Savaitgali tingejau daryti normalius balandelius, tai padariau toki patiekala:
TINGINIO BALANDELIAI
Į faršą dėjau ryžių, prieskonių, kiaušinį ir suformavau kukulius.
Į špižinį puodą (palivanas
, ar kaip jis ten) sluoksniavau: ant dugno pipirai, lapeliai lauro (keli), svogūnas didelis pjaustytas, kopūstas, morkos, kukuliai. Vandens pyliau vos vos, ant viršaus užpyliau grietinės-kečiupo-vandens padažiuką.
Troškinau ant mažos ugnelės ir neatidarinejau beveik pusantros valandos. Gavosi labai skanu, kopūstai -minkštutėliai
Taip pat gaminau
Nerytės bandutes bulvines . Tešla buvo lengvutė, nelipo visai. Tai ir viriau aš jas, ir kepiau švilpikus. Paskui bandutes , ką neišviriau, aliejuje iškepiau. Irgi neapsirikau. Nors man skaniau buvo virtos- del skranduko. O vyrijai- keptos.
Fotosesija:
aišku,galėjau ir nebedėti išbandyto recepto nuotrauku, bet jis mums labai patiko. O dar su spirgiukais tai