Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Dita* @ 2008 12 10, 15:10)
kiek zinau tai nevirtu grybu negalima saldyti.juk grybaut kai pasala negalima, nes grybai tampa nuodingi, tai cia turetu buti tas pats, na gal klystu 4u.gif

pirma syki girdziu ax.gif kaip tik rudmese tada rinkdavom mirksiukas.gif
mes zalius baravykus saldom -labai labai thumbup.gif paskui, kai dedi i kokia sriuba ar padazui, ar siaip -tai kaip ka tik is misko thumbup.gif
Atsakyti
As siemet ir umedziu galvas zalias saldziau, Paskui i miltukus ir ant sviestuko kepiau, paskui ant batono riekeles su sviestu deliau ir valgem. Nenusinuodijom. Pasirodo grybai daugkartinio valgymo lotuliukas.gif Umedes buvo nepakitusios, gal kiek vandeningesnes. Kiek skaiciau labiau rekomenduoja tuos mikstus grybus saldyt. Ir dar is literaturos: saldytus nevirtus grybus kameroje galima laikyti iki metu, o apvirtus tik iki 3 menesiu.

Bet voveruskos neapvirtos ir užsaldytos buna karcios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 10 gruodžio 2008 - 14:34
na nezinau, mane vyras buvo itikines, kad pasalus grybaut negalima, nes grybai nuodingi, tai taip siemet ir neprisigrybavom. verysad.gif bet ar pasale grybai nebuna sutize?
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 12 10, 15:50)
na nezinau, mane vyras buvo itikines, kad pasalus grybaut negalima, nes grybai nuodingi, tai taip siemet ir neprisigrybavom. verysad.gif bet ar pasale grybai nebuna sutize?

na,mes ir grybaujam , ir saldom mirksiukas.gif nei prigribavus istyze, nei susaldyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 12 09, 21:33)
maisytas  mirksiukas.gif  kiauliena/jautiena ir farsas turi buti smulkiai sumaltas  smile.gif

aciu laabai 4u.gif mirksiukas.gif

ir nepykit taip ax.gif kad su ta nuotrauka pacitavau!!!
as pirma karta,labai skubejau,o be to ir nepastebejau prasymu doh.gif unsure.gif

sorry smile.gif
Atsakyti
mergaitės, pagelbėkit 4u.gif kas per daiktas tas klevų sirupas, ta prasme, į ką panašus, kokio skonio g.gif noriu kalėdinius meduolius išsikept, bet mano vaikui dėl alergijos negalima medaus, mąstau, kuo galėčiau jį pakeist, kad būtų artimas skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 18:48)
mergaitės, pagelbėkit  4u.gif kas per daiktas tas klevų sirupas, ta prasme, į ką panašus, kokio skonio  g.gif noriu kalėdinius meduolius išsikept, bet mano vaikui dėl alergijos negalima medaus, mąstau, kuo galėčiau jį pakeist, kad būtų artimas skonis  g.gif

Saldus klevų sirupas, konsistencija kaip skysto medaus.Skonis man primena ledinukus, kuriuos vaikystėj darydavom iš vandens ir cukraus. Nežinau gal jų įvairių rūšių būna, bet tas kuri perkam, tai saldus ir tikrai būtų thumbup.gif kaip medaus pakaitalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo animam: 10 gruodžio 2008 - 18:08
QUOTE(animam @ 2008 12 10, 18:02)
Saldus klevų sirupas, konsistencija kaip skysto medaus.Skonis man primena ledinukus, kuriuos vaikystėj darydavom iš vandens ir cukraus. Nežinau gal jų įvairių rūšių būna, bet tas kuri perkam, tai saldus ir tikrai būtų  thumbup.gif  kaip medaus pakaitalas.

pasiieškojau info, radau, kad tamsus naudojamas kepiniams, tai dabar klausimas iškilo, kur jo gaut doh.gif kažkada berods esu mačius kažkur, bet neatsimenu, reiks klausinėtis parduotuvėse, ir ar pas mus būna g.gif Žinau, kad Sonatina berods jį naudojo kažkur, tai gal yra LT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 10, 18:23)
pasiieškojau info, radau, kad tamsus naudojamas kepiniams, tai dabar klausimas iškilo, kur jo gaut  doh.gif kažkada berods esu mačius kažkur, bet neatsimenu, reiks klausinėtis parduotuvėse, ir ar pas mus būna  g.gif Žinau, kad Sonatina berods jį naudojo kažkur, tai gal yra LT  unsure.gif

Mačiau IKI prie džemų, uogienių ir sirupų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2008 12 10, 18:30)
Mačiau IKI prie džemų, uogienių ir sirupų  4u.gif

notworthy.gif aciuks.gif bandysiu ieškot ir ragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2008 12 09, 23:33)
makaronus, idarytus kalakutiena

labai fainas receptukas smile.gif noriu pameginti ir as tongue.gif o tokiu makaronu rasiu pirkti?tai jie gan dideli g.gif ir dar iskilo klausimas i juos deti farsa dar net nevirtus g.gif kaip jie vadinasi? ir ar bus skirtumas,jei paprasta vistienos sultini naudosiu rolleyes.gif
is anksto dekoju 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2008 12 10, 20:34)
labai fainas receptukas smile.gif noriu pameginti ir as tongue.gif o tokiu makaronu rasiu pirkti?tai jie gan dideli g.gif ir dar iskilo klausimas i juos deti farsa dar net nevirtus g.gif kaip jie vadinasi? ir ar bus skirtumas,jei paprasta vistienos sultini naudosiu rolleyes.gif
is anksto dekoju 4u.gif  mirksiukas.gif

atsakysiu as: kriaukliu buna pirkti maximoj prie makaronu ax.gif deze didele- dairykites aukstai... Makaronus isvirti reikia, bet nepervirti ax.gif
Atsakyti