QUOTE(brashke77 @ 2008 12 07, 17:10)
Nuotraukytes, kaip visada Aš anąsyk kai dariau, tai viską, kaip minėjau, sudėjau į 'britvoną' ir užmiršau kuriam laikui- pusantro valandos Buvo puiku- tie kopūstai ypač minkštučiai, kukuliai neišsileido... O aš mažiau darbo apturėjau Su paprika, jaučiu , dar skaniau... Reiks įmest kitą kartelį
dekui
mums labai skanu su paprika
QUOTE(indria @ 2008 12 07, 21:42)
spalvotas troskinukas...
skanu turetu buti, tiksliau jau buvo
QUOTE(Monalyza @ 2008 12 07, 23:15)
Labai noreciau padekot uz bulviniu bandukiu recepta. Sedziu ju "prisikimsus" ir patenkinta. Super lengvai pagaminamas ir labai samus patiekalas. Pasigaminau jas is nuo vakar likusios bulviu koses. niam niam
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 08, 09:46)
Neryte, medalis tau už bandučių receptą
Apsivalgėm kaip niekad. Vyras sakė daugiau pirktinių kukulių nevalgys, nes nėr ko lygint Svarbiausia greitai pasidaro ir super fantastiškai greit išverda, net nesitikėjau. o jau lengvumas... Net mažius ant rytojaus prašė bulvyčių, o ne mėsos
Apsivalgėm kaip niekad. Vyras sakė daugiau pirktinių kukulių nevalgys, nes nėr ko lygint Svarbiausia greitai pasidaro ir super fantastiškai greit išverda, net nesitikėjau. o jau lengvumas... Net mažius ant rytojaus prašė bulvyčių, o ne mėsos
MERGINOS laaabai dziaugiuosi, kad gavosi ir kad patinka jums tos bandutes, tikrai yra labai skanios ir vykes receptelis o dar lengvai pasidaro ir mazai kainuoja
QUOTE(lile @ 2008 12 08, 10:21)
O as tas bulvines bandeles keliau ir s gavos. Dariau pagal recepta, bet lipo prie ranku baisiausiai, paskui tarsi kepramos bande kilti ir galiausiai subliusko ir pasidare tokios kaip patize. Nors siaip skanios buvo, et ir vyras, kuris ziuri tik i mesa, sake kad savotiskai skaniai pavalge. Idomu kas ten man ne taip buvo.
matyt kaltos bulves