Mes su sunum irgi megstam tortilijas arba skandinaviska duona Su skandinaviska duona darom picas savaitgaliais pusryciams o tortilijas darom tipo a lia kebaba smulkiai pripjaustau pekino salotos, pomidoro, agurko, pasikepinu kokiu kepsniuku (is vistienos, ar paskrudinu kokio kumpelio parukyto ar sonines) pasidarau padaza: keciupas, majonezas, grietinele, picu prieskoniai, cesnako granules arba skiltele isspaudziu. Tada ant blyno sudedu darzoves ir mesyte, apipilu padazu suvynioju ( jei nesilaiko susmeigiu dantu krapstuku) ir pasildau mikrobangeje sunus dar surio prisitarkuoja i vidu, o man tai ir be jo skanu
QUOTE(emilly @ 2008 12 03, 16:00)
Jau cia kaip skanu....
aciu
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 03, 16:11)
Mes su sunum irgi megstam tortilijas arba skandinaviska duona Su skandinaviska duona darom picas savaitgaliais pusryciams o tortilijas darom tipo a lia kebaba
na dar tokiu variaciju nebandziau su tortilla
iš tikrųjų lavašas ne visada būna. Aną savaitę 3 kartus pardėse buvau, niekaip ant jo neužtaikiau. Netyčia tik radau Norfoje berods.
Šian eisiu po darbo į BIG'o maximą, kurioje dar nė karto nemačiau lavašo, tikiuos kad jau atvežė
Šian eisiu po darbo į BIG'o maximą, kurioje dar nė karto nemačiau lavašo, tikiuos kad jau atvežė
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 02, 23:30)
tikrai,tamstele, buvote dingus! tai buvo laiko kazko mums skanaus pagaminti, jei kompas neveike
welcome back, skant
welcome back, skant
tikrai buvo laiko..dabar telieka prisest ir cia viska sukraut
QUOTE(6663 @ 2008 12 03, 20:08)
jega! laukiam laukiam
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 02, 23:38)
Pangasijai padaza darau toki: svieste pakepinu smulkiai pjaustytu svogunu, pilu grietineles indeli, sauksteli, kartais - 2 garstyciu, ispaudziu citrinos, truputuka vegetos. Ilgai kaitinti nereikia, skanaus
O zuvi sitam padaze patroskint, ar tiesiog uzsipilt?
o kaip tu ta zuvi darysi? kepti miltuose, troskinsi? as uzpilciau
As kepsiu kiausinio plakiny ir miltuose pavoliota
as debiutuoju su pleksne
pleksne paprieskoniuoti megstamais zuvies prieskoniais (citrinpipiriai labai tinka) ir kepti keptuveje apie 15-20 min ant alyv aliejaus ir sviesto. sviesto nepagailet. salia -briuseliai, 5 min apvirti ir apkepti svieste. is ties - be proto skanu buvo
pleksne paprieskoniuoti megstamais zuvies prieskoniais (citrinpipiriai labai tinka) ir kepti keptuveje apie 15-20 min ant alyv aliejaus ir sviesto. sviesto nepagailet. salia -briuseliai, 5 min apvirti ir apkepti svieste. is ties - be proto skanu buvo
QUOTE(jovitae @ 2008 12 03, 12:08)
as debiutuoju su pleksne
pleksne paprieskoniuoti megstamais zuvies prieskoniais (citrinpipiriai labai tinka) ir kepti keptuveje apie 15-20 min ant alyv aliejaus ir sviesto. sviesto nepagailet. salia -briuseliai, 5 min apvirti ir apkepti svieste. is ties - be proto skanu buvo
pleksne paprieskoniuoti megstamais zuvies prieskoniais (citrinpipiriai labai tinka) ir kepti keptuveje apie 15-20 min ant alyv aliejaus ir sviesto. sviesto nepagailet. salia -briuseliai, 5 min apvirti ir apkepti svieste. is ties - be proto skanu buvo
labai dailiai ir skaniai...mmm
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 03, 16:11)
Mes su sunum irgi megstam tortilijas arba skandinaviska duona Su skandinaviska duona darom picas savaitgaliais pusryciams o tortilijas darom tipo a lia kebaba smulkiai pripjaustau pekino salotos, pomidoro, agurko, pasikepinu kokiu kepsniuku (is vistienos, ar paskrudinu kokio kumpelio parukyto ar sonines) pasidarau padaza: keciupas, majonezas, grietinele, picu prieskoniai, cesnako granules arba skiltele isspaudziu. Tada ant blyno sudedu darzoves ir mesyte, apipilu padazu suvynioju ( jei nesilaiko susmeigiu dantu krapstuku) ir pasildau mikrobangeje sunus dar surio prisitarkuoja i vidu, o man tai ir be jo skanu
As irgi darau tokius ale kebabus ir is tortiliju, ir is lavaso
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 03, 20:07)
As irgi darau tokius ale kebabus ir is tortiliju, ir is lavaso
as ir panaisiai darau tik kad nededu i mikrobange o kisu i sumustiniu keptuve...