Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(vilytte @ 2009 02 13, 09:35)
iš nosiaryklės, kiek ėmės iš gerklės nieko neranda. Paskutinį kartą dar ir skrepliukų nuvežėm.

Mums tai iš nosiaryklės vis išaugdavo visokių zarazų - tai auksiniai stafilokokai, tai streptokai ir dar galybė visokių piktų doh.gif Vaikas pastoviai sirgo, o gydytojai nekreipė į tas bakterijas jokio dėmesio (ir BPG, ir homeopatė) doh.gif Paskui kažkas man įrodė, kad nosiaryklėj ir turi visokių augti, nes ten negali būti sterilu schmoll.gif Kažkaip ir pasveikom. Tiesa, gavom iš Rusijos "Bakteriofagų" - tai ne homeopatija, bet ir ne antibiotikai - naujos kartos mikroorganizmai, kurie suėda stafilokokus. Gal tai padėjo...
Bet jeigu auga iš skrepliukų (jei vaikai tikrai mokėjo juos iškosėt, o ne seilių iš ryklės prispjaudė) tai, manau, kurkas rimčiau, bet ne beviltiška, čia tiek daug geranoriškų ir protingų mamų, tikrai visos padės, laikykitės, stiprybės jums!

Žinau, kaip vaikų ligos varo į depresiją ir beviltiškumą, oi žinau ....
Atsakyti
Mūsų gyd. irgi sako, kad pas vaiką, ypač darželinį visad kas nors išaugs - ar Hem.influenza, ar koks -kokas, nu žodž...Svarbiausiai kokio aktyvumo ta bakterija būna. Buvom pasiklausyt plaučių dėl kosulių, tai vėl mane subalamutino, pasakius, kad nuolatinė sloga dėl hem. influenza negali būti - jos nuomone adenoidai, o jų tipo pilnai nesimato per apžiūrą doh.gif Tai nzn nzn, snd einam pas LOR, gal visgi kažką mato, nes kaip tada operacijas skiria? Tipo šiaip?
Mano pana kosėja vis dar šlapiai, duodu tartephedreel, ir alium cepa. Tai sloga žymiai gražesnė ir mažesnė, kosulys dar nzn... laukiu...
Labai sunku apsispręst - ar duot bronchalis heel, ar ta tartep...labai visko maišyt nesinori unsure.gif

Beje mūsų gyd. stebėjosi kad šiemet taip neblogai laikomės, klausė kada ribomunilį vartot baigėm bigsmile.gif O mes jo nė negėrėm. Citroseptas, Engystolis, ir pagal einamuosius simptomus Heel ir žirniai manau mums padeda bigsmile.gif (tfutfutfu)
Atsakyti
Pas mus tos bacilos labai aktyvios, visais kartais rado labai daug koloniju. Beto, jei labiau paskaitinėt, tai dažniausia vaikų sinusito ir anginų priežastis pasirodo: pneumokokas ir hemofilus influenza.
Daktaras šiandien stebėjos, sako, reik kokioj konferencijoj pristatyt, gal nauja karta bakterijų eina, tarp kitko skandinavų medikai teigia, kad šią kartą paskiepiję nuo visko ko galim, turėsim naujas arba stipriai mutavusias bacilas. Ko tais labai panašu...
Išaugo vėl hemofilus, vėl l.daug, atspari viskam, išskyrus biseptolį blink.gif . Visi apšalę, nes biseptolis net ne antibas, o kažkoks ten vos ne dezinfektantas grubiai tariant...
Tai to biseptolio neskyrė, nes nuo žalių snargliukų ir skrepliukų išsikraptėm, bet kiek seksis toliau atsilaikyt nežinau. verysad.gif
Rekomendavo homeopatą susirast biggrin.gif , atrodo fainą pediatrą atradom, pripasakojo kaip viena jo ligoniukė irgi su bakterijom kankinos, jau atseit bacilos į kraują pradėjo eit, tai gydėsi kažkokiom amino rūgštim su sidabru, net su tėvais tos mergytės susiskambino. Dar nežinau kas tai ir su kuo valgoma, bet žadu susipažint, jei pasirodys įdomu, papasakosiu ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 13, 18:11)
Išaugo vėl hemofilus, vėl l.daug, atspari viskam, išskyrus biseptolį blink.gif . Visi apšalę, nes biseptolis net ne antibas, o kažkoks ten vos ne dezinfektantas grubiai tariant...

