Diva, pasitikrinkit gerkles: jeigu trachėjinis, tikriausiai tęsti tą pačią Belladonna. Jeigu aštrėja ir leidžiasi žemyn į krūtinės ląstą - greičiausiai Phosphor homaccord.
Kartosiuos - gerklei iš universalesnių Mercurius compositum.
Pasižiūrėkit pagal Belladonos hom. ir Mercurius comp. sudėtį sudedamųjų dalių aprašymus, tada bus aiškiau. Nes pvz. esant gerklės skausmui su kutenimu gali būti ir phytolacca.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 20, 10:47)
Diva, pasitikrinkit gerkles: jeigu trachėjinis, tikriausiai tęsti tą pačią Belladonna. Jeigu aštrėja ir leidžiasi žemyn į krūtinės ląstą - greičiausiai Phosphor homaccord.
Pasižiūrėkit pagal Belladonos hom. ir Mercurius comp. sudėtį sudedamųjų dalių aprašymus, tada bus aiškiau. Nes pvz. esant gerklės skausmui su kutenimu gali būti ir phytolacca.
Aciu, mergaites!!! Na kol kas kiek as suprantu kosulys gerkleje- bandysim belladonna...
tikiuosi nesileis zemyn- jau taip nusibodo tos ligos.. O vaistinele pradesim pirkti.. Tik man klausimas- pas Jus turbut puse vaistines namie, ane? Nes jau nemazai turim vaistu, bet ziuriu kad ojoj kiek dar reiks...
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 20, 11:46)
Labas rytas
Gal galetu kas paaiskinti kokia Belladona geriausia but isigyti temperaturai musti ir pan.Nes kaip suprantu yra ivairiu potenciju ir Belladona homaccord.
Kokias dazniausiai jus naudojate, nes ziuriu placiai tas vaistukas naudojamas?
is anksto dekui
Gal galetu kas paaiskinti kokia Belladona geriausia but isigyti temperaturai musti ir pan.Nes kaip suprantu yra ivairiu potenciju ir Belladona homaccord.
Kokias dazniausiai jus naudojate, nes ziuriu placiai tas vaistukas naudojamas?
is anksto dekui
pas mus belladona 30. homaccordų nebandėm.
Aciu, mergaites, uz pagalba- tikiuosi baigiam su ligom- tikiuosi neatsinaujins. dar kosti abu, bet nebaisiai, dar nosys bega, bet mazei ryte va 37.4 ir tai buvo auksciausia tempa visa diena- tiksliau likusia dienos dali buvo iki 37 Vaika lyg kas pakeite:) girdau dar belladonna abiem triskart dienoj- maze isties i ja labai stipriai reaguoja- o mamka tokias dozes uzkale po 3 lasu po 15 min vaiksto visa pikta, nervuota, tempa pakyla pora padalu ir tokia pikta vaiksto turbut gera pusvalandi. Na bet efektas yra ir turbut gerai. O dabar klausimukas- nera temperaturos- kiek dar reikia girdyt belladona- jau dabar nutraukti, ar dar reikia kokia diena? nesinori labai kad atsinaujintu.
O del kosulio- vaistinej gavom tik tertephedrilli- tai juo ir gydomes- mano manymu yra efektas- ziuresim kaip nakti bus.
O del kosulio- vaistinej gavom tik tertephedrilli- tai juo ir gydomes- mano manymu yra efektas- ziuresim kaip nakti bus.
Diva, šaunuoliai O kaip ilgai duoti?... Pati matysi: temperatūros nėra ir po truputį mažinti. Tartephereel turėtų padėt baigti išsivalyt.
Šiaip, pagal principus valymasis kaip ir dėsningas: atsirado išskyros, kurios išvalo toksinus. Kad visada taip sėkmingai viskas vyktų....
Nukoviau vakar "Biologinės medicinos" vieną naujesnių žurnalų (nes online tik poros metų senumo), o ten yra visa studija apie Tartephedreel. Aš buvau giliai įsitikinus (ir patirtis tai rodė), kad Tartephedreel sausam, net astminiam kosuliui. O ten rašo apie įvairius bronchitus....
1-oji mama: ūminiam atvejui geriau 30.
