Sveikit
Papildyta:
Silvux, dėl tų vaistų: pati gali nueiti į Materia Medica ir pasiskaityti. Tada bus aiškiau, kas atitina, kas ne (yra www.vitholkas.com ir www.hpathy.com). Nes distanciniu būdu ir nepažinodama vaiko, aš galiu tik bendro pobūdžio patarimus duot.
[/quote]
Tai va kad skaitau skaitau... Daug ir tinka pozymiu, daug netinka. As pas Popova knygoj skaiciau ir Hanemano - ten tai is vis labai daug prirasyta, kokiu 10 psl. Tai tiek. Na ziuresim:)
Aciu uz patarimus
QUOTE(Obuoliausia @ 2008 12 13, 22:28)
Dar iš plačiau prieinamų kompleksinių yra Tartephedreel. Dar merginos minėjo Drosera Homaccord (mano nuomone, jis daugiau tiktų, kai yra naktinis, apie vidurnaktį prasidedantis, sausas kosulys su smaugimu).
Sveikit
Sveikit
Dekui nu bet zioplas daiktas nu dar skaitant neta kirbejo mintis, kad gali buti stiproki Taip butent vidury nakties ir uzejo tas kosulys
Obuoliausia iki to laiko kol nesugirdziau jis kosteldavo lojanciai kas kokia 10 min., po to saziningai dvi valandas kas 15min., girdziau ir zinok nu stebuklais tikiu, bet va dabartinei situacijai jis pakimusiu, bet ne lojanciu kosuliu atsikrenkscia Nu dar to neteko matyti. Tai reiskias suveike tie vaistukai Bet daugiau ir nebedaviau Tai jai neatsiras sianakt lojimas ryt gal ju neduoti Dar nusipirkau gyslociu arbatos
Nu zinok apsoliuciai savo gydytoja nepasitikiu Ji apart antibu nieko mum neskiria net paprasciausiu arbatu nerekomenduoja tik raudona gerkle iskart antibai sakau gydytoja nejaugi nuo gerkles antibiotikus reik gerti, o kaip kitaip jus zadat issigydyti mum tempa visad iki 9 kyla nuo gerkles
QUOTE(Aprile @ 2008 12 13, 21:18)
Laba vakara mamytės aš rašau norėdama sulaukti patarimo ir,kad nusiraminčiau
Sunutis šianakt kosėjo lojančiai dusinančio priepuolio nebuvo, bet jausmas siaubingas kai suserga tavo brangenybė. Tik kūdikystei turėjom laringit jau net ir pamiršau gydymo priemones skirtas Savaitgalis pas gydytoją tik pirmadienį, bet ja visiškai nepasitikiu, nes žiuri pro pirštus Tad į pagalba žinoma Supermamos Laringito temoje radau vis minimus heomopatinius lašiukus Phosphor-Homaccord nubėgau šian į vaistinę nusipirkau. Girdžiau dvi valandas kas 15min., po 5 lašiukus. Nežinau ar čia stebūklas, bet pakimimas lyg mažesnis nors dar loja Gal galėtumėte atsiliepimus apie šiuos vaistukus parašyti ar rytoj dar girdyti ar laukti pirmadienio gydytojos vizito. Kol miegojo lovoj garinau rezorbanu
Sunutis šianakt kosėjo lojančiai dusinančio priepuolio nebuvo, bet jausmas siaubingas kai suserga tavo brangenybė. Tik kūdikystei turėjom laringit jau net ir pamiršau gydymo priemones skirtas Savaitgalis pas gydytoją tik pirmadienį, bet ja visiškai nepasitikiu, nes žiuri pro pirštus Tad į pagalba žinoma Supermamos Laringito temoje radau vis minimus heomopatinius lašiukus Phosphor-Homaccord nubėgau šian į vaistinę nusipirkau. Girdžiau dvi valandas kas 15min., po 5 lašiukus. Nežinau ar čia stebūklas, bet pakimimas lyg mažesnis nors dar loja Gal galėtumėte atsiliepimus apie šiuos vaistukus parašyti ar rytoj dar girdyti ar laukti pirmadienio gydytojos vizito. Kol miegojo lovoj garinau rezorbanu
Kiek esu skaicius, jei i kontakta su homeopatiniais sueina stiprus kvapai - rezorbanas siuo atveju, homeopatiniai nebeveikia.
QUOTE(vilnele @ 2008 12 14, 11:24)
Kiek esu skaicius, jei i kontakta su homeopatiniais sueina stiprus kvapai - rezorbanas siuo atveju, homeopatiniai nebeveikia.
Žinau už tat kol miegojo pietų pagarinau, o po to jau lašiukus girdžiau po piet į vakarą Nu tokio efekto nesitikejau Tik va man neramu ar šiandien dar duoti nes naktį duso biški net pažadint turėjau orą vos gaudė bet greit užmigo ir išmiegojo naktelę be dusulio
QUOTE(vilnele @ 2008 12 14, 12:24)
kaip tik vakar aiškinaus su gyd. šiuo klausimu. Jos nuomone nereiktų suduot vaistų ir iš kart garint ar įtrint. Bet po 15-20 min. homeopat. vaistai suveikia , taigi rezorbanas ar eteriniai aliejai įtakos vaistų poveikiui jau neturi.
