Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Štai mano vakarienė Kepta pengasija su garnyru
user posted image
Laabai skanios iškepė pengasijos. File supjausčiau mažais gabaliukais.Prieskoniai - -karis, juod. pipirai, citrinų sultys, truputis česnakėlio ir žuvies priskoniukai, druskytė. kepiau ant svietuko.Gale truputuką dar įbarsčiau miltukų. Kitoje keptuvėje troškinosi šaldytos daržovės (bonduele kinietiškos, ir dar kur su brokoliais ir žiediniais kopūstėliais - tr. tų įdėjau, tr. kitų), truputis juod. pipirų, druskytė ir gale grietinėlė. Plius įtarkavau fermentinio sūrio. Ir virti ryžiai.
Labai skanu. Vyras tai sakė, kad jam ne į žuvį, o į vištytę ta pengasija labiau panaši. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 05 gruodžio 2008 - 19:32
vyras gamino svediskus mesos kukulius smile.gif

user posted image

reikia:
1 svoguno
2 dideles virtos bulves
2 kiausiniai
2 sauksteliai druskos
1 saukstelis cukraus
1 saukstelis pipiru
800 gramu gerai sumalto farso

svoguna galima smulkiai supjaustyti ir apkepinti, bet as rekomenduociau sutarkuoti, tada nereiks kepinti! taigi sutarkuojam bulves ir svoguna su cepelinine tarka. sumaisome visus ingridientus. Palaikome saldytuve 20 min. suformuojame rutuliuka ir pabandome apkepti svieste, kad isitikinti ar jis nesuyra, jei pradeda byreti reiketu ideti pora sauksteliu krakmolo. kai farsas tampa reikiamos koncistencijos, dregnomis rankomis formuoti nedidelius rutuliukus. uzvirti puoda vandens ir ideti kubeli sultinio. i puoda deti po 20 vnt kukuliu ir virti 5 minutes. atsaldzius deti i maiselius ir i saldikli. nenorint saldyti galima ir nevirti, o tiesiog kepti svieste. skanu su makaronais, bulvem. iskepus reiktu siek tiek paslakstyti sojos padazu, labai gera skoni duoda smile.gif Gavos skaniau nei originalus svediski smile.gif
Atsakyti
kaip negaliu pakęsti, kai nukopijuoja receptą ir nepacituoja šaltinio, iš kur receptas imtas, a lia čia pati sugalvojau. čeburėkai (psl. 9, deja, negaliu pacituoti dėl ištampyto lapo) paimti iš giedriaus blogo. bent jau parašytų viską su visom detalėm tada (kaip laikyti tešlą ir pan) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 05 gruodžio 2008 - 19:52
QUOTE(shantal @ 2008 12 05, 19:16)
Štai mano vakarienė Kepta pengasija su garnyru



Sis patiekalas man patinka, liko dvi file, tai reiks taip pasigamint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(freimule @ 2008 12 05, 19:51)
kaip negaliu pakęsti, kai nukopijuoja receptą ir nepacituoja šaltinio, iš kur receptas imtas, a lia čia pati sugalvojau. čeburėkai (psl. 9, deja, negaliu pacituoti dėl ištampyto lapo) paimti iš giedriaus blogo. bent jau parašytų viską su visom detalėm tada (kaip laikyti tešlą  ir pan)  doh.gif



O cia nieko nesupratau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 05 gruodžio 2008 - 20:04
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 05, 21:04)
O cia nieko nesupratau  doh.gif


Cebureku receptas yra identiskas Giedriaus bloge esanciam ir darymo eiga parasyta neissamiai, tai freimule nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 12 05, 22:08)
Cebureku receptas yra identiskas Giedriaus bloge esanciam ir darymo eiga parasyta neissamiai, tai freimule nepatiko.

po jos posto as pasakiau, kad tai Giedriaus receptas. Ji nusistebejo, kodel neprisigere riebalu ceburekai? Recepte nurodyta pilti alkoholio i tesla, ji to neparase... Bet gal padare. Na, reikejo nurodyti saltini, juolab, kad tai tikrai galima buvo pazinti Giedriaus Vilpisausko recepta 4u.gif Respect!
Papildyta:
QUOTE(balanduke @ 2008 12 05, 21:50)
vyras gamino svediskus mesos kukulius





kokie fainuciai!! tik drysiu gincytis, kad keptas svogunas tikrai skirsis nuo tarkuoto 4u.gif
o as katik po steiko semi...., ai, zodziu pusiau kepto. Na, nustebino, ir tas kraujas nemaise- minkstas, skanus, nesudytas . druska barsciau jau keptuveje i pabaiha, ir vidurzemio juros prieskonius thumbup.gif Foto bus ryt, nes siand vynelio perteklius daro savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 12 05, 20:50)
vyras gamino svediskus mesos kukulius  smile.gif


o dzievuliau, kaip pasiilgau šatbuliarų blink.gif viską atiduočiau, kad jų man kas atvežtų wub.gif kiba teks eit gaminti bigsmile.gif
Atsakyti
na ką gi-
JAUTIENOS STEIKAS

Du centimetro storio jautienos išpjovos gabaliukai
Druska
Viduržemio jūros prieskoniai Santamarija
Alyvų aliejus

Aliejų labai gerai įkaitinau, sudejau gabaliukus. Abi buses kepiau po pora minučių. Kai viena pusė apkepė, apverčiau, pabarsčiau druska ir prieskoniais...
Gavosi pusiau kepti steikai...
Garnyras- pekino kopūstas su paprika, alyvų aliejum ir citrinos sultim...
Skanaus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
labai skaniai atrodo,toks sultingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 06, 12:55)
na ką gi-
JAUTIENOS STEIKAS


thumbup.gif labai skaniai atrodo
Atsakyti
ačiū ačiū 4u.gif mėsa tikrai buvo sultinga ir minkšta. Anąsyk kepiau paprastą karbonadą- buvo sausokas. O dabar- labai liuks. Aišku, reik raudono vyno sauso prie tokio maisto. Nesakau, kad jo nebuvo... blush2.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 03, 19:19)
O zuvi sitam padaze patroskint, ar tiesiog uzsipilt?  g.gif

zuvies netroskinu siame padaze, galima ant visos ji uzpilti ir viskas, o zuvi kepu tik siek tiek apvoliojusi i miltus, i kiausini nevolioju. skaitau toliau, idomu kaip pavyko ax.gif
o, matau kiek variaciju su padaziuku 4u.gif as ji vadinu prancuzisku (nes ieina garstycios) o pangasija prieskoniuoju tik su Saldvos Kiniskais zuvu prieskoniais. Siandien kepsiu pati zuvyte, jei nepamirsiu ikelsiu nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 06 gruodžio 2008 - 14:51