Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(mamkaa @ 2008 12 05, 09:40)
norejau paklausti apie sia pica, iskociojame tesla dedame i skarda isklota kepimo popieriumi, ir iskart viska ant jos sudedame, ar is pradziu pakepame viena tesla o tik poto i pabaiga viska sudedame ant jos.

Užvakar kepiau picą pagal šį receptą, laaaaaaaabai patiko good.gif Iškočiojus tešlą iškart aptepiau padažu ir sudėjau visus produktus, iškilo tešla ir iškepė puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2008 12 05, 12:13)
Užvakar kepiau picą pagal šį receptą, laaaaaaaabai patiko  good.gif Iškočiojus tešlą iškart aptepiau padažu ir sudėjau visus produktus, iškilo tešla ir iškepė puikiai  rolleyes.gif

Aš irgi kepiau, patiko thumbup.gif Bet suvargau, kur metalinėj skardoj, vos pateptoj aliejum kepiau - super, o prie kepimo popieriaus prilipo nežmoniškai doh.gif pusės neliko, kol nugramdžiau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 05 gruodžio 2008 - 12:22
Agurkiene su rukytais sonkauliukais
isverdu sultiny, dedu morkas, bulves, smulkintas perlines kruopas, pakepintus keptuveje svogunus ir agurkus, supilu viska i sriuba, sudedu prieskonius, paverdu kol viskas suminksteja ir skanaus 4u.gif valgom visad su grietine ax.gif
user posted image

Astrus jautienos troskinys
jautiena apvolioti miltuose, morkas, cukinijas, paprikas, svogunus supjaustyti siaudeliais, pakepinti kietumo eiliskumu, deti cili pipiriuka, cesnaka, daug prieskoniu ivairiu, siek tiek kecupo ir viska patroskinti uzpylus siek tiek vandens,valgyti su ryziais
user posted image

o stai cia pagrindiniai produktai:
jautiena juostelem pjaustyta
user posted image
paprika, morkos ir svogunai
user posted image
mazoji cukinija
user posted image

desertui vaisiu kokteilis
braskes, slyvos, persikai, bananas, apelsinu sultys suplakti kokteilinei rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2008 12 05, 13:21)
Aš irgi kepiau, patiko thumbup.gif Bet suvargau, kur metalinėj skardoj, vos pateptoj aliejum kepiau - super, o prie kepimo popieriaus prilipo nežmoniškai doh.gif pusės neliko, kol nugramdžiau verysad.gif

unsure.gif Man niekad niekas neprikimba prie kepimo popieriaus. Aš gan gausiai tešlos apačią pabarsčiau miltais ir iškočiojau, viskas puikiai iškepė ir išsiėmė, tik į tešlą gerokai daugiau miltų teko dėti, nes 2 stiklinių neužteko ir gavosi tikrai ne plonapadė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 05, 13:23)
Agurkiene su rukytais sonkauliukais

Neryte, o kokius agurkelius naudoji. Man labai patinka si sriubyte, mama darydavo su raugintais agurkais, bet cia niekur negausi tokiu .
Atsakyti
oi, NERYTE, begu is kameros jautienos ispjovos traukti ... Galvojau, zrazus darysiu, bet dabar- ne! Troskinukas rulezzz biggrin.gif Labai grazios foto wub.gif
Del agurkines noriu paklausti- butinas mesos sultinys? O gal is kubeliu tiktu? O jei frikadeles deciau? Kaip geriau? Ta prasme, be mesos sultinio... wub.gif
Agurkus, ko gero, reik deti, kai kruopos ir darzoves isvire? Juk rugstis suminksteti joms neleis, jei kartu sumesi... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 05 gruodžio 2008 - 12:45
QUOTE(singarela @ 2008 12 05, 12:32)
unsure.gif Man niekad niekas neprikimba prie kepimo popieriaus. Aš gan gausiai tešlos apačią pabarsčiau miltais ir iškočiojau, viskas puikiai iškepė ir išsiėmė, tik į tešlą gerokai daugiau miltų teko dėti, nes 2 stiklinių neužteko ir gavosi tikrai ne plonapadė  blush2.gif

Man tai gavosi plonapadė, nes iškočiojau ploniau, o miltų irgi dėjau 3 stiklines kažkur.
Tas ir juokingiausia, kad pirmąkart gyvenime prikibo man doh.gif Net nemaniau, kad taip dar būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 05 gruodžio 2008 - 12:48
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 11:43)
Del agurkines noriu paklausti- butinas mesos sultinys? O gal is kubeliu tiktu? O jei frikadeles deciau? Kaip geriau? Ta prasme, be mesos sultinio... wub.gif
Agurkus, ko gero, reik deti, kai kruopos ir darzoves isvire? Juk rugstis suminksteti joms neleis, jei kartu sumesi...  g.gif

nebutinas mesos sultinys, tik kad man su mesos skaniau ax.gif gali but ir su frikadelem labai gerai bus thumbup.gif
taip agurkus reik det i pabaiga pacia, tik nepamirskit ju pakepinti...
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2008 12 05, 12:38)
Neryte, o kokius agurkelius naudoji. Man labai patinka si sriubyte, mama darydavo su raugintais agurkais, bet cia niekur negausi tokiu .

raugintus, su marinuotais turbut netaip skanu butu, niekad nebandziau, bet isivaziduoju, kad skoni actas pakeistu g.gif

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 05, 12:43)
oi, NERYTE, begu is kameros jautienos ispjovos traukti ...  Galvojau, zrazus darysiu, bet dabar- ne! Troskinukas rulezzz  biggrin.gif Labai grazios foto  wub.gif
Agurkus, ko gero, reik deti, kai kruopos ir darzoves isvire? Juk rugstis suminksteti joms neleis, jei kartu sumesi...  g.gif

4u.gif aciu uz komplimentus
nebutinas mesos sultinys, bet as sriubos be mesos sultinio meisivaziduoju cool.gif nemegstu sintetiniu kubeliu (bet jei jus priprate su kubeliais sriubas valgyti tai aisku, kad gali taip virti), su frikadelem irgi butu skanu thumbup.gif agurkus dedu paciam gale (juos kaip jau rasiau su svogunais pakepinu ant keptuves) pabaigoj supilu i sriuba ir dar kokias 5-10 min. paverdu viska kartu, kad persigertu ir susijungtu skoniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 04, 16:15)
As dariau, kaip kazkuri is nariu pasiule: pakepint ant sviesto supjaustyta svoguna, pilt indeli grietineles, sauksteli arba du garstyciu (bet man jos netiko), ir vegetos siek tiek.

Mes siandien jau valgem pagal ta recepta. Tik as ji irgi patobulinau ( ziuriu, dar kazkam panasios mintys buvo kie) - apkepinau svoguna per puse svieste per puse alyvuogiu aliejuje. Supyliau grietinele ir ispaudziau citrina. tada ant keptos zuvies pribarsciau siurio tarkuoto, uzpyliau padaza ir pridejus krapu dar kelias minutes patroskinau. Nu skonis - nerealus. Gyvenime nevalgiau tokios skanios zuvies ( iskaitant, kad as nelabai ta zuvi ir megstu). beja, valgem salta, nes iskepiau vakar.
Atsakyti
Neryte,atrodo nereliai 4u.gif
Dėkui už kruopščią vaizdinę medžiagą.
Iš Jūsų,galima gaug ko išmokti.
Esate Šaunuolė.
Nuoširdžiai linkiu pačių aukšciausių pakopų kulinarijos platybėse.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 05, 15:38)
Neryte,atrodo nereliai 4u.gif
Dėkui už kruopščią vaizdinę  medžiagą.
Iš Jūsų,galima gaug ko išmokti.
Esate Šaunuolė.
Nuoširdžiai linkiu pačių aukšciausių pakopų kulinarijos platybėse.
4u.gif

wow regna, aciu uz linkejimus ir ivertinima 4u.gif
Atsakyti