Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 13:43)
oi, NERYTE, begu is kameros jautienos ispjovos traukti ...  Galvojau, zrazus darysiu, bet dabar- ne! Troskinukas rulezzz  biggrin.gif Labai grazios foto  wub.gif
Del agurkines noriu paklausti- butinas mesos sultinys? O gal is kubeliu tiktu? O jei frikadeles deciau? Kaip geriau? Ta prasme, be mesos sultinio... wub.gif
Agurkus, ko gero, reik deti, kai kruopos ir darzoves isvire? Juk rugstis suminksteti joms neleis, jei kartu sumesi...  g.gif



Vajezau, nuodeme ispjova taip gaminti doh.gif
Is jos tik steika.... O troskiniam tai ir kryzine ir nugarine ir kitos vietos tinka.
Juokauju as aisku, bet jau seniai galvoju, kad reiketu prisiruosti ispjova nusipirkti, nu tik kad kaina ziauri...
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 12 05, 17:44)
Vajezau, nuodeme ispjova taip gaminti doh.gif
Is jos tik steika.... O troskiniam tai ir kryzine ir nugarine ir kitos vietos tinka.
Juokauju as aisku, bet jau seniai galvoju, kad reiketu prisiruosti ispjova nusipirkti, nu  tik kad kaina ziauri...

jau minejau, kad cia mano tevelis-ukininkas tokias dovanas kartais padaro... Tai darysiu ir troskini ir steikia... Suktinukus gal kokius... O kaip skaniai is jautienos steika iskept? Nes dar neteko niekad blush2.gif
Atsakyti
Na kadangi mes nesam naturalizmo megejai, tai dazniausia pries kepima pamarinuojam. Paprastai ispjovai naudoju tik pipirus, alieju ( tik pati tyriausia, alyvuogiu) ir citrinos sultis. Druskinam jau iskepus. Kitoms dalims - pvz nugarinei, tai dedu ir visokiu zoleliu, saldziosios ir aitriosios paprikos, kartais vietoj citrinos - baltojo vyno acto.... Oi, taip panorau ant groteliu kepto gero gabalelio jautienos....
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 12 05, 17:59)
Na kadangi mes nesam naturalizmo megejai, tai dazniausia pries kepima pamarinuojam. Paprastai ispjovai naudoju tik pipirus, alieju ( tik pati tyriausia, alyvuogiu) ir citrinos sultis. Druskinam jau iskepus. Kitoms dalims - pvz nugarinei, tai dedu ir visokiu zoleliu, saldziosios ir aitriosios paprikos, kartais vietoj citrinos - baltojo vyno acto.... Oi, taip panorau ant groteliu kepto gero gabalelio jautienos....

o! geras! tai mesytes nesudyti? ok, reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdielaite @ 2008 12 04, 16:12)
Mes siandien irgi keptim pengasija.

Mergaitės, nusipirkau vakar pengasijų filė (tą, kur akcija dabar). Prieš tai niekad nepirkdavau, bet kai čia pradėjot rašyti apie tuos padažiukus pengasijai - -taip užsimaniau ax.gif , galvoju pabandysiu ir aš. Atšildžiau - o ji turi tokį švelniai tariant "specifinį" kvapą blink.gif , na man kaip sugedusi, nes kitos žuvys tai turi žuviai būdingą kvapą, o ši visai kitokį. Ar jos toks kvapas ir yra, ar ji čia pašvinkusi ir sušaldyta? g.gif
Nežinau, ką čia dabar daryti, ar kepti, ar mesti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 05 gruodžio 2008 - 16:20
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 16:03)
o! geras! tai mesytes nesudyti? ok, reiks pabandyt  4u.gif

as visad mesa sudau tik apkepinta (pusiau apkepinta), nes jei pries tai padruskinti druska istrauks sultys ir mesa bus netokia sultinga mirksiukas.gif

QUOTE(shantal @ 2008 12 05, 16:12)
Mergaitės, nusipirkau vakar pengasijų filė (tą, kur akcija dabar). Prieš tai niekad nepirkdavau, bet kai čia pradėjot rašyti apie tuos padažiukus - -galvoju pabandysiu ir aš. Atšildžiau - o ji turi tokį švelniai tariant "specifinį" kvapą, na man kaip sugedusi, nes kitos žuvys tai turi žuviai būdingą kvapą, o ši visai kitokį. Ar jos toks kvapas ir yra, ar ji čia pašvinkusi ir sušaldyta? g.gif
Nežinau, ką čia dabar daryti, ar kepti, ar mesti? ax.gif

pangasija turi specifini kvapa, tai manau kad tikrai nepasvinkusia nusipirkai biggrin.gif
Atsakyti
aciu, Neryte!!! Galvoju, gal isvis garbuody man steikuti isgarint???
oi, as cia jau biski poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 16:27)
aciu, Neryte!!! Galvoju, gal isvis garbuody man steikuti isgarint???
oi, as cia jau biski  poster_offtopic.gif

mirksiukas.gif

tada jau nebesteikas buspagal mane, nes man steikas tai yra apskrudusia plutele ir kraujuku vidury rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 05, 17:21)
pangasija turi specifini kvapa, tai manau kad tikrai nepasvinkusia nusipirkai  biggrin.gif

Ačiū, Neryte, nuraminai mane biggrin.gif , bandysiu gamint vakarienę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 17:27)
aciu, Neryte!!! Galvoju, gal isvis garbuody man steikuti isgarint???
oi, as cia jau biski  poster_offtopic.gif



Aisku, klausimas ne man, bet sakyciau - jokiu budu.Juk uztenka ji vos po kelias minutes is abieju pusiu ant groteliu apkepti ir kuo puikiausias minkstas kepsnys. Mes tai megstam beveik be kraujo, bet negalima perkepti. zodziu reikia labai budeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 12 05, 18:45)
Aisku, klausimas ne man, bet sakyciau - jokiu budu.Juk uztenka ji vos po kelias minutes is abieju pusiu ant groteliu apkepti ir kuo puikiausias minkstas kepsnys. Mes tai megstam beveik be kraujo, bet negalima perkepti. zodziu reikia labai budeti  biggrin.gif

jus teisios -bus nebe tas... turiu gero alyvu aliejaus,reiks pasilepint ryt. pafotkinsiu,jei ka... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 17:08)
jus teisios -bus nebe tas... turiu gero alyvu aliejaus,reiks pasilepint ryt. pafotkinsiu,jei ka... mirksiukas.gif

thumbup.gif laukiam! bigsmile.gif
Atsakyti