Siandien vel dariau vistiena su pievagrybiais pagal Neryte. Nu neimanoma sustot valgyt Jei kam idomu apie ka as cia, tai idesiu recepta, bet foto ner
QUOTE(balanduke @ 2008 12 05, 21:50)
vyras gamino svediskus mesos kukulius
Aciu, mes jau papietavome tiesa, bernuzelis dar valgo
Labai patiko, kazkada Ikea tokius valgeme.
Garnyrui bulvytes fri, salotos - agurkai ir pekinas supjaustyti juostelemis ir apslakstyti citrinos sultimis, ir padaziukas - greituteliai isviriau spanguoliu uogienes
dekui balanduke
QUOTE(Cobre @ 2008 12 06, 16:13)
man namuose skanesni nei Ikea
ner uz ka
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 06, 15:52)
Siandien vel dariau vistiena su pievagrybiais pagal Neryte. Nu neimanoma sustot valgyt Jei kam idomu apie ka as cia, tai idesiu recepta, bet foto ner
Man įdomu, lauksiu receptuko
QUOTE(balanduke @ 2008 12 06, 18:52)
ir man buvo skanesni
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 06, 18:13)
labai skaniai atrodo , o vištytę turbut atskirai pakepti, darzoves atskirai, tada viska sudeti , uzpilti grietinele - ar kitaip
pirmaji karteli ikelsiu ir as foto.
Taigi pietum buvo pangasija. Prieskoniai saldvos kinietiski, pastovejo kelias valandas, pavoliojau i miltus ir kepiau, padazas - jau kaip buvau rasiusi: ( svieste pakepinti svogunai, grietineles indelis( riebesnes), truputuka vegetos, a. saukstelis garstyciu, ir ispaudziu citrinos).
valgem su marinuotais agurkais, nes neprisiruosiau paruosti salotu
Taigi pietum buvo pangasija. Prieskoniai saldvos kinietiski, pastovejo kelias valandas, pavoliojau i miltus ir kepiau, padazas - jau kaip buvau rasiusi: ( svieste pakepinti svogunai, grietineles indelis( riebesnes), truputuka vegetos, a. saukstelis garstyciu, ir ispaudziu citrinos).
valgem su marinuotais agurkais, nes neprisiruosiau paruosti salotu
Shauni zuvyte!!! Niekaip jos neatsivalgom
QUOTE(shantal @ 2008 12 06, 17:19)
labai skaniai atrodo , o vištytę turbut atskirai pakepti, darzoves atskirai, tada viska sudeti , uzpilti grietinele - ar kitaip
As pirma pakepinau vistiena, kai apkepe, sudejau pievagrybius, svogunus, morkas, dar apibarsciau prieksoniais, druska, pipirais, ir kai pasitroskino, idejau grietines. Nu skonis fantastiskas
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 06, 18:42)
Shauni zuvyte!!! Niekaip jos neatsivalgom
o ma jinai nepatinka
Slyvomis idarytas kepsnys
Recepta radau- Magi Kostilja reklaminiame buklete tik truputi pakeiciau vietoj vistienos file dejau kiaulienos farsa,nes ir pigiau,gal ir dera labiau kiauliena su kiauliena
1kg kiaulienos kumpio
2vistienos file(250gr)va cia emiau 300 gr kiaulienos farso,vietoj vistienos
1 kiausinis
3 saukstai tirstos grietines
100 gr dziovintu slyvu
3 svogunai
2 saukstai sviesto
3 saukstai aliejaus
druska,pipirai,mairunas
mesa ispjauti staciakampio formos(pjovau pusiau ir ne iki galo,nes pas mane nestoras tas gabalelis buvo)krastus lengvai apmusti mustuku,pabarstyti,druska,piprais,as dar pabarsaciau vidurzemio juros pr.(santa maria)Slyvas ismirkyti(as nemirkiau,nes minkstos buvo).Viena svoguna supjaustyti.Keptuveje istirpinti sviesta,ideti supjaustyta svoguna,slyvas,pakepinti,pagardinti druska,pipirais bei mairunu.Atvesinti.File supjaustyti kubeliais,ideti kiausini ir grietines , sumaisyti.(visa ta pati dariau su farsu).Ant kumpio ispjovos paskirstyti idara,slyvas ,susukti ir apvynioti siulu ar sutvirtinti dantu krapstukais.
Na ,as dar aptepiau majonezu ir dejau i kepimo rankove,
tada i orkaite ikaitinta iki 200 l.Kepti 30 min.paskui temperatura sumazinti iki 180 ir kepti dar 40 min.Magi Kostilja sultinio kubeli istirpinti stiklineje vandens ir uzpilti ant mesos,taip pat salia mesos suberti ir likusius 2 svogunus supjaustytus ziedais.Kepti dar 20 min.As nenuemiau visiskai kepimo rankoves tik virsu pradariau,tai ir skarda liko svari ir padaza paskui graziai ispyliau i dubeneli.Iskepta mesa isimti,supjaustyti riekemis,o padaza patiekti atskirai .
sorry,neryskios foto kazkodel
Recepta radau- Magi Kostilja reklaminiame buklete tik truputi pakeiciau vietoj vistienos file dejau kiaulienos farsa,nes ir pigiau,gal ir dera labiau kiauliena su kiauliena
1kg kiaulienos kumpio
2vistienos file(250gr)va cia emiau 300 gr kiaulienos farso,vietoj vistienos
1 kiausinis
3 saukstai tirstos grietines
100 gr dziovintu slyvu
3 svogunai
2 saukstai sviesto
3 saukstai aliejaus
druska,pipirai,mairunas
mesa ispjauti staciakampio formos(pjovau pusiau ir ne iki galo,nes pas mane nestoras tas gabalelis buvo)krastus lengvai apmusti mustuku,pabarstyti,druska,piprais,as dar pabarsaciau vidurzemio juros pr.(santa maria)Slyvas ismirkyti(as nemirkiau,nes minkstos buvo).Viena svoguna supjaustyti.Keptuveje istirpinti sviesta,ideti supjaustyta svoguna,slyvas,pakepinti,pagardinti druska,pipirais bei mairunu.Atvesinti.File supjaustyti kubeliais,ideti kiausini ir grietines , sumaisyti.(visa ta pati dariau su farsu).Ant kumpio ispjovos paskirstyti idara,slyvas ,susukti ir apvynioti siulu ar sutvirtinti dantu krapstukais.
Na ,as dar aptepiau majonezu ir dejau i kepimo rankove,
tada i orkaite ikaitinta iki 200 l.Kepti 30 min.paskui temperatura sumazinti iki 180 ir kepti dar 40 min.Magi Kostilja sultinio kubeli istirpinti stiklineje vandens ir uzpilti ant mesos,taip pat salia mesos suberti ir likusius 2 svogunus supjaustytus ziedais.Kepti dar 20 min.As nenuemiau visiskai kepimo rankoves tik virsu pradariau,tai ir skarda liko svari ir padaza paskui graziai ispyliau i dubeneli.Iskepta mesa isimti,supjaustyti riekemis,o padaza patiekti atskirai .
sorry,neryskios foto kazkodel