ieskau ieskau isgirtuju bulviniu banduciu receptelio ir nerandu gal kuri galetumet parasyti? noreciau isbandyti , aciu
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 08, 23:49)
ieskau ieskau isgirtuju bulviniu banduciu receptelio ir nerandu gal kuri galetumet parasyti? noreciau isbandyti , aciu
Čia receptas
Daržovių troškinukas.Galima pateikti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų.
Morkas supjaustome šiaudeliais.Lengvai apkepiname.Dedame svogūnus.Uždengiame ir kepame kokiu 10 min.Tada dedame šiaudeliais pjaustytas cukinijas,salierą, obuolį.Troškiname iki kada suminkštės morkos.Barstome druskos, cukraus,pipirų, dedame pomidorų padažo ir petražolių.
Tuno salotos.
Salotų lapai,agurkas,pomidoras,alyvuogės, virtas kiaušinis,skrebučiai.Padažui citrina ir alyvuogių aliejus.
Čia paprasčiausia kepta pangasijų filė ir bulvių košė.
Vištienos karbonadas.Vištienos file pamušame, apibarstome prieskoniais, į kiaušinio plakinį, po to į džiuveselius ir kepame keptuvėje.Prieš kepimo pabaiga dedame ant viršaus sūrio.Bulvės keptos orkaitėje, salotos agurkas su grietinė.
Lietinai su sūriu ir kumpiu.Kepame lietinius.Įdarui aš tarkuoju ir sūrį, ir kumpį
Morkas supjaustome šiaudeliais.Lengvai apkepiname.Dedame svogūnus.Uždengiame ir kepame kokiu 10 min.Tada dedame šiaudeliais pjaustytas cukinijas,salierą, obuolį.Troškiname iki kada suminkštės morkos.Barstome druskos, cukraus,pipirų, dedame pomidorų padažo ir petražolių.
Tuno salotos.
Salotų lapai,agurkas,pomidoras,alyvuogės, virtas kiaušinis,skrebučiai.Padažui citrina ir alyvuogių aliejus.
Čia paprasčiausia kepta pangasijų filė ir bulvių košė.
Vištienos karbonadas.Vištienos file pamušame, apibarstome prieskoniais, į kiaušinio plakinį, po to į džiuveselius ir kepame keptuvėje.Prieš kepimo pabaiga dedame ant viršaus sūrio.Bulvės keptos orkaitėje, salotos agurkas su grietinė.
Lietinai su sūriu ir kumpiu.Kepame lietinius.Įdarui aš tarkuoju ir sūrį, ir kumpį
Elena ir viska cia siandien?
Elena ,kaip viskas skaniai atrodo vaišinuosi daržovių troškinuku ir vištienos karbonadu aš dar be pietų
Elena, perngasiju file voliojai i miltus? noriu tu salotu
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 09, 13:54)
Elena ir viska cia siandien?
Nea..čia išeiginių patiekalai pavėluotai
QUOTE(balanduke @ 2008 12 09, 14:08)
Elena, perngasiju file voliojai i miltus? noriu tu salotu
Taip, voliojau
lietiniai kaip is katalogo . einu ir as kepsniu kepti.
norėčiau ir aš lietinių su špinaitais ir sūriu
Eikit sau kaip viskas skanu... dabar čiumpu lietinius