Nors ir nelabai skanu, bet gal reiktų pačiulpt to biseptolio g.gif Nors gydytojai taip ir nerekomenduoja, bet man teko esant gerklės skausmui čiulpt, tai thumbup.gif iškart padėjo!
Atsakyti
QUOTE(Taigi @ 2009 02 13, 15:33)
Mūsų gyd. irgi sako, kad pas vaiką, ypač darželinį visad kas nors išaugs - ar Hem.influenza, ar koks -kokas, nu žodž...Svarbiausiai kokio aktyvumo ta bakterija būna. Buvom pasiklausyt plaučių dėl kosulių, tai vėl mane subalamutino, pasakius, kad nuolatinė sloga dėl hem. influenza negali būti - jos nuomone adenoidai, o jų tipo pilnai nesimato per apžiūrą  doh.gif Tai nzn nzn, snd einam pas LOR, gal visgi kažką mato, nes kaip tada operacijas skiria? Tipo šiaip?
Mano pana kosėja vis dar šlapiai, duodu tartephedreel, ir alium cepa. Tai sloga žymiai gražesnė ir mažesnė, kosulys dar nzn... laukiu...
Labai sunku apsispręst - ar duot bronchalis heel, ar ta tartep...labai visko maišyt nesinori  unsure.gif

Beje mūsų gyd. stebėjosi kad šiemet taip neblogai laikomės, klausė kada ribomunilį vartot baigėm  bigsmile.gif O mes jo nė negėrėm. Citroseptas, Engystolis, ir pagal einamuosius simptomus Heel ir žirniai manau mums padeda bigsmile.gif (tfutfutfu)

Tikrai nesimato... Matosi tik su specialiu aparačiuku...
Atsakyti
Aš tik "pasigyriau" kad neblogai laikomės, tai dar tą patį vakarą tempa užkilo doh.gif Matyt poliklinikoj kokį virusą pasigavom unsure.gif O dar kosulį ir taip turėjom, nedaug ir tereikėjo sad.gif

LOR nieko naujo nepasakė, adenoidai nėr dideli sakė, nzn, su tokiu veidrodėliu žiūrėjo gerklėj ir triūbele maža nosytėj, gal čia jau tie aparačiukai skaitos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taigi: 15 vasario 2009 - 17:02
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 12, 10:58)
Na tikrai geriau nei Marsieciai,o jeigu dar tinka.Siaip tai tik pabandzius galima tai suzinoti. 4u.gif O cia paprastoje vaistineje?

Musu mazes vaistai irgi visi 6 potencijos. rolleyes.gif Si karta pamirsau issiaiskinti del to. rolleyes.gif Kita syki uzversiu klausimais apie tas potencijas. biggrin.gif
pirma karta parase 200 ir 30 potencijos.. dabar visus sesiu.. sake pasiskambinti sestadieni.. bandziau.. uzimta vis.. tai net neskambinau.. vaikiukas gerai jauties., bet kas pas ji dejos antradieni prie kabineto doh.gif ferai kad buvau uzsirasius.. nezinau kaip cia susirgus reik pas ji patekt, jei reik doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2009 02 13, 22:08)
Tikrai nesimato... Matosi tik su specialiu aparačiuku...

