O voveruskos apvirtos ir uzsaldytos neapkarsta, nes nevirtos tai karcios buna.
QUOTE(Elena @ 2008 12 10, 08:33)
Vakar buvo toks greitas patiekaliukas gavosi...Turėjau bulvių virtų su lupenom.Kameroje radau virtų užšaldytu voveruškų.Ant sviesto apkepinau svogūnus, sudėjau voveruškas, įpyliau grietinėlės ir biški patroškinau. Į pabaiga dar krapų dėjau.Tada bulvė perpjoviau per pusė, išskobiau vidų,įdėjau grybus ir į orkaitę 10 minučių.Skanaus
SUPER turiu šaldytų grybukų
O JERGAU KAIP VISKAS SKANU...
O KAIP VEDARUUUU NORIU...
O KAIP VEDARUUUU NORIU...
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 10, 10:50)
Zinai Elena tau reikia su Oliveriu koja kojon zingsniuot manau tikrai ne prasciau pasirodytum uz ji Bulvikes su voveruskom super niamnia
Oliveris gali atostogaut...
man .nieko neistampo.
QUOTE(Elena @ 2008 12 10, 10:33)
Vakar buvo toks greitas patiekaliukas gavosi...Turėjau bulvių virtų su lupenom.Kameroje radau virtų užšaldytu voveruškų.Ant sviesto apkepinau svogūnus, sudėjau voveruškas, įpyliau grietinėlės ir biški patroškinau. Į pabaiga dar krapų dėjau.Tada bulvė perpjoviau per pusė, išskobiau vidų,įdėjau grybus ir į orkaitę 10 minučių.Skanaus
Elena,norėjau dėl voveruškų paklausti,taip pat turiu kameroj,bet jau sakiau meisiu konteinerin,sako kad šaldytos pasidaro karčios,kaip gavosi?Ar tiesa?Laikyt ar mest man jas?
Na nežinau..tikrai ne karčios buvo..gal todėl kad grietinėlės pyliau
Labai skaniai gavosi...o tai gal karčios kai žalios užšaldomos?Nes mano buvo apvirtos...
Labai skaniai gavosi...o tai gal karčios kai žalios užšaldomos?Nes mano buvo apvirtos...
Elena na ka vakar vedarai siandien voverusku kadrylius mane masina
QUOTE(Elena @ 2008 12 10, 14:32)
Na nežinau..tikrai ne karčios buvo..gal todėl kad grietinėlės pyliau
Va,va pas mane žalios užšaldytos,nu pabandysiu,karčios bus,tai išmesiu
laba diena.as ne blondine bet vistiek nezinau,todel klausiu ,kaip pasildyti tortilija
QUOTE(Agniska @ 2008 12 10, 14:06)
Va,va pas mane žalios užšaldytos,nu pabandysiu,karčios bus,tai išmesiu
kiek zinau tai nevirtu grybu negalima saldyti.juk grybaut kai pasala negalima, nes grybai tampa nuodingi, tai cia turetu buti tas pats, na gal klystu