Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Siandien vel dariau vistiena su pievagrybiais pagal Neryte. Nu neimanoma sustot valgyt lotuliukas.gif Jei kam idomu apie ka as cia, tai idesiu recepta, bet foto ner unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 12 05, 21:50)
vyras gamino svediskus mesos kukulius  smile.gif

Aciu, mes jau papietavome 4u.gif tiesa, bernuzelis dar valgo tongue.gif
Labai patiko, kazkada Ikea tokius valgeme.
Garnyrui bulvytes fri, salotos - agurkai ir pekinas supjaustyti juostelemis ir apslakstyti citrinos sultimis, ir padaziukas - greituteliai isviriau spanguoliu uogienes wub.gif
dekui balanduke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 06 gruodžio 2008 - 16:13
QUOTE(Cobre @ 2008 12 06, 16:13)
Labai patiko, kazkada Ikea tokius valgeme.
dekui balanduke 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man namuose skanesni nei Ikea smile.gif
ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 06, 15:52)
Siandien vel dariau vistiena su pievagrybiais pagal Neryte. Nu neimanoma sustot valgyt  lotuliukas.gif Jei kam idomu apie ka as cia, tai idesiu recepta, bet foto ner  unsure.gif

Man įdomu, lauksiu receptuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 12 06, 18:52)
man namuose skanesni nei Ikea  smile.gif
ner uz ka  4u.gif

ir man buvo skanesni tongue.gif
Atsakyti
Vistiena su pievagrybiais
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 06, 18:13)

labai skaniai atrodo thumbup.gif , o vištytę turbut atskirai pakepti, darzoves atskirai, tada viska sudeti , uzpilti grietinele - ar kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 06 gruodžio 2008 - 17:19
pirmaji karteli ikelsiu ir as foto.
Taigi pietum buvo pangasija. Prieskoniai saldvos kinietiski, pastovejo kelias valandas, pavoliojau i miltus ir kepiau, padazas - jau kaip buvau rasiusi: ( svieste pakepinti svogunai, grietineles indelis( riebesnes), truputuka vegetos, a. saukstelis garstyciu, ir ispaudziu citrinos).
valgem su marinuotais agurkais, nes neprisiruosiau paruosti salotu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Shauni zuvyte!!! Niekaip jos neatsivalgom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2008 12 06, 17:19)
labai skaniai atrodo thumbup.gif , o vištytę turbut atskirai pakepti, darzoves atskirai, tada viska sudeti , uzpilti grietinele - ar kitaip  mirksiukas.gif

As pirma pakepinau vistiena, kai apkepe, sudejau pievagrybius, svogunus, morkas, dar apibarsciau prieksoniais, druska, pipirais, ir kai pasitroskino, idejau grietines. Nu skonis fantastiskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 06, 18:42)
Shauni zuvyte!!! Niekaip jos neatsivalgom  rolleyes.gif

o ma jinai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Slyvomis idarytas kepsnys

Recepta radau- Magi Kostilja reklaminiame buklete biggrin.gif tik truputi pakeiciau vietoj vistienos file dejau kiaulienos farsa,nes ir pigiau,gal ir dera labiau kiauliena su kiauliena g.gif
1kg kiaulienos kumpio
2vistienos file(250gr)va cia emiau 300 gr kiaulienos farso,vietoj vistienos
1 kiausinis
3 saukstai tirstos grietines
100 gr dziovintu slyvu
3 svogunai
2 saukstai sviesto
3 saukstai aliejaus
druska,pipirai,mairunas

mesa ispjauti staciakampio formos(pjovau pusiau ir ne iki galo,nes pas mane nestoras tas gabalelis buvo)krastus lengvai apmusti mustuku,pabarstyti,druska,piprais,as dar pabarsaciau vidurzemio juros pr.(santa maria)Slyvas ismirkyti(as nemirkiau,nes minkstos buvo).Viena svoguna supjaustyti.Keptuveje istirpinti sviesta,ideti supjaustyta svoguna,slyvas,pakepinti,pagardinti druska,pipirais bei mairunu.Atvesinti.File supjaustyti kubeliais,ideti kiausini ir grietines , sumaisyti.(visa ta pati dariau su farsu).Ant kumpio ispjovos paskirstyti idara,slyvas ,susukti ir apvynioti siulu ar sutvirtinti dantu krapstukais.
user posted image
Na ,as dar aptepiau majonezu ir dejau i kepimo rankove,
user posted image
tada i orkaite ikaitinta iki 200 l.Kepti 30 min.paskui temperatura sumazinti iki 180 ir kepti dar 40 min.Magi Kostilja sultinio kubeli istirpinti stiklineje vandens ir uzpilti ant mesos,taip pat salia mesos suberti ir likusius 2 svogunus supjaustytus ziedais.Kepti dar 20 min.As nenuemiau visiskai kepimo rankoves tik virsu pradariau,tai ir skarda liko svari ir padaza paskui graziai ispyliau i dubeneli.Iskepta mesa isimti,supjaustyti riekemis,o padaza patiekti atskirai .

user posted image

sorry,neryskios foto kazkodel g.gif

Atsakyti