matosi 4u.gif su prozektoriuku kai paziuri,, tokios ataugeles... blush2.gif
Atsakyti
Mamytės širdukė daužosi pas mane unsure.gif Noru su kažkuom pasitarti blush2.gif Tikiuosi neužmėtysit ką dabar pasakysiu, bet jau nebepasitikiu mūsų pediatrę doh.gif nu nusivylus esu ja n kartu. Kuo toleu tuo labeu širdukė man kužda keisti pediatrą, bet į kokį doh.gif unsure.gif Norėčeu, kad parekomenduotumėt Kaune kokį gerą mylinti savo darbą heomopatą g.gif 4u.gif
Sunutis susirgo staigiai doh.gif šian prieš piet 38 temp., į vakara 40 verysad.gif Sako galva skauda į pagalba tik ibufenas, nes vaistinės jau uždarytos. Ryt su baime kviečiuos mūsų pediatrę. Šeip įtariu, kad sunučiui gripas doh.gif Nekosėjo nė slogavo apsoliučei žvalus sveikas vaikas ir šetau ūmiai aukšta tempa. Visas paliegęs akytės blizga ir atkrito lovytėn doh.gif cry.gif Bijau rytojaus gydytojos verdikto antibai, nes visad visad tik temperatūra ji rašo antibus cray.gif Radau čia forume vaistukus nuo gripo OSCILLOCOCCINUM Mamytės jai gydytoja patvirtins mum gripo diagnoze ar jie padeda, bet vistiek sakeu pirksiu, nes netikiu, kad ji neskirs antibiotiku man jau fobija nepykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 16, 23:18)
sake pasiskambinti sestadieni.. bandziau.. uzimta vis.. tai net neskambinau..

As bandziau sekmadieni.Is pradziu uzimta,po to ilgai nekele ir nebeskambinau,nes neturejau laiko kabeti ant rysio. 4u.gif
O maniske vis nepasveiksta,nosis bega,kosuliai,jau trecia savaite.Tik guodziuosi tuo,kad kol kas ausys "tyli".Nebezinau ar reikes vaziuoti pas ji ar bandysim ka pacios. rolleyes.gif
man atrodo,kad ir mums viskas nuo adenoidu.Jai ten kabo gerklej ir dirgina,nuo to tie kosuliai... ir sloga taip ilgai nepraeina doh.gif ...Thujos aliejus nepadejo. unsure.gif Pradejom Kenio.Ziuresim...Nuo begancios nosies ilga laika bandem Alium cepa-nepadejo. rolleyes.gif Nebezinau ko cia griebtis. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2009 02 17, 00:31)
Mamytės širdukė daužosi pas mane unsure.gif Noru su kažkuom pasitarti blush2.gif Tikiuosi neužmėtysit ką dabar pasakysiu, bet jau nebepasitikiu mūsų pediatrę doh.gif nu nusivylus esu ja n kartu. Kuo toleu tuo labeu širdukė man kužda keisti pediatrą, bet į kokį doh.gif  unsure.gif Norėčeu, kad parekomenduotumėt Kaune kokį gerą mylinti savo darbą heomopatą g.gif  4u.gif
Sunutis susirgo staigiai  doh.gif šian prieš piet 38 temp., į vakara 40  verysad.gif Sako galva skauda į pagalba tik ibufenas, nes vaistinės jau uždarytos. Ryt su baime kviečiuos mūsų pediatrę. Šeip įtariu, kad sunučiui gripas doh.gif Nekosėjo nė slogavo apsoliučei žvalus sveikas vaikas ir šetau ūmiai aukšta tempa. Visas paliegęs akytės blizga ir atkrito lovytėn doh.gif  cry.gif Bijau rytojaus gydytojos verdikto antibai, nes visad visad tik temperatūra ji rašo antibus cray.gif Radau čia forume vaistukus nuo gripo OSCILLOCOCCINUM Mamytės jai gydytoja patvirtins mum gripo diagnoze ar jie padeda, bet vistiek sakeu pirksiu, nes netikiu, kad ji neskirs antibiotiku man jau fobija nepykit blush2.gif

Jie ir yