Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 07, 17:10)
Nuotraukytes, kaip visada  thumbup.gif  Aš anąsyk kai dariau, tai viską, kaip minėjau, sudėjau į 'britvoną' ir užmiršau kuriam laikui- pusantro valandos  doh.gif  Buvo puiku- tie kopūstai ypač minkštučiai, kukuliai neišsileido... O aš mažiau darbo apturėjau  tongue.gif  Su paprika, jaučiu , dar skaniau... Reiks įmest kitą kartelį  bigsmile.gif

4u.gif dekui
mums labai skanu su paprika ax.gif

QUOTE(indria @ 2008 12 07, 21:42)
spalvotas troskinukas... smile.gif

thumbup.gif skanu turetu buti, tiksliau jau buvo biggrin.gif

QUOTE(Monalyza @ 2008 12 07, 23:15)
Labai noreciau padekot uz bulviniu bandukiu recepta. Sedziu ju "prisikimsus" ir patenkinta. Super lengvai pagaminamas ir labai samus patiekalas. Pasigaminau jas is nuo vakar likusios bulviu koses. niam niam  thumbup.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 08, 09:46)
Neryte,  first.gif medalis tau už bandučių receptą
Apsivalgėm kaip niekad. Vyras sakė daugiau pirktinių kukulių nevalgys, nes nėr ko lygint schmoll.gif Svarbiausia greitai pasidaro ir super fantastiškai greit išverda, net nesitikėjau. o jau lengvumas... thumbup.gif Net mažius ant rytojaus prašė bulvyčių, o ne mėsos biggrin.gif

MERGINOS laaabai dziaugiuosi, kad gavosi ir kad patinka jums tos bandutes, tikrai yra labai skanios ir vykes receptelis ax.gif o dar lengvai pasidaro ir mazai kainuoja cool.gif

QUOTE(lile @ 2008 12 08, 10:21)
O as tas bulvines bandeles keliau ir s gavos. Dariau pagal recepta, bet lipo prie ranku baisiausiai, paskui tarsi kepramos bande kilti ir galiausiai subliusko ir pasidare tokios kaip patize. Nors siaip skanios buvo, et ir vyras, kuris ziuri tik i mesa, sake kad savotiskai skaniai pavalge. Idomu kas ten man ne taip buvo.

matyt kaltos bulves g.gif
Atsakyti
Noriu paklaust dėl kugelio. Kai bulves sutarkuoji, jas reik kažkiek nusunkt? Niekada nedariau, baisiai idomu ;]
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 12 08, 12:50)
Noriu paklaust dėl kugelio. Kai bulves sutarkuoji, jas reik kažkiek nusunkt? Niekada nedariau, baisiai idomu ;]

as visad perku miltingu bulviu rusi, taigi ir to vandens nebuna, jei bus vandeningos tai geriau nusunkti ir karsto pieno pilti. Tiesa i kugeli niekad nededu vit. C, uzplikau pienu, dedu grietines ir purus baltutis kugelis gaunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 08, 12:59)
as visad perku miltingu bulviu rusi, taigi ir to vandens nebuna, jei bus vandeningos tai geriau nusunkti ir karsto pieno pilti. Tiesa i kugeli niekad nededu vit. C, uzplikau pienu, dedu grietines ir purus baltutis kugelis gaunas thumbup.gif

kad bulviu tarkei netamsetu reikia kartu svoguna itarkuoti ir nereikes jokio vitamino C
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 12 08, 13:50)

dedu svoguno galvute, ir pieno stikline, kiausu. dar nedadu spirgu jokiu. o kai be pieno, tai gaunasi paprastas bulviu plokstainis.
Atsakyti
jei pilsi piena, truputi nusunkti tarkius reikia
Atsakyti
O aš tai nežinau, bet niekad tarkių plokštainiui nesunkiu, įpilu gausiai karšto pieno, o kartais ir kefyro kokio jei turiu blush2.gif Tai jis man gaunas toks minkštas minkštas, kaip aš mėgstu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 08 gruodžio 2008 - 14:30
As irgi tarkiu niekad nenusunkiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 08, 13:34)
As irgi tarkiu niekad nenusunkiu  schmoll.gif

as taip pat nesunkiu daug pieno karsto ir svogunu apkeptu su kokiais sparneliai arba sonkauliukais man skaniausia ir poto su kokiu voveraiciu padazu wub.gif
Atsakyti
merginos, krypstat nuo temos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 12 05, 20:50)

Labai patiko tie kukuliukai vaikams. mirksiukas.gif Tiesiog i ranka pasiima ir valgo kaip pyragelius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2008 12 08, 15:37)
Labai patiko tie kukuliukai vaikams. mirksiukas.gif  Tiesiog  i ranka pasiima ir valgo kaip pyragelius. thumbup.gif

Siaip Svedijoje jie ir vadinami vaikiskais kotletais mirksiukas.gif
Atsakyti