Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(lile @ 2008 12 08, 11:21)
O as tas bulvines bandeles keliau ir s gavos. Dariau pagal recepta, bet lipo prie ranku baisiausiai, paskui tarsi kepramos bande kilti ir galiausiai subliusko ir pasidare tokios kaip patize. Nors siaip skanios buvo, et ir vyras, kuris ziuri tik i mesa, sake kad savotiskai skaniai pavalge. Idomu kas ten man ne taip buvo.

Krakmolo daugiau reikejo gal deti. Nes as irgi kiek daugiau nei recepte dejau, bulves tikrai ne kazkokios specialios pas mane, o maisytos ivairiu rusiu, nes is kaimo. biggrin.gif
kaip sakiau vakar dariau jas is bulviu koses, o siandien pabandziau is virtu bulviu su lupenom. Skanu ir taip ir taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2008 12 08, 17:50)
Krakmolo daugiau reikejo gal deti. Nes as irgi kiek daugiau nei recepte dejau, bulves tikrai ne kazkokios specialios pas mane, o maisytos ivairiu rusiu, nes is kaimo.  biggrin.gif
kaip sakiau vakar dariau jas is bulviu koses, o siandien pabandziau is virtu bulviu su lupenom. Skanu ir taip ir taip  thumbup.gif

lotuliukas.gif kaip matau bandukiu maratonas pas tave
Atsakyti
mamkaa taip skaniai tavo plovas atrodo,mielai suvalgyciau lekstute dabar wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Lazanija 4u.gif
Eiga: supjausciau smulkiai svoguna ir ispaudziau kelias skilteles cesnako,pakepinau,tuomet dejau farso(geriausia kiaulienos su jautiena) apie 700g,prieskoniu,ir skardine smulkintu pomidoru,baziliko,viska gerai pakepinu. Tuomet atskirai pagaminu balta padaza,svieste pakepinam kelis saukstus miltu,pilam pieno,siek tiek druskos ir muskato ziupsneli.
Istepam kepimo inda aliejum,dedam laksta(naudojau svieziu makaronu lakstus) tuomet baltaji padaza,paskui sluoksnis farso,uzbarstom suriu(naudojau fermentini ir mocarela),ir vel lakstas ir t.t. virsutinis sluoksnis surio.Uzdengiau folija ir kepiau 40 min, poto atidengiau folija ir dar 10 min pakepiau.
Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 08 gruodžio 2008 - 20:52
sveikos siandien kepiau bulviu plokstaini su vistienos sparneliais smile.gif
Receptuka ismokau is tecio 4u.gif
user posted image
user posted image
Pirmiausia suprieskoninau sparnelius, pipiras, vegeta. Dejau tiek, o siaip kas kaip megsta.
Bulves sutarkavau, kartu ir 1 svoguna, idejau a.sauksteli rugscios druskos. Paspirgiau siek tiek lasinuku su svogunais, i lasinukus ipyliau apie puodeli pieno,kai uzvire ''misini'' uzpyliau ant tarkio ir ismaisiau.
I bleka sudejau sparnelius, uzpyliau bulviu tarkiais ir i orkaite. MB gyre rolleyes.gif
] Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 08, 20:18)
lotuliukas.gif kaip matau bandukiu maratonas pas tave

Aga lotuliukas.gif
Matai vakar nedaug buvo like bulviu koses tai isejo tik man paragauti smile.gif
O siandien jau ir vyrui dariau lotuliukas.gif
As matai "bulvine" esu blush2.gif
Siandien issitraukiau is kameros sonines, gal kuri patars ka skanaus ryt padaryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monalyza: 08 gruodžio 2008 - 21:19
QUOTE(Monalyza @ 2008 12 09, 00:46)
Aga  lotuliukas.gif
Matai vakar nedaug buvo like bulviu koses tai isejo tik man paragauti smile.gif
O siandien jau ir vyrui dariau  lotuliukas.gif
As matai "bulvine" esu  blush2.gif
Siandien issitraukiau is kameros sonines, gal kuri patars ka skanaus ryt padaryt  ax.gif