Šiaip, pastaruoju metu naudojau daugiau homacordus (kai ypač ūmiai viskas sukyla, veikia l. efektyviai). Nors, pagal tradicinę homeopatiją, geriausia vienas vaistas... O tam reikia daug patirties.
Šiaip, pagal principus valymasis kaip ir dėsningas: atsirado išskyros, kurios išvalo toksinus. Kad visada taip sėkmingai viskas vyktų....
Nukoviau vakar "Biologinės medicinos" vieną naujesnių žurnalų (nes online tik poros metų senumo), o ten yra visa studija apie Tartephedreel. Aš buvau giliai įsitikinus (ir patirtis tai rodė), kad Tartephedreel sausam, net astminiam kosuliui. O ten rašo apie įvairius bronchitus....
1-oji mama: ūminiam atvejui geriau 30.
Šiaip, pastaruoju metu naudojau daugiau homacordus (kai ypač ūmiai viskas sukyla, veikia l. efektyviai). Nors, pagal tradicinę homeopatiją, geriausia vienas vaistas... O tam reikia daug patirties.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 21, 01:02)
Kartą jau diskutavom apie Tarteph. ir Husteel, kuris kokiam kosuliui, nuomonės buvo priešingos. Paskui galvojau apie tai, ir pamaniau, kad iš pažiūros sausas kosulys (aš savo vaiko kosulį įvardiju kaip sausą) g.b. realiai visai nesausas. Persižiūrėjau ką mums buvo skyrę homeopatai: net Vaivarienės išrašytus kompleksiukus dar turiu, + Misiaus, ir apšalau, kad atskiros dalys skirtos būtent gleivėms pasišalinti. Su šlapiu kosuliu daugmaž viskas aišku, šlapias tai šlapias, o sausas turbūt stipriai išsidifencerijuoja pagal kitus požymius. Mes pvz. kosom sausai, bet visada "veliasi" balsas, tai aišku, kad gleivių yra. Todėl man rodos čia ir gaunąsi tokia painiava. Sinelnikovas tai net astmą mačiau rūšiuoja į šlapią ir sausą.
Truputį oftopikas, bet artima netradiciniam gydymui. Tai va, mes dabar einam į ozonoterapiją, efektas matosi po vieno kartelio. Vaikams (ne tik vaikams) pasirodo ozonuoja ausų landas ir veido daubas (tokias ausynytes kelioms min. uždeda), o ozonas naikina visus virusus ir bakterijas. Procedūra tinkama visiems viršutiniams kvėpavimo takams. Galėsiu daugiau papasakot kai baigsim, jei kam įdomu.
Vilnele, pasveikai?
QUOTE(vilytte @ 2009 02 21, 08:42)
Ačiū už klausimą. Ausies nebeskauda, tik kažkiek užgulusi, ir kosčiu mažiau, žodžiu viskas į gera. Šiandien galvoju tradiciniam LOr'ui pasirodyti, kad į ausį įlįstų, koks ten užgulimas, gal koks kamštis. o gal ne, lauksiu kitos homeopatės su LOR aparatu , kol griš iš užsienio
Bet faktas, kad homeopatės parinkti vaistukai greitai suveikė, ypač nuo skausmo, tą patį vakarą praėjo. Taigi tampu Folio metodo gerbėja:) Ir galvoju gal savo vaikį, kurį nuo AD gydėm pas kalsikinę homeopatę, persivesti pas šitą Foliu dirbančią
Mergaitės ,o ką duot nuo dvokiančios slogos ? Kai atsikelia ryte ,labai smirda iš burnytės
Jurgutėle, o ta sloga (t.y. gleivės) kokio pavidalo? Jeigu žalia - Kalium Bichromicum. Dar gelsvai - žalsvai turėtų pramušti Pulsatilla.
Šiaip, reiktų dar reiktų žiūrėti, kaip veikia virškinimo sistema. Liežuvio apnašos gausios daug parodo, bet distanciniu būdu nelabai ką galiu pasakyti.
Euphorbium neveikia? Pamėgink dažniau, nei nurodyta papurkšt.
Šiaip, reiktų dar reiktų žiūrėti, kaip veikia virškinimo sistema. Liežuvio apnašos gausios daug parodo, bet distanciniu būdu nelabai ką galiu pasakyti.
Euphorbium neveikia? Pamėgink dažniau, nei nurodyta papurkšt.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.