Sveikos
Aš savo vaiką pradėjau gydyti homeopatiškai, su homeopatės konsultacijom Ji dirba Šilainiuose, kur aš ir gyvenu, tai esant reikalui po poros dienų priima...Greičiau nei poliklinikoje
Mūsų bėdos irgi prasidėjo, pradėjus lankyti darželio. Aišku, ir anksčiau turėjom bėdų, bet apie metus laiko buvo pertrauka toms bėdoms Tai, jau, kad gavome toookią slogą, pradėję lankyti darželį, kankinomės apie pusantro mėnesio. Pasirodė dar, kad ir adenoidai mano vaikui padidėję. Daugiausiai į darželį savaitę paeidavom.
Ilgai kankinomės su užkimšta nosimi, tai atkimšo tik Olynth VP elektrinis garintuvas (eukalipto aromaterapija). Bet jau kai atkimšo, tai nebežinojau kaip sustabdyti tą sekretą, nespėjau iš paskos su nosinėm lakstyti. Trečios savaitės pabaigoj jau geltonas sekretas tekėti pradėjo. Išbandžiau Euphorbium Compositum- per tris dienas slogą sutvarkė Susiradom homeopatę .
Rekomendavo gerti Detox Kit, Silicea C12, Mercurius Solubilis C30. Po trijų savaičių berti pradėjo, bėrimą niežėjo). Bėrė nuo Detox Kit. Na, tai nieko tokio, nes organizmas valosi, tik tas niežulys erzina. Patarė gerti Urtica C12. Po trijų dienų niežulys praėjo, aišku bėrimas liko, gali jis dvi tris savaites laikytis. Bet dabar antra naktis kaip kosėti sausai naktį pradėjo. Slogos nėra, tik ryte šiek tiek sekreto išpučia. Toks jausmas lyg kokių tai išskyrų pradėjo prie tų adenoidų daugėti. Skambinau homeopatei, tai sakė, kad organizmas valosi (nors prieš skambindama pati kažkodėl pagalvojau, kad organizmas valosi) . Tai dar Tartephedreel pradėjau duoti. Vis dėlto kosulio simptomai atsirado...Dieną tai nekosti, laksto linksmas, žvalus
Bet mes jau penkta savaitė kaip einame į darželį Jaučiu, kad vaiko organizmas tapo atsparesnis virusams Kolkas nesigailiu, kad pradėjome gydytis homeopatiškai
QUOTE(vilytte @ 2008 12 05, 17:13)
O mes pasidavėm, pradėjom singulairą astmos gydymui Nebežinau tik, ką daryt su homeopatiniu gydymu toliau, tęst ar jau galutinai nutraukt?
Paskaitinėjau seną homeopatinio gydymo temą, tai žiūriu pradžioj daug kas homeopatiškai bandė gydytis, o dabar astmatikų temelėj nuolatiniai lankytojai, deja. Toks nusivylimas apėmė. Bet daugiau jau ir aš nebegaliu
Paskaitinėjau seną homeopatinio gydymo temą, tai žiūriu pradžioj daug kas homeopatiškai bandė gydytis, o dabar astmatikų temelėj nuolatiniai lankytojai, deja. Toks nusivylimas apėmė. Bet daugiau jau ir aš nebegaliu
Cia gal ne i tema, bet zinau toki Su dzok mokytoja, kuris vis minedavo, kad nuo atsmos Su dzok budu issigyde.
Sveikos
Aš savo vaiką pradėjau gydyti homeopatiškai, su homeopatės konsultacijom Ji dirba Šilainiuose, kur aš ir gyvenu, tai esant reikalui po poros dienų priima...Greičiau nei poliklinikoje
Mūsų bėdos irgi prasidėjo, pradėjus lankyti darželio. Aišku, ir anksčiau turėjom bėdų, bet apie metus laiko buvo pertrauka toms bėdoms Tai, jau, kad gavome toookią slogą, pradėję lankyti darželį, kankinomės apie pusantro mėnesio. Pasirodė dar, kad ir adenoidai mano vaikui padidėję. Daugiausiai į darželį savaitę paeidavom.
