Oi kokių čia skamunynų. mmmm
QUOTE(Serenada @ 2008 12 01, 23:14)
as irgi dariau pagal ta Giedriaus recepta,bet man kietoka tesla gavosi ir dar beveik visi prasivere ir i alieju riebaliukia bego ir labai jau taskesi,nors atrodo uzpaudziau stipriai
dariau ir as siuos ceburekus pagal giedriuir nepirma karta,labai super atrodo nusikeli i vaikyste i ceburekines gana daznai juos darau
QUOTE(wioletukas @ 2008 12 01, 23:06)
Oi kokių čia skamunynų. mmmm
Pats tas prieš miegą apsiseiliot
Nu va... įkvėpta jūsų sugalvojau ir aš tuos švilpikus pabandyti...
Tai mano brangiausiam labai patiko. Tik aš ne paprastus dariau, su didelėm sausainių formelėm. Jas aišku sušlapinau, kad tešla nepriliptų. Rankas irgi sušlapinau, nes kitaip limpa
http://u.stats.lt/i/...201232410/1.JPG
Padažas spirgučių ir dešrelių.
http://u.stats.lt/i/...201234620/3.JPG
Rezultatas manau neblogas
http://u.stats.lt/i/...201234740/2.JPG
beje, suprantu, kad nepatogu maigyt nuorodas, bet neišeina man kažkodėl įdėt nuotraukų normaliai
Tai mano brangiausiam labai patiko. Tik aš ne paprastus dariau, su didelėm sausainių formelėm. Jas aišku sušlapinau, kad tešla nepriliptų. Rankas irgi sušlapinau, nes kitaip limpa
http://u.stats.lt/i/...201232410/1.JPG
Padažas spirgučių ir dešrelių.
http://u.stats.lt/i/...201234620/3.JPG
Rezultatas manau neblogas
http://u.stats.lt/i/...201234740/2.JPG
beje, suprantu, kad nepatogu maigyt nuorodas, bet neišeina man kažkodėl įdėt nuotraukų normaliai
Papalike,man labai patiko šis receptukas.
Skaitant recepto turinį susidaro geras skonio jausmas.
Patiko ingridijantų eiliškumas.
Kai turėsiu viską būtinai bandysiu savo virtuvėje.
Skaitant recepto turinį susidaro geras skonio jausmas.
Patiko ingridijantų eiliškumas.
Kai turėsiu viską būtinai bandysiu savo virtuvėje.
QUOTE(Agusiukas @ 2008 12 01, 22:51)
nezinau, kaip pavyks su nuotraukomis, bet noriu ir as prie jusu prisijungti su savo sparaginiu pupeliu apkepele. (raudau "ji" zurnale)
atrodo labai skaniai
QUOTE(langana @ 2008 12 01, 22:52)
Susidomejau Nerytes bulvinemis bandutemis ir iskilo toks klausimelis:ar galima jas tiesiog iskepti orkaiteje? Gal bande kas? Nes maciau, kad aliejuje kepti bande.
hm... niekad nebandziau kepti orkaitej... bet jeigu svilpikus kepe ir gavosi skaniai tai manau bandutes irgi gali pabandyti kepti
Papildyta:
Spagetti su kalmarais
Spagetti isvirti (viriau si karta plnagrudzius spagetti, del to jie tamsesni), kitam puode isvirti kalmarus, supjaustyti, kai isvirs makaronai sudeti kalmarus ir uzpilti padazu - grietinele, majonezas, austriu padazas, cesnakas, petrazoles, viska i viena puoda sumesti ir patroskinti kelias min. pries patiekiant uzbarstyti ikrais
QUOTE(*irma* @ 2008 12 01, 16:28)
taip noreciau pietums
As siaip is karkos darau vyniotinius o siuo atveju siulau karka isvirti su prieskoniais (cesnakas, lauro lapas, pipiriuku kvepianciu ir paprastu, druskyte ir t.t.) Virti reikia ilgai-apie 1.5-2 valandas. Paskui nuimti nuo kailo mesyte, susmulkinti ir sutroskinti su morkytem, svogunais, cukinija ar kopustais.
2 variantas - galima susmulkinta karka sudeti i kugeli
3 variantas - galima sudeti i troskintus raugintus kopustus
4 variantas - galima paprastai pakepinti su svogunais
Prisigalvoti galima visko ir su viskuo bus skanu
Sekmes gaminant karka
QUOTE(regna @ 2008 12 02, 02:38)
Papalike,man labai patiko šis receptukas.
Skaitant recepto turinį susidaro geras skonio jausmas.
Patiko ingridijantų eiliškumas.
Kai turėsiu viską būtinai bandysiu savo virtuvėje.
Skaitant recepto turinį susidaro geras skonio jausmas.
Patiko ingridijantų eiliškumas.
Kai turėsiu viską būtinai bandysiu savo virtuvėje.
Ačiū
QUOTE(Bitulka @ 2008 12 02, 13:37)
As siaip is karkos darau vyniotinius o siuo atveju siulau karka isvirti su prieskoniais (cesnakas, lauro lapas, pipiriuku kvepianciu ir paprastu, druskyte ir t.t.) Virti reikia ilgai-apie 1.5-2 valandas. Paskui nuimti nuo kailo mesyte, susmulkinti ir sutroskinti su morkytem, svogunais, cukinija ar kopustais.
2 variantas - galima susmulkinta karka sudeti i kugeli
3 variantas - galima sudeti i troskintus raugintus kopustus
4 variantas - galima paprastai pakepinti su svogunais
Prisigalvoti galima visko ir su viskuo bus skanu
Sekmes gaminant karka
2 variantas - galima susmulkinta karka sudeti i kugeli
3 variantas - galima sudeti i troskintus raugintus kopustus
4 variantas - galima paprastai pakepinti su svogunais
Prisigalvoti galima visko ir su viskuo bus skanu
Sekmes gaminant karka
dekui labai reiks butinai pasinaudoti tavo pasiulymais
Gaminau siandien Cannelloni su mesos farsu ir spinatais
Is keliu receptu pasidariau viena
Idaras: ant aliejaus ir sviesto pakepinau farsa su svogunu, cesnaku, pipirais, druska, prieskoniais (bazilikas, vegeta, raudoneliai). Atskiroj keptuvej ant sviesto pakepinau spinatus (kadangi jie buvo saldyti), uzbarsciau druska, pipirais, dar dejau skiltele smulkintio cesnako. Su blenderiu susmulkinau, ir uzpyliau ant mesos farso. Taip pat i mesa imaisiau tarkuoto kietojo surio. Viska gerai ismaisiau ir idariau makaronus.
Raudonasis padazas: keptuveje ant aliejaus patroskint konservuotu pomidoru, pabarstyt bazilikais ir idet susmulkinta cesnako skiltele. Su blenderiu viska susmulkint.
Baltasis padazas: grietinele sumaisyt su permezano suriu, pipiru, druskos.
Skardele istepiau sviestu, supyliau raudonaji padaza, isdeliojau idarytus makaronus, ir uzpyliau baltuoju padazu. Apibarsciau paprastu fermentiniu tarkuotu suriu, ir dar pabarsciau spinatu ant virsaus.
Nu jau kaip skanu tik per daug isidejau, tai persivalgiau
Is keliu receptu pasidariau viena
Idaras: ant aliejaus ir sviesto pakepinau farsa su svogunu, cesnaku, pipirais, druska, prieskoniais (bazilikas, vegeta, raudoneliai). Atskiroj keptuvej ant sviesto pakepinau spinatus (kadangi jie buvo saldyti), uzbarsciau druska, pipirais, dar dejau skiltele smulkintio cesnako. Su blenderiu susmulkinau, ir uzpyliau ant mesos farso. Taip pat i mesa imaisiau tarkuoto kietojo surio. Viska gerai ismaisiau ir idariau makaronus.
Raudonasis padazas: keptuveje ant aliejaus patroskint konservuotu pomidoru, pabarstyt bazilikais ir idet susmulkinta cesnako skiltele. Su blenderiu viska susmulkint.
Baltasis padazas: grietinele sumaisyt su permezano suriu, pipiru, druskos.
Skardele istepiau sviestu, supyliau raudonaji padaza, isdeliojau idarytus makaronus, ir uzpyliau baltuoju padazu. Apibarsciau paprastu fermentiniu tarkuotu suriu, ir dar pabarsciau spinatu ant virsaus.
Nu jau kaip skanu tik per daug isidejau, tai persivalgiau
nu ir vaizdzialis....aikit jus peklon.....valgyt nooooorrriiiuuuuuuuuu
rugegele23, atvaziuojuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaip grazu- saunuole!
kaip grazu- saunuole!