as su sonine darau tik zirnius smile.gif isverdu zirnius,pakepinus svoguna su sonine ir viska sumaisau smile.gif labai skanu,ypac vyras giria smile.gif
Atsakyti
as irgi zirnius su sonine labai megstu ir dar daug svoguno prikepinu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2008 12 05, 21:16)
Štai mano vakarienė Kepta pengasija su garnyru
user posted image
Laabai skanios iškepė pengasijos. File supjausčiau mažais gabaliukais.Prieskoniai - -karis, juod. pipirai, citrinų sultys, truputis česnakėlio ir žuvies priskoniukai, druskytė. kepiau ant svietuko.Gale truputuką dar įbarsčiau miltukų. Kitoje keptuvėje troškinosi šaldytos daržovės (bonduele kinietiškos, ir dar kur su brokoliais ir žiediniais kopūstėliais - tr. tų įdėjau, tr. kitų), truputis juod. pipirų, druskytė ir gale grietinėlė. Plius įtarkavau fermentinio sūrio. Ir virti ryžiai.
Labai skanu. Vyras tai sakė, kad jam ne į žuvį, o į vištytę ta pengasija labiau panaši. mirksiukas.gif

Ir aš dariau šiandien tokią vakarienę - Kepta pengasija su garnyru. 4u.gif
Niam, niam kaip skaniai gavosi thumbup.gif .
Ačiū Shantal už skanią vakarienę
wink.gif
Atsakyti
Mūsų vakarykštė vakarienė ir pietūs. Deja neveikia man šiandien nuotraukų įkėlimo puslapiukas, nepykit dedu norodas iš savo blogo:

Mėsos troškinys

Žuvis su daržovėmis

Paukštienos sriuba su brokoliais
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 12 05, 09:40)
Dariau siandien pica. Super greitai paruosiama  thumbup.gif

Pagrinda darau taip:

I pasildyta stikline vandens suberiu 7 g. sausu mieliu, puse saukstelio druskos, 2 saukstelius cukraus. Ismaisau, palaukiu, kol viskas istirps. Tada per sieteli persijoju 2 stiklines miltu. Uzminkau tesla ir iskocioju skardos dydzio blyna.

Padazas: 3 saukstai pomidoru padazo, 3 saukstai majonezo, susmulkinto cesnako ir prieskoniu pagal skoni. Siuo padazu istepu picos pagrinda.

Idarui si karta dejau kalakutienos kumpio , kalakutienos desreliu, ananasu konservuotu, svoguno ir surio. Kepu apie 25 min. 150 laipsniu orkaiteje. Gavos va kokia smile.gif
user posted image

norejau paklausti apie sia pica, iskociojame tesla dedame i skarda isklota kepimo popieriumi, ir iskart viska ant jos sudedame, ar is pradziu pakepame viena tesla o tik poto i pabaiga viska sudedame ant jos.

Iskocioju tesla ir viska dedu iskart ant jos nes pagrindas plonas, greit iskepa

Papildyta:
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 05, 13:21)
Aš irgi kepiau, patiko thumbup.gif Bet suvargau, kur metalinėj skardoj, vos pateptoj aliejum kepiau - super, o prie kepimo popieriaus prilipo nežmoniškai doh.gif pusės neliko, kol nugramdžiau verysad.gif

Keista, man ne karto neprilipo. kita karta baigusi minkyti tesla ipilk sauksta aliejaus ir isminkyk su aliejum - tikrai neprilips. Bet smagu, kad patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 08 gruodžio 2008 - 23:09
del tos sonines tai irgi smulkiai papjaustyt ir apkept ir det i banduciu vidu thumbup.gif bus su idaru bandukes mirksiukas.gif
Atsakyti