Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(doovka @ 2008 12 03, 23:35)
as ir panaisiai darau tik kad nededu i mikrobange o kisu i sumustiniu keptuve...

Ale gerai tu sakai bigsmile.gif reiks ir man pabandyti i sumustiniu keptuve ikisti ax.gif O kaip su prispaudimu? Juk tas a lia kebabas gaunasi storas ir sumustinine gerai neuzsidarys? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 04, 10:31)
Ale gerai tu sakai bigsmile.gif  reiks ir man pabandyti i sumustiniu keptuve ikisti ax.gif  O kaip su prispaudimu? Juk tas a lia kebabas gaunasi storas ir sumustinine gerai neuzsidarys? mastau.gif

jei teko matyti, tai ir kebabinese neuzdaro keptuvu- tik pridaro biski mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 08:37)
jei teko matyti, tai ir kebabinese neuzdaro keptuvu- tik pridaro biski  mirksiukas.gif

Bet matai ten tu keptuviu dangciai labai sunkus (man teko ciupinet blush2.gif ) ir jie gan stiprokai prislegia unsure.gif Nu bet as pasiaukosiu ir pastovesiu prispaudus irnesakyk.gif
Atsakyti
Pangasijų file, troškinta garuose

File supjausčiau, idėjau Santamaria žolelių prieskonių, druskos, pipirų ir palikau pasimarinuoti.

Kalafiorus ir morkas susmulkinau, dėjau druskos ir tų pačių žolelių.
Į troškinimo indą sudėjau daržoves, o ant viršaus - žuvį.

Į ryžiams skirtą indelį bėriau BASMATI ryžių, vandens ir viską troškinau nurodytą laiką.

Garnyras- burokėliai su svogūnu ir majonezu.
Padažas- majonezas,jogurtas,kečiupas,česnakas.
user posted image
Šaldyti kalafiorai iš garpuodžio atrodė, kaip švieži bigsmile.gif Pangasija- ideali žuvis garinimui. (Menkė nepatiko schmoll.gif ). O Basmati ryžiai- kažkas nuostabaus wub.gif
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 04, 08:31)
Ale gerai tu sakai bigsmile.gif  reiks ir man pabandyti i sumustiniu keptuve ikisti ax.gif  O kaip su prispaudimu? Juk tas a lia kebabas gaunasi storas ir sumustinine gerai neuzsidarys? mastau.gif

Tai nereikia uzdaryt, as ikisu kebaba i ta keptuve, truputi prispaudziu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(jovitae @ 2008 12 03, 20:08)
as debiutuoju su pleksne

super debiutas 4u.gif

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 08:37)
jei teko matyti, tai ir kebabinese neuzdaro keptuvu- tik pridaro biski  mirksiukas.gif

siaip kiek man teko matyti tai kebabus, paydas daro taip - is pradziu keptuvei pasildo blyna, o po to i ji deda iv. priedus, supakuoja ir skanaus, o ne viska sudeda i blyna ir tada sildo g.gif
Atsakyti
ne, tikrai -sudeda ir sildo. Bent jau Sanciuose tai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 12:43)
ne, tikrai -sudeda ir sildo. Bent jau Sanciuose tai taip  biggrin.gif

Zaliakalnyje ir Dainavoje irgi pirmiausiai viska sukrauna o tik tada sildo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 12:41)

o vargeli doh.gif ...apsiseiliojau kaip kūdikis doh.gif

Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 04, 11:41)

labai skanus patiekaliukas thumbup.gif
Atsakyti
del tu kebabu sumustiniu keptuvej, tai pas mane keiciasi sumustiniu keptuves ta forma vduj i griliu, tokios groteles isideda tai as ant ju dedu ir kuo puikiausiai uzsidaro, as kartais visu ingridientu net nededu tik blyna pvz patepta su kokia filadelfija kad jis butu siltas, jei mesyte katik buna padaryta ir silta arbe jei norim suriuka islydyt tada o darzoviu siaip nelabai sildom, o kartais ir visa ikisam kad pasiltu... ax.gif
Atsakyti
Kepiau siandien pengasija. Na paprastai iskepiau, tai net foto nebus, ir padariau ta padaziuka su garstyciom... man asmeniskai garstyciu skonis padaze netiko, kita karta darysiu be ju. Vyrui tai patiko smile.gif
Atsakyti