Tai vat ir mes laukiam kada mus priims, nes jauciu kad gal pades ispresti musu problemas. Maniskis taip pat buvo sveikas kaip ridikas kol darzelio nelanke. o dabar jau beveik prie astmatiku poliklinikoj priskirtas. Na bet as kol kas optimistiskai nusiteikus, bandysim gydytis ir stipreti. Tik dar ziniu ir patirties truksta homeopatijoj.
Sekmes Jums
Su dzok mokytojas, kazin ne T.G. inicialais?
Nežinau mergaitės, viską homeopatinio nutraukiau, dabar tik tą Singulairą vartojam - nu dar pusiau su bėda jis, nehormoninis nors .
Anos savaitėj vaiką į mikrobiologijos laboratoriją nuvežiau - toks įtarimas man, kad kažką mes nešiojamės, ir tas kažkas menkiausio pašalimo ir virusėlio atveju pradeda daugintis.
Paėmė pasėlius iš gerklės ir nosies, nosies atsakymai tokie įtartini (ta prasme neaiškūs), paėmėm pakartotinį pasėlį. Ryt atsakymas turi būt.
Gerklėj užtikrintai sako nieko (vakar atsakymą pasiėmiau), o vakare vaikui į gerklę dirst, o ten visos tonzilės baltom apnašom apveltos - gryna pūlinga angina, temperos jokios, vaikas žvalus, būčiau atsitiktinai nepasižiūrėjus, net neįtartumėm... Nu pasimetus visai. Bet nors su kosuliu geriau kažkaip šiuo momentu.
Obuoliausia, ačiū tau, tavo pasiūlymą norėčiau priimti, parašysiu į a.ž., tiesiog užsiknisus dabar labai, kažkaip rankos neprieina susikontaktuoti.
Rylinga, o pas ką Šilainiuose einat? Ir kaip įspūdis?
Nežinau mergaitės, viską homeopatinio nutraukiau, dabar tik tą Singulairą vartojam - nu dar pusiau su bėda jis, nehormoninis nors .
Anos savaitėj vaiką į mikrobiologijos laboratoriją nuvežiau - toks įtarimas man, kad kažką mes nešiojamės, ir tas kažkas menkiausio pašalimo ir virusėlio atveju pradeda daugintis.
Paėmė pasėlius iš gerklės ir nosies, nosies atsakymai tokie įtartini (ta prasme neaiškūs), paėmėm pakartotinį pasėlį. Ryt atsakymas turi būt.
Gerklėj užtikrintai sako nieko (vakar atsakymą pasiėmiau), o vakare vaikui į gerklę dirst, o ten visos tonzilės baltom apnašom apveltos - gryna pūlinga angina, temperos jokios, vaikas žvalus, būčiau atsitiktinai nepasižiūrėjus, net neįtartumėm... Nu pasimetus visai. Bet nors su kosuliu geriau kažkaip šiuo momentu.
Obuoliausia, ačiū tau, tavo pasiūlymą norėčiau priimti, parašysiu į a.ž., tiesiog užsiknisus dabar labai, kažkaip rankos neprieina susikontaktuoti.
Merginos, žinot ką nors Kaune, kas mokina Su džok?
Vilytte, pažiūrėk Kali Muriaticum
Vilytte, pažiūrėk Kali Muriaticum
QUOTE(Tito_mama @ 2008 12 10, 10:50)
Labas rytas. Kadangi čia diskutuoja daug homeopatinių vaistų gamybą išmamančių,tai bandau klausti
štai čia
Būtent 137 žinutė mane domina,ką manote?
