Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(brashke77 @ 2008 12 02, 15:18)
rugegele23, atvaziuojuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaip grazu- saunuole!  wub.gif

Prasom prasom i svecius lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 02, 16:02)
ohmy.gif  wacko.gif nu ir vaizdzialis....aikit jus peklon.....valgyt nooooorrriiiuuuuuuuuu essen.gif

Tai jau tikrai
swoon.gif wacko.gif essen.gif
Super patiekalai,vis ikisu nosi cia ir pasisavinu receptuku,kiek dariau labai super gaunasi.Dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuname: 02 gruodžio 2008 - 15:25
Makoroniukai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 02, 14:56)
Gaminau siandien Cannelloni su  mesos farsu ir spinatais

laaabai skaniai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu merginos blush2.gif vyras irgi sake, kad labai skanu smile.gif siaip su spinatais mes pirma karta ragavom.
Atsakyti
user posted image.VISTU SIRDELES ISVIRIAU IR PATROSKINAU SU MORKOM IR SVOGUNAIS GRIETINES IR SVIESTO PADAZE,IDEJAU INDELI KONSERVUOTU PUPELIU,SULTINIO KUBELI IR VISTIENOS PRIESKONIU.SALOTOS-PEKINO KOPUSTAS,PAPRIKA,RIDIKELIAI,MELYNAS SVOGUNAS.
Atsakyti
sveikos,
matau, kad jus cia labai skaniai gaminat bigsmile.gif na as nesu tokia igudusi seimininke dar tik pradedu ax.gif
Taigi norejau jusu pasiteirauti gal kuri galesite, man padeti smile.gif noriu kepti vistienos slauneles su medaus ir garstyciu padazu, esu kazka apie tai girdejus, ir man atrodo kad tai turetu buti labai skanu, tik nezinau kaip ta padaza padaryti, jei kuri man padesite busiu Jums labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, ar tinka prie keptos pengasijos file pievagrybiu padazas (pievagrybiai, svogunai ir grietine)?
Atsakyti
QUOTE(Boruzeee @ 2008 12 02, 20:55)
Taigi norejau jusu pasiteirauti gal kuri galesite, man padeti  smile.gif  noriu kepti vistienos slauneles su medaus ir garstyciu padazu, esu kazka apie tai girdejus, ir man atrodo kad tai turetu buti labai skanu, tik nezinau kaip ta padaza padaryti, jei kuri man padesite busiu Jums labai dekinga  smile.gif

cia yra puikus receptas (su nuotrauka 4u.gif ): http://beatosvirtuve...daus-padae.html
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 02, 22:19)
Noreciau paklausti, ar tinka prie keptos pengasijos file pievagrybiu padazas (pievagrybiai, svogunai ir grietine)?

dek grietinele. bandziau padaza daryti su grietine, nu visai neskanu buvo. kazkaip netinka su pievagrybiais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 02, 23:13)
dek grietinele. bandziau padaza daryti su grietine, nu visai neskanu buvo. kazkaip netinka su pievagrybiais  schmoll.gif

O as kaip tik darau visus padazus su grietine, man su grietinele schmoll.gif . Cia jau nepabandes nezinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 02, 23:22)
O as kaip tik darau visus padazus su grietine, man su grietinele schmoll.gif . Cia jau nepabandes nezinosi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif , tik pamaniau, kad prie pangasijos svelnesnis tiktu ax.gif tiesiog gal tada grietine nevykus pakliuvo, kai dariau doh.gif
Atsakyti