Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

ieskau ieskau isgirtuju bulviniu banduciu receptelio ir nerandu doh.gif gal kuri galetumet parasyti? noreciau isbandyti , aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 08, 23:49)
ieskau ieskau isgirtuju bulviniu banduciu receptelio ir nerandu  doh.gif  gal kuri galetumet parasyti? noreciau isbandyti  , aciu 4u.gif

Čia receptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 12 09, 01:01)

friends.gif aciux
Atsakyti
Daržovių troškinukas.Galima pateikti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Morkas supjaustome šiaudeliais.Lengvai apkepiname.Dedame svogūnus.Uždengiame ir kepame kokiu 10 min.Tada dedame šiaudeliais pjaustytas cukinijas,salierą, obuolį.Troškiname iki kada suminkštės morkos.Barstome druskos, cukraus,pipirų, dedame pomidorų padažo ir petražolių.

user posted image

Tuno salotos.
Salotų lapai,agurkas,pomidoras,alyvuogės, virtas kiaušinis,skrebučiai.Padažui citrina ir alyvuogių aliejus.

user posted image

Čia paprasčiausia kepta pangasijų filė ir bulvių košė.

user posted image

Vištienos karbonadas.Vištienos file pamušame, apibarstome prieskoniais, į kiaušinio plakinį, po to į džiuveselius ir kepame keptuvėje.Prieš kepimo pabaiga dedame ant viršaus sūrio.Bulvės keptos orkaitėje, salotos agurkas su grietinė.

user posted image

Lietinai su sūriu ir kumpiu.Kepame lietinius.Įdarui aš tarkuoju ir sūrį, ir kumpį 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Elena ir viska cia siandien?
Atsakyti
Elena ,kaip viskas skaniai atrodo thumbup.gif vaišinuosi daržovių troškinuku ir vištienos karbonadu essen.gif aš dar be pietų smile.gif
Atsakyti
Elena, perngasiju file voliojai i miltus? noriu tu salotu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 09, 13:54)
Elena ir viska cia siandien?

Nea..čia išeiginių patiekalai pavėluotai blush2.gif

QUOTE(balanduke @ 2008 12 09, 14:08)
Elena, perngasiju file voliojai i miltus?  noriu tu salotu  bigsmile.gif

Taip, voliojau 4u.gif
Atsakyti
lietiniai kaip is katalogo wub.gif . einu ir as kepsniu kepti.
Atsakyti
Elena, priplojai prie žemėssu savo patiekalais biggrin.gif Super, viskas gražiai ir skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš lietinių su špinaitais ir sūriu doh.gif
Atsakyti
Eikit sau kaip viskas skanu... blink.gif essen.gif essen.gif dabar čiumpu lietinius thumbup.gif
Atsakyti