Diva, pirma "praskaičiau" - davei po 10 lašų? Čia suaugusiojo dozė
. Vaikui (tokio didumo) pakaktų 3-4 lašų. Gal iš tikro už tai taip sukilo ir paskui su paracetamoliu efektyviai nukrito...
Dėl eupatorium - jo būna ir kompleksiniuose. Užtai, tos, kurios neturi priėjimo prie homeopatinių vaistinių, gali susirasti kompleksiniuose (kuriuos parduoda įprastinėse didesnėse vaistinėse).
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 19, 19:43)
taigi parsiveziau serganti is darzo.. temp. 38,5 is hemeopatiniu nieko neturiu nuo temp.. tai daviau paracetamolio tik penkias dalis numuso,, skauda galva, kojas.. gerkle raudona.. turiu sulfur 6, pulsatila, bromum, causticum, lypodium, gelsemium, euphrasia, calcium carbonicum...dar tartephedreel.. net nezinau ka duot...
neismanau as apie hemeoptinius dar.. pirkau ka sake gydytojas tai turiu.. bet ka kada duot.. gydytojas nekelia ragelio...
duodu sulfur, stodal (kosti) osiloccinum, eme sloga rodytis tai dar coryzalia..
pavragau jau nuo ligu.. jau asaros bega.. per ziema keturi antibiotiku kursai.. antra karta siais metais jau sergam.. kad be antibu apseit..
Vyšniuke, nenuleiskit tik rankų: duokit tuos, kur turit (Stodal, osciloccocinum, coryzalia) periodiškai ir pakankamai dažnai (kad kiekvienas būtų bent kas valandą, geriau kas pusvalandį). Ir nakčia bent kelis kartus įdėkit (maniškiai jau "ištreniruoti", bet šiaip įmanoma ir miegančiam prabakinus paduot sučiulpt, tik reik žiūrėt, kad tikrai sučiulptų).
Kažkaip toks vaizdas, kad dabar pakankamai eina virusas, kur Belladonna tiktų (jos yra Coryzalia sudėtyje).
QUOTE(spindulka @ 2009 02 19, 20:51)
Labas vakaras mamytės
Perskaičiau visą temą,bet prisipažinsiu per daug informacijos todėl sunku susigaudyt
,o tuo labiau kai anglų nemoku
sunku ką ir pastudijuot
Turiu didelį prašimą,gal galėtumėt man rekuomenduot vaistukus aprašytiem simptomam?
Jei yra peršalimas,kabinasi sloga,čiaudulis ką tada vartot,kokius vaistukus/
Dukrytei tik 2 metukai,bet dažniausiai kabinsai gerklė,va ir dabar čiaudo,slogos ligtai ir nėr tik rodod,kad gleivine nosi pabrinkus,per diena pakosti kokiu 4 kart,tokiu draskančiu kosuliu,gerklė raudona tonzilės išdidėjusios(bijau kad nepereitu į pulinga,nes dažnai tuo ir pabaigiam)- tokiu atveju kokius vaistukus duot ir kaip derint?
O gal yra kokie vaistai kur galima pulinga angina pagydit?(užsirašiau Mercurius solubilis -tai supratau gerai,kad jis nuo pulingos tinka?o vaikam 2 metų ar galima?)
žinau kad per daug prašau,bet gal kuri atsakysit
Iš anksto dėkoju
Kartosiuos: pačiai pradžiai, kai pati neatskiri tiksliai simptomų, tiktų pakaitomis Homeovox su Coryzalia.
Pagal dabartinę situaciją, sakyčiau, Mercurius heel (pūlingą tikrai padeda įveikti). Tik duoti dažnai (kas 0,5 val.). Dar Belladonna homaccord (būdingas veido raudonumas, staigiai pakylanti temperatūra, galvos skausmas, gali būti kliedėjimas - čia stipriai išreikšti simptomai).
Jau rašė prieš tai - dažnai virusams įveikti tinka Aconitum+Belladonna. Aš dar pačiai pradžiai pridėčiau Ferrum phosphoricum.
Merginos, norint pačioms susiorientuoti, reiktų pasiskaityti. Įmetu LT ir RU nuorodas.
Dar kartą įmetu nuorodas (jau buvo prieš tai šitoje ar ankstesnėje temoje):
http://www.vaikas.lt...s03.htm#PIRMOJI PAGALBA
http://www.medhelp-c...el/preparat.php
http://www_gomeopat_...
Šitam, įvedus vieną pavadinimą, iššoka visas sąrašas abėcėlės seka.
Matau, už mane yra greitesnių - Gelsemium irgi yra Coryzalia sudėtyje. Žiūrint, kokią potenciją turit - gal aukštesnė efektyviau suveiktų.
Papildyta:
Tiesa, merginos, dažnai minit Sulphur. Jis toks lėto ir giluminio poveikio (kai negalavimas įsisenėjęs). Bent aš tokią susidariau nuomonę. Dar tinka pūslelinei, grybeliams. O kokie simptomai ūminiu atveju? Aš žinau tik, kad gali didinti jau duodamų vaistų reaktyvumą. O gal nusigrybavau?