Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

Oi kokių čia skamunynų. mmmm
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2008 12 01, 23:14)
as irgi dariau pagal ta Giedriaus recepta,bet man kietoka tesla gavosi ir dar beveik visi prasivere ir i alieju riebaliukia bego ir labai jau taskesi,nors atrodo uzpaudziau stipriai  verysad.gif

dariau ir as siuos ceburekus pagal giedriuir nepirma karta,labai super thumbup.gif atrodo nusikeli i vaikyste i ceburekines bigsmile.gif gana daznai juos darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 12 01, 23:06)
Oi kokių čia skamunynų. mmmm

Pats tas prieš miegą apsiseiliot doh.gif
Atsakyti
Nu va... įkvėpta jūsų sugalvojau ir aš tuos švilpikus pabandyti...
Tai mano brangiausiam labai patiko. Tik aš ne paprastus dariau, su didelėm sausainių formelėm. Jas aišku sušlapinau, kad tešla nepriliptų. Rankas irgi sušlapinau, nes kitaip limpa doh.gif

http://u.stats.lt/i/...201232410/1.JPG

Padažas spirgučių ir dešrelių.

http://u.stats.lt/i/...201234620/3.JPG

Rezultatas manau neblogas thumbup.gif

http://u.stats.lt/i/...201234740/2.JPG

beje, suprantu, kad nepatogu maigyt nuorodas, bet neišeina man kažkodėl įdėt nuotraukų normaliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (ne)eiline: 01 gruodžio 2008 - 23:58
Papalike,man labai patiko šis receptukas.
Skaitant recepto turinį susidaro geras skonio jausmas.
Patiko ingridijantų eiliškumas.
Kai turėsiu viską būtinai bandysiu savo virtuvėje.
Atsakyti
QUOTE(Agusiukas @ 2008 12 01, 22:51)
nezinau, kaip pavyks su nuotraukomis, bet noriu ir as prie jusu prisijungti su savo sparaginiu pupeliu apkepele. (raudau "ji" zurnale)

atrodo labai skaniai

QUOTE(langana @ 2008 12 01, 22:52)
Susidomejau Nerytes bulvinemis bandutemis ir iskilo toks klausimelis:ar galima jas tiesiog iskepti orkaiteje? Gal bande kas? Nes maciau, kad aliejuje kepti bande.

hm... niekad nebandziau kepti orkaitej... bet jeigu svilpikus kepe ir gavosi skaniai tai manau bandutes irgi gali pabandyti kepti mirksiukas.gif

Papildyta:
Spagetti su kalmarais

Spagetti isvirti (viriau si karta plnagrudzius spagetti, del to jie tamsesni), kitam puode isvirti kalmarus, supjaustyti, kai isvirs makaronai sudeti kalmarus ir uzpilti padazu - grietinele, majonezas, austriu padazas, cesnakas, petrazoles, viska i viena puoda sumesti ir patroskinti kelias min. pries patiekiant uzbarstyti ikrais mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 12 01, 16:28)
taip noreciau pietums 4u.gif

As siaip is karkos darau vyniotinius ax.gif o siuo atveju siulau karka isvirti su prieskoniais (cesnakas, lauro lapas, pipiriuku kvepianciu ir paprastu, druskyte ir t.t.) Virti reikia ilgai-apie 1.5-2 valandas. Paskui nuimti nuo kailo mesyte, susmulkinti ir sutroskinti su morkytem, svogunais, cukinija ar kopustais.
2 variantas - galima susmulkinta karka sudeti i kugeli ax.gif
3 variantas - galima sudeti i troskintus raugintus kopustus blush2.gif
4 variantas - galima paprastai pakepinti su svogunais rolleyes.gif

Prisigalvoti galima visko ir su viskuo bus skanu mirksiukas.gif
Sekmes gaminant karka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 02, 02:38)
Papalike,man labai patiko šis receptukas.
Skaitant recepto turinį susidaro geras skonio jausmas.
Patiko ingridijantų eiliškumas.
Kai turėsiu viską būtinai bandysiu savo virtuvėje.

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 02, 13:37)
As siaip is karkos darau vyniotinius ax.gif  o siuo atveju siulau karka isvirti su prieskoniais (cesnakas, lauro lapas, pipiriuku kvepianciu ir paprastu, druskyte ir t.t.) Virti reikia ilgai-apie 1.5-2 valandas. Paskui nuimti nuo kailo mesyte, susmulkinti ir sutroskinti su morkytem, svogunais, cukinija ar kopustais.
2 variantas - galima susmulkinta karka sudeti i kugeli ax.gif
3 variantas - galima sudeti i troskintus raugintus kopustus  blush2.gif
4 variantas - galima paprastai pakepinti su svogunais  rolleyes.gif

Prisigalvoti galima visko ir su viskuo bus skanu mirksiukas.gif
Sekmes gaminant karka  4u.gif

dekui labai 4u.gif reiks butinai pasinaudoti tavo pasiulymais thumbup.gif
Atsakyti
Gaminau siandien Cannelloni su mesos farsu ir spinatais

Is keliu receptu pasidariau viena ax.gif
Idaras: ant aliejaus ir sviesto pakepinau farsa su svogunu, cesnaku, pipirais, druska, prieskoniais (bazilikas, vegeta, raudoneliai). Atskiroj keptuvej ant sviesto pakepinau spinatus (kadangi jie buvo saldyti), uzbarsciau druska, pipirais, dar dejau skiltele smulkintio cesnako. Su blenderiu susmulkinau, ir uzpyliau ant mesos farso. Taip pat i mesa imaisiau tarkuoto kietojo surio. Viska gerai ismaisiau ir idariau makaronus.

Raudonasis padazas: keptuveje ant aliejaus patroskint konservuotu pomidoru, pabarstyt bazilikais ir idet susmulkinta cesnako skiltele. Su blenderiu viska susmulkint.

Baltasis padazas: grietinele sumaisyt su permezano suriu, pipiru, druskos.

Skardele istepiau sviestu, supyliau raudonaji padaza, isdeliojau idarytus makaronus, ir uzpyliau baltuoju padazu. Apibarsciau paprastu fermentiniu tarkuotu suriu, ir dar pabarsciau spinatu ant virsaus.

Nu jau kaip skanu thumbup.gif tik per daug isidejau, tai persivalgiau blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 02 gruodžio 2008 - 14:59
ohmy.gif wacko.gif nu ir vaizdzialis....aikit jus peklon.....valgyt nooooorrriiiuuuuuuuuu essen.gif
Atsakyti
rugegele23, atvaziuojuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaip grazu- saunuole! wub.gif
Atsakyti