Na mes tujos aliejų lašinam jau gera savaitė, ūmią slogą kažin ar jis "pagaus", bet mums labai padeda nuo lėtinės slogos. Aišku visus žalumus pramušė kaip jau rašiau paleistuvė, bet dabar apsieinam jau be jos.
Nuo tujos aliejaus ryte prapučiam nosytę be jokio vargo, ir atrodo, kad ta sloga, priešingai ankščiau mus kamavusiai kažkaip iš gilumos "pasidavė" link išėjimo. Žodžiu kol kas lyg ir neblogai, mes irgi lašinam po 2-3 lašiukus, kad patektų giliau. Ir kol kas džiaugiamės.
Tiesa, įsigijau Sinelnokovą, faina knygutė, nors tikėjaus šiek tiek daugiau.
Merginos,o kur jus tas knygeles isigyjate?
Labai atidziai iekojau Baltu lanku knygyne,bet nieko apie homeopatija neradau.
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 17, 16:49)
Merginos,o kur jus tas knygeles isigyjate?
Sinelnokovą tai rusų knygyne, Žirmūnų raj. turbūt (sorry su Vilniaus rajonais man sunku, bet lygtais toks), priešais Hyper Rimi, kažkoks su žodžiu Humana vadinas.
Sveikos,
dziaugiausi, kad ausu uzdegima maziui homeopatiskai isgydem, dabar man paciai skauda ausi. Lyg sinusitas norejo kabintis, dariau praplovimus nosies su suriu vandeniu, geriau Cinabsin, Sinupret, tai persimete zaraza i ausi. Bandau Belladonna Hom, kas 15 min, nelabai veikia.... Homeopate isvaziavus, gal eit pas LOra... Bet skirs antibus, o as maitinu
dziaugiausi, kad ausu uzdegima maziui homeopatiskai isgydem, dabar man paciai skauda ausi. Lyg sinusitas norejo kabintis, dariau praplovimus nosies su suriu vandeniu, geriau Cinabsin, Sinupret, tai persimete zaraza i ausi. Bandau Belladonna Hom, kas 15 min, nelabai veikia.... Homeopate isvaziavus, gal eit pas LOra... Bet skirs antibus, o as maitinu
vilnele, antibus dėl ko:sinusito ar ausies? Į ausį galima ir palašint kokių nors tradicinių lašų. O kad sinusitą homeopatiniais išsigydyt-aš jau nelabai tikiu. Man buvo skirti kalium bichromicum, bet.... kaip sakant viskam yra ribos.
o maitinančiom ir antibus galima parink.
QUOTE(opium @ 2009 02 17, 15:25)
vilnele, antibus dėl ko:sinusito ar ausies? Į ausį galima ir palašint kokių nors tradicinių lašų. O kad sinusitą homeopatiniais išsigydyt-aš jau nelabai tikiu. Man buvo skirti kalium bichromicum, bet.... kaip sakant viskam yra ribos.
Sinusitas manau jau praeina, nors ta Kalium Bi geriau, nepadejo. Manau padejo augalinis Sinupret, suskystino gleives, ejo zalios gleives, galvos , skruostu nebeskauda. Tik ausi. Bet va susikambijau su pavaduojancia homeopate, vaziuosiu vakare pasiemus visa vaistinele su Pulsatilom ivairiu potenciju ir dar daug vaistu, gal parinks kazka.
As tikiu, kad galima daug ka homeopatija pagydyt, bet organizmas turi buti nenusilpes, o as tokia ant ribos, issekus.
O tie tradiciniai lasai i ausi, irgi visokia chemija, vietiniai antibiotikai ar ne?
vilnele, pvz. Otipax-"vietinis anistezuojantis, antiseptinis, priešuždegiminis.nerašo, kad antibas.
na, jei sinusitas praejo be antibų-tai šaunu (man tai nerealu), tai, manau, ausiai suras ką nors homeopatinio.
na, jei sinusitas praejo be antibų-tai šaunu (man tai nerealu), tai, manau, ausiai suras ką nors homeopatinio.
QUOTE(vilnele @ 2009 02 17, 17:15)
Sveikos,
O kaip maziui gydet?
Siaip gerai isbandyti budai-smilkyti gintaru,lasinti svogu no sulciu(beje pastarasis budas homeopato rekomendacija )Galbut padetu iki susikiemo su gydytoja.
Otipax tikrai ne antibas.Mes jo daug mazei sulasine bet dabar iekom alternatyviu priemoniu,nes jis gydo minimaliai,labiau nuo skausmo.
QUOTE(vilytte @ 2009 02 17, 12:20)
Na mes tujos aliejų lašinam jau gera savaitė, ūmią slogą kažin ar jis "pagaus", bet mums labai padeda nuo lėtinės slogos. Aišku visus žalumus pramušė kaip jau rašiau paleistuvė, bet dabar apsieinam jau be jos.
Nuo tujos aliejaus ryte prapučiam nosytę be jokio vargo, ir atrodo, kad ta sloga, priešingai ankščiau mus kamavusiai kažkaip iš gilumos "pasidavė" link išėjimo. Žodžiu kol kas lyg ir neblogai, mes irgi lašinam po 2-3 lašiukus, kad patektų giliau. Ir kol kas džiaugiamės.
Ir as taip apibudinciau tujos aliejaus poveiki, o vandenuko su keniu aliejumi nebandet?
Man kaip koks nosies dezinfekatorius atrodo ( pirma pati isbandziau)
QUOTE(vilnele @ 2009 02 17, 15:15)
Sveikos,
Merginos, aš dar kartosiuos: jeigu kažkas bakterinio (ne virusinio) ilgiau užsisėdi - pabandykit Mucosa compositum. Aišku, ten yra nozodai, bet jie tokios vidutinės potencijos.
Dar variantas bandyt Traumeel (distanciniu būdu daugiau nepasakysiu).
O bandei žiūrėt, kokia Chamomilla netiktų? Kelis puslapiai prieš nuorodų buvau įmetus.
Dar kompresas spiritinis (kai kam suveikia)
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 17, 20:11)
Merginos, aš dar kartosiuos: jeigu kažkas bakterinio (ne virusinio) ilgiau užsisėdi - pabandykit Mucosa compositum. Aišku, ten yra nozodai, bet jie tokios vidutinės potencijos.
O bandei žiūrėt, kokia Chamomilla netiktų? Kelis puslapiai prieš nuorodų buvau įmetus.
Aciu visoms uz komentarus,
svoguna pabandziau, napasakyciau, kad iskart suveike, bet veliau palengvejo, tik neaisku nuo ko, nes ir Bel Hom , Pul ciulpiau. Nuvariau pas pavaduojancia homeopate, istestavo Folio metodu mano puse vaistineles, nieks netinka. Tada savais metodais prtestavo , kad tinka eucalyphtus plius lypocodium, abu sesiukes. tada paprasiau patestuoti Lyp 30, 200 is mano vaistineles, tai netiko
kelias dozes jau suciulpiau, tikrai geriau Traumeel ampule irgi israse, bet nepratestavo, bandysim be testo.
Dar dave Bioptron lempa nuomai, tia viena ranka rasau, kita sildau ausi, sorry uz klaidas.
Tai va, vis labiau dziaugiuosi Folio metodu, ir maziui padejo (nors tada tiko mano parinkti vaistai). Cia kazkas kaluse, kaip gydziau maziuka - is pradziu pati parinkau vaistukus, po to Folio metodu patikrino, ar tinka, ir dar papildomus skyre.
Obuoliausia, Mucosa comp ne tik veterinarijoj naudojama? Heel'o kataloge nerandu jos
Opium, kas tau skyre ta Ka Bi? Turbut koks nors klasikinis homeopatas nepataike...As dabar suprantu, kodel klasikiniai homeopatai nelabai priima umius atvejus - bijo atsakomybes, nes labai reikia pataikyti. Manau, isigelbejimas - Folio metodas. Mums klasikine homeopate , kai mazius 9 men susirgo ausu uzdegimu, sako gydykites ligoninej, tipo ciulpkit Pulsatilla daktaru prieziuroj... Kur jau tu Santariskese , kai israso antibus, pasigydysi homeopatiskai, cia juk ne Vokietija kokia ar Anglija...Tai gerai kad radom Folio metodu dirbancia ir nebijancia prisiimti atsakomybes.
Mucosa compositum yra ampulėmis. Galima purkšti su adapteriu į burną po liežuviu (arba lašinti, jeigu adapterio nebūtų). Ir tikrai ne veterinarinis preparatas (pirkau įprastinėj vaistinėj). Tik nežinau, kur Vilniuje būtų didesnis Heel'o asortimentas.
Šaunu, kad pavyko rasti gydytoją, sugebančią padėti ekstra atveju. Iš tikro, klasikinė homeopatija gali daug (gal net daugiau, nei modernios atmainos), tačiau reikia tikrai kompetentingo gydytojo. O Folio yra ženklus palengvinimas.
Mucosa compositum aprašymas yra 433 psl. faile "Biotherapy":
http://www.homotoxic.../biotherapy.pdf
Šaunu, kad pavyko rasti gydytoją, sugebančią padėti ekstra atveju. Iš tikro, klasikinė homeopatija gali daug (gal net daugiau, nei modernios atmainos), tačiau reikia tikrai kompetentingo gydytojo. O Folio yra ženklus palengvinimas.
Mucosa compositum aprašymas yra 433 psl. faile "Biotherapy":
http://www.homotoxic.../biotherapy.pdf