štai čia
neisizeiskit, bet man tai nelabai rimtai atrodo...tai tuomet galima sakyti galetum ir radijo bangom ikrauti...Aisku as cia primityviai palyginau, bet juk kiekvienas homeopat preparatas yra gaminamas is tam tikru medz, kurios turi savita molekuline struktura ir energija ir nemanau kad tas aparaciukas gali taip tiksliai ,,ikrauti,, zirniukus..nezinau
suaugusiam gal ir suveiks del saviitaigos - ant vaiko nerizikuociau..
QUOTE(vilytte @ 2008 12 10, 15:55)
Pas Editą Jaskelevičienę. Na, man tai neblogas tas įspūdis. Šiaip tai ji mano mamos bendradarbės vaikus gydo, tai mamos bendradarbė džiaugiasi ja ir sako, kai jau niekas mums nepadeda, ta vienintelė homeopatė padeda. Manau, kad jeigu jai padėjo, tai padės ir man Pasitikiu aš ja.
Papildyta:
Mano vaikui nuo Detox Kit atsikartoja ligos simptomai, laukiu kada jie baigsis.
QUOTE(Tito_mama @ 2008 12 10, 10:50)
Labas rytas. Kadangi čia diskutuoja daug homeopatinių vaistų gamybą išmamančių,tai bandau klausti
štai čia
štai čia
Tito mama, tai gal pačios gydytojos reikia paklausti, kaip ji ten gamina tuos homeopatinius vaistus. Ir kodėl jis skiriasi nuo įprasto gaminimo būdo. Gal ten jau visai ne homeopatiniai vaistai, o kas nors kita.
Ką galėtūt patarti sausam erzinančiam kosuliui ? Vis laukiu kada ims atsikosėt,bet... Antib.dar negeriam,mėginam Influcidą ir Umcalorą,nors nežinau ar pavyks išsisukt nuo chemijos(jau tiek jos prigėręs mažius,kad baisu),nes kvėpuojant girdisi ''švilpimas''. Gal fizioterapija kiek padės greičiau pasveikti(serga nuo sekmadienio nakties),šiandien buvom pirmose procedūrose - šildymas Bioptronu ir inhaliacijos su šarmais(bent daktarė taip vadina )...
Tito_mama, šitoje temoje buvau įmetus porą nuorodų su -Heel knygomis. Susiorientavimui, galėtumėt nusikelti ir pasiskaityti aprašymus.
Iš man žinomų -Heel'o sausam kosuliui yra Tartephedreel. Dar gali tikti Bronchalis heel, Husteel.
Šiaip, reikia matyti tą kosulį (nuo ko gerėja/blogėja, kada stipresnis/silpnesnis, kažkokios išreikštos nuotaikos/elgesys).
Gal galėtumėt aprašyti, kokios tos "inhaliacijos su šarmais"?
Laumele, o sloga prasideda dažniausiai taip pačiai, ar įvairiai? Vaistų yra daugybė, tik reikia matyti, kaip ta sloga atrodo, pvz.:
Euphrasia - varvanti nosis, čiaudulys, paraudę akys
Allium Cepa - varvanti nosis, čiaudulys, paraudus panosė.
Iš kompleksinių yra Coryzalia. Dažnai kartu su Homeovox padeda įveikti daug "eilinių" peršalimo virusų.
Iš man žinomų -Heel'o sausam kosuliui yra Tartephedreel. Dar gali tikti Bronchalis heel, Husteel.
Šiaip, reikia matyti tą kosulį (nuo ko gerėja/blogėja, kada stipresnis/silpnesnis, kažkokios išreikštos nuotaikos/elgesys).
Gal galėtumėt aprašyti, kokios tos "inhaliacijos su šarmais"?
Laumele, o sloga prasideda dažniausiai taip pačiai, ar įvairiai? Vaistų yra daugybė, tik reikia matyti, kaip ta sloga atrodo, pvz.:
Euphrasia - varvanti nosis, čiaudulys, paraudę akys
Allium Cepa - varvanti nosis, čiaudulys, paraudus panosė.
Iš kompleksinių yra Coryzalia. Dažnai kartu su Homeovox padeda įveikti daug "eilinių" peršalimo virusų.