Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 02, 23:29)
drinks_cheers.gif , tik pamaniau, kad prie pangasijos svelnesnis tiktu  ax.gif  tiesiog gal tada grietine nevykus pakliuvo, kai dariau  doh.gif

As tai darau su 30proc riebumo kelmes grietines. nes siandien dariau makaroniukus su 40proc namines zemaitijos pieno tai jau jautes tas toks keistas prieskoniukas mirksiukas.gif

Makaronai jureiviskai

Keptuveje pakepinau jautienos farsa, svoguna, cesnaka, brokolius, pomidorus, paprika. dar ruosiaus morkas ir porus, bet jau i keptuve nebetilpo. Pakepinus idejau grietines su prieskoniai, krapais ir petrazolem. Pakaitinau, kol pradejo burbuliuoti istirpusi giretine ir uzpyliau ant isvirtu ir nusunktu makaronu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 02 gruodžio 2008 - 21:44
Visai be padazo padarysiu ir bus ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 02, 21:13)
dek grietinele. bandziau padaza daryti su grietine, nu visai neskanu buvo. kazkaip netinka su pievagrybiais  schmoll.gif

Man kaip tik neskanu su gietinele, netiknka man prie pievagrybiu, grietine visada dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 28, 14:24)
Vistienos krutineles kepsneliai

thumbup.gif receptukus, išbandyta vakarienei mirksiukas.gif Fotkių nebus, nes sukirsti taip greit, nespėjus nufotkint lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergickos..
kas nezino, pora savaiciu neturejau interneto.. blink.gif
ka gi, shiandien lygiai puse dienos prasedejau prilipinus uzupali ir perziurejau visa meniu..: pc- shlapias, darbo stalas - shlapias, maike- nors grezk..
shaunuoles biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 02, 22:07)
shaunuoles biggrin.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif tiek prisižiūrėjus visokių skanumynų doh.gif net noras gaminti atsirado hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 02, 21:19)
Noreciau paklausti, ar tinka prie keptos pengasijos file pievagrybiu padazas (pievagrybiai, svogunai ir grietine)?

Pangasijai padaza darau toki: svieste pakepinu smulkiai pjaustytu svogunu, pilu grietineles indeli, sauksteli, kartais - 2 garstyciu, ispaudziu citrinos, truputuka vegetos. Ilgai kaitinti nereikia, skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 12 03, 00:07)
Sveikos, mergickos..
kas nezino, pora savaiciu neturejau interneto.. blink.gif
ka gi, shiandien lygiai puse dienos prasedejau prilipinus uzupali ir perziurejau visa meniu..: pc- shlapias, darbo stalas - shlapias, maike- nors grezk..
shaunuoles biggrin.gif  4u.gif

tikrai,tamstele, buvote dingus! g.gif tai buvo laiko kazko mums skanaus pagaminti, jei kompas neveike bigsmile.gif
welcome back, skant 4u.gif
Atsakyti

Taip pat gaminau Nerytės bandutes bulvines . Tešla buvo lengvutė, nelipo visai. Tai ir viriau aš jas, ir kepiau švilpikus. Paskui bandutes , ką neišviriau, aliejuje iškepiau. Irgi neapsirikau. Nors man skaniau buvo virtos- del skranduko. O vyrijai- keptos.
Fotosesija:
user posted image

Labas rytas visoms virejelems smile.gif

Vis skaitineju sia temele, bandau si bei ta ir ups... vienas kartas nepavyko.... doh.gif Gaminau vakar bandutes, bet jos man isvirtos is vis kaip kokia zole gavosi , o iskeptos keptuveje riebaluose ir nelabai skanios... Nors dejau visokiu prieskoniu... Galvoju, gal krakmolo per daug idejau g.gif Bet kaip ir saket, tesla dalinau i keturias dalis, viena dali isemiau ir tiek pat krakmolo idejau...
Atsakyti
Nerytė su savo švilpikų ir bandučių receptu labai populiari pasidarė biggrin.gif Aš šiandien švilpikus žadu daryt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2008 12 02, 23:38)
Pangasijai padaza darau toki: svieste pakepinu smulkiai pjaustytu svogunu, pilu grietineles indeli, sauksteli, kartais - 2 garstyciu, ispaudziu citrinos, truputuka vegetos. Ilgai kaitinti nereikia, skanaus  4u.gif

Reiks nusipirkt garstyciu ir grietineles smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
nigi visia idomiai skamba tas padaziukas, butinai reike sismeginti.
Atsakyti