orkaitej daryti, tik tie makaronai orkaitei per mazi, reiktu didesniu, cia toks greitas variantas mirksiukas.gif O del sultinio aisku gali, jei tau patinka tas vistienos sultinys, as tai is visu tu sultiniu ir visokiu vegetu naudoju tik ta vieninteli sonkauliuku, nes jis man be galo skanus, o ir sriuboms duoda toki pikantiska skoni.Va nepatingejau nufotkinti, nes turiu tu makaronu, o be to sultinio tiesiog nebunu blush2.gif

user posted image

Irrrr, aciuu mergaitems, kas vaisinasi su manim kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Elena tai pasisiulei i zmonas ir i krumus su voveraitemis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 10 gruodžio 2008 - 19:44
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 19:40)
bet jo mažiau man atrodo reikia, nei kad medaus? ar dėti tiek pat  g.gif kepiniuose aš nesigaudau, man ten tamsus miškas  4u.gif

kepiniuose ir as nelabai gaudausi, pabandyk i saldumynus nueiti paklausti. o kokio medaus tau reikia, tiksliau koks parasytas recepte? naturalus, dirbtinis? jis konsistencija i dirbtinio panasus tai kiekis turetu atitikti, saldumas irgi panasiai ax.gif

o as siulau spagetti su farsu ir svieziu baziliku

farsa, paprika, svoguna pakepinam, dedam blansiruotus pomidorus, pomidoru pasta, prieskonius ir padaza uzpilam ant isvirtu spageciu, uztarkuojam surio ir uzbarstom svieziu baziliku 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 10, 20:49)
o as siulau spagetti su farsu ir svieziu baziliku

Palauk, tuoj atvarau, uzdenk, kad neatsaltu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 19:40)

o kaži nuo jo nebus alergijos  unsure.gif bijau rizikuot, nes mažiui dilgėlinė, kol išsiaiškinom, kam konkrečiai, net į tą pusę nebežiūrim  doh.gif čia jau ne į temą  ax.gif

Tas dirbtinis medus - cukraus sirupas, bet jei bijot, gal geriau nerizikuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 10, 19:53)
Palauk, tuoj atvarau, uzdenk, kad neatsaltu bigsmile.gif  wub.gif

lotuliukas.gif nera ka denkt cool.gif tokie skanus buvo, kad staigiai isgaravo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 10, 20:43)

Elena tai pasisiulei i zmonas ir i krumus su voveraitemis doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na tai aš į krūmus voveruškų ieškot lotuliukas.gif Naujam patiekalui tongue.gif Pasiūlymas galioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 12 10, 21:43)

Na tai aš į krūmus voveruškų ieškot  lotuliukas.gif Naujam patiekalui  tongue.gif Pasiūlymas galioja  biggrin.gif 

Gruodi i krumus g.gif voverusku?hmmm... blink.gif Isduok ir man tokia zuvinga vieta lotuliukas.gif
O as prisiziurejus cia pagaminau naktipiecius, is to kas like saldytuve ir vakaryksciu bulviu, jas sumaliau, imusau pora kiausiniu, pora saukstu krakmolo, slakeli pieno, sonines karsto rukymo supjausciau, petrusku, poru ir keptuven.Pusiau zemaiciai gavos, tik su saukstu deti, dar kastinio buvo tongue.gif

user posted image
Atsakyti