QUOTE(tasha @ 2008 11 27, 12:53)
Jo cia tradicinis patiekalas angliskas, bet i laikrascius jau gal 20 metu niekas nebesuka. MB sako,kad jis kai vaikas dar buvo, tai pamena, kad i laikrascius sukdavo. Ir cia ne del kokios tradiciju, bet tiesiog del popieriaus taupymo ar stygiaus. Pakuojama budavo i vakarykscius laikrascius jau perskaitytus arba i neisparduotus. Vynioja i popieriu ne tam,kad nuvarvetu reibalai, bet tiesiog,kad neatvestu ir siaip toks supakavimo budas, niekas fish& chips i maisiukus kokius nededa
Dabar vyniojama i toki rusva popieriu, MB sako,kad tai nuo laikrasciu like neatspausdiniti rulonu galai, na ne nezinau kaip cia tiksliau issireiksti, tiesiog laikrastinis popierius, bet be dazu.
Papildyta:
Beje tradiciakai fish& chips buvo naudojama menke(cod) , o dabar labiau populiari haddock(juodalopė menkė ) nes pigesne
Oho,kad prirasiau, sorry uz off topic
Dabar vyniojama i toki rusva popieriu, MB sako,kad tai nuo laikrasciu like neatspausdiniti rulonu galai, na ne nezinau kaip cia tiksliau issireiksti, tiesiog laikrastinis popierius, bet be dazu.
Papildyta:
Beje tradiciakai fish& chips buvo naudojama menke(cod) , o dabar labiau populiari haddock(juodalopė menkė ) nes pigesne
Oho,kad prirasiau, sorry uz off topic
aciu kad apsvietei
Anglijoje nemazai draugu gyvena, bet taip niekas normaliai ir negalejo atsakyt del laikrascio.