Sveikos merginos (tikiuosi tokios ir esat prieš artėjančias šventes).Norėčiau jūsų patarimo.Aš pati antra savaitė niekaip neatsikratau blogos savijautos.Užgulusi nosis, sausa burnoje,dirgina gerklę, baisiai užkimęs balsas.Riaumoju kaip meška, net ir vaikai klausia, ko kalbu tokiu storu kaip meška balsu. Naktį užeina kosulys toks sausokas.Lyg krūtinę spaudžia, sunku.Dieną jaučiu tokį šaltuką iš vidaus, nors temperatūros neturiu. Pradžioje bandžiau gerti aflubiną, antigripiną3, tonsilotreną,čiulpti coryzalią.Bandau tartephedreelį.Lašinausi ir thujos į nosį, po kiek laiko šiek tiek atleidžia, bet trumpam. Kažkaip niekaip savijauta negerėja.Panašu, kad neatsirenku vaistų.Chemijos nesinori, o ir negaliu-maitinu mažąjį.Kas per zaraza prikibo.Man taip per metus būna 2-3 kartus ir vis su balso baisiniu užkimimu.Gal ką galite patarti?nes mano pačios įdirbis su homeopatiniais dar visai mažas, pati kelio pradžia.Mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis...
QUOTE(disi @ 2008 12 15, 12:24)
Sveikos merginos (tikiuosi tokios ir esat prieš artėjančias šventes).Norėčiau jūsų patarimo.Aš pati antra savaitė niekaip neatsikratau blogos savijautos.Užgulusi nosis, sausa burnoje,dirgina gerklę, baisiai užkimęs balsas.Riaumoju kaip meška, net ir vaikai klausia, ko kalbu tokiu storu kaip meška balsu. Naktį užeina kosulys toks sausokas.Lyg krūtinę spaudžia, sunku.Dieną jaučiu tokį šaltuką iš vidaus, nors temperatūros neturiu. Pradžioje bandžiau gerti aflubiną, antigripiną3, tonsilotreną,čiulpti coryzalią.Bandau tartephedreelį.Lašinausi ir thujos į nosį, po kiek laiko šiek tiek atleidžia, bet trumpam. Kažkaip niekaip savijauta negerėja.Panašu, kad neatsirenku vaistų.Chemijos nesinori, o ir negaliu-maitinu mažąjį.Kas per zaraza prikibo.Man taip per metus būna 2-3 kartus ir vis su balso baisiniu užkimimu.Gal ką galite patarti?nes mano pačios įdirbis su homeopatiniais dar visai mažas, pati kelio pradžia.Mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis...
labas, as kol kas dar neesu labai pasikauscius homeopatijoj, bet pasakysiu is savo patirties. Mano vaikas 2 metu va irgi is gerklu pradejo vakar koseti, iki paraudonavimo, turejau Phosphor hommacord tai sudaviau jo kelis kartus kas pusvalandi ir dar siandien ryte. Na stebuklas tfu tfu , skambinau i darzeli, kol kas sake nekosejo. Ir siaip fosforas tinka esant laringitams, trachejitams zodziu kas netoli gerkles ir berods kai krutine spaudzia. Aisku kas vienam tinka, kitam gali ir nepadeti. Priklauso dar nuo konstitucijos, charakterio. O dar apie salti is vidaus minejai, tai rodos Hepar sulfuris lyg neatsimenu.
http://www.vithoulka...47/119/lang,en/
pabandykit paskaityt, ten lyg tai uzsimena kad norisi silumos, uzsiklot kakla ir pan.
sekmes
QUOTE(Silvux @ 2008 12 15, 12:45)
labas, as kol kas dar neesu labai pasikauscius homeopatijoj, bet pasakysiu is savo patirties. Mano vaikas 2 metu va irgi is gerklu pradejo vakar koseti, iki paraudonavimo, turejau Phosphor hommacord tai sudaviau jo kelis kartus kas pusvalandi ir dar siandien ryte. Na stebuklas tfu tfu , skambinau i darzeli, kol kas sake nekosejo. Ir siaip fosforas tinka esant laringitams, trachejitams zodziu kas netoli gerkles ir berods kai krutine spaudzia. Aisku kas vienam tinka, kitam gali ir nepadeti. Priklauso dar nuo konstitucijos, charakterio. O dar apie salti is vidaus minejai, tai rodos Hepar sulfuris lyg neatsimenu.
pabandykit paskaityt, ten lyg tai uzsimena kad norisi silumos, uzsiklot kakla ir pan.
sekmes
sekmes
Ačiū Silvux Rudenį susileidau visą Hepar sulfur kursą.Į savaitę po 1 ampulę profilaktiškai. Kaune Rotušės vaistinėje rekomendavo, kai papasakojau, kad kasmet po kelis kartus tokios ligos užpuola. Kadangi dabar gyvenu Klaipėdoje, tai reikės nusipirkti žirniukų, nes leidžiami yra tik Rotušės vaistinėje (neregistruoti).Ko gero reikia C30?Reikia išbandyti ir Phosphor hommacord, gal pagelbės nuo gerklės ir balso užkimimo.
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2008 12 15, 15:24)
sveikos
pirkau klaipėdoj vaikų poliklinikoj fito kabinete vitaminus ir papildus SANTEGRA . gal kas naudojot ?
paskyrė odos gydytoja LARINA. mano mažiui žvynelinė. -panaudosim mėnesį , jei matysiu kad padedatai pirksiu dar kokiems 3 mėnesiams
pirkau klaipėdoj vaikų poliklinikoj fito kabinete vitaminus ir papildus SANTEGRA . gal kas naudojot ?
paskyrė odos gydytoja LARINA. mano mažiui žvynelinė. -panaudosim mėnesį , jei matysiu kad padedatai pirksiu dar kokiems 3 mėnesiams
mes maziukui pirkom saldymedzio kapsules atsikosejimui - lyg tai padeda:) Siaip gera firma kiek domejaus. Del zvynelines neteko dometis siais papildais, bet internete ju puslapis atrodo yra.
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2008 12 14, 11:31)
Žinau už tat kol miegojo pietų pagarinau, o po to jau lašiukus girdžiau po piet į vakarą Nu tokio efekto nesitikejau Tik va man neramu ar šiandien dar duoti nes naktį duso biški net pažadint turėjau orą vos gaudė bet greit užmigo ir išmiegojo naktelę be dusulio
aprile, o kartais tas dusimas ne nuo resorbano? nes man jis labai jau astrus atrodo..as viena syk krutine kai patepiau maziui tai uzsikosejo dar labiau..tai dabar tik padukus tepu kai reik
nezinau nuo ko pradeti.. mano vaikutis labai daug serga..
adenoidai I-II laipsnio, tonziles pastoviai pasidejusios.. tai kamuoja nuolatines Nosies , ausu , gerkles ligos, +kosuliukai..
ko tik nebandziau.. fito prieparatai.. jau ilga laika geriam ivairius hemeopatinius vaistukus... Lymphosomt, Angin heel, tonsilotren, influcida, cinabsina.... ne viska is kart aisku. ir ne pati prigalvoju.. pediatre skiria..
bet esu visiskoj nevilti.. pernai mazulis bent pora savaiciu nueidavo i darza... o siemet... vasara ir rugseji nesirgo.. o dabar tai neislipam is ligu...
buvo vejaraupiai.. paklausiau gydytojos, jog po ligos negerei vest i darza.. tai kelias dienas pas mama palikau.. sianakt koset pradejo.. bet taip negraziai.. uzkimes balsas...
siuo metu duodu eziuole.. citrosept ir Bufo...
zadu vest pas hemeopata.. klp esam.. bet vyras labai skeptiskai i tai ziuri...
net neisivaizduoju, kas galetu padet sutiprint vaikiuko mano organizma
adenoidai I-II laipsnio, tonziles pastoviai pasidejusios.. tai kamuoja nuolatines Nosies , ausu , gerkles ligos, +kosuliukai..
ko tik nebandziau.. fito prieparatai.. jau ilga laika geriam ivairius hemeopatinius vaistukus... Lymphosomt, Angin heel, tonsilotren, influcida, cinabsina.... ne viska is kart aisku. ir ne pati prigalvoju.. pediatre skiria..
bet esu visiskoj nevilti.. pernai mazulis bent pora savaiciu nueidavo i darza... o siemet... vasara ir rugseji nesirgo.. o dabar tai neislipam is ligu...
buvo vejaraupiai.. paklausiau gydytojos, jog po ligos negerei vest i darza.. tai kelias dienas pas mama palikau.. sianakt koset pradejo.. bet taip negraziai.. uzkimes balsas...
siuo metu duodu eziuole.. citrosept ir Bufo...
QUOTE(vysniuke1 @ 2008 12 16, 10:12)
Mano vyras irgi skeptiskai ziurejo, kol pats nepabande ir ilgiausiai kamavusios skrandzio bedos susitvarke. Dabar jau taip nebeziuri, pasidare visiskas tradicines medicinos priesininkas.
Obuoliausia, o nux vomica su antibais ar po ju kurso reiktu vartot?
Ai, dar klausimas: ar gali nuo homeopatiniu preparatu bert? Mazaja anksciau lyg nuo cinabsino isbere (itariau eziuole esancia sudeti), dabar kai didziukei radom tu bakteriju, kelis kart sudaviau mazei beladona homacordine, berimo jokio aiskaus nera, bet trecia naktis kaip baisiai kasosi rankas ir kojas (nuo sestukes beladonos neiko panasaus nebuvo). Beladonoj homacordinej irgi yra eziuoles, bet D10 ir beladona D2. Visur raso, kad alergines reakcijos nebuna, o pas mus jau ne pirma kart priesingai... Kaip tai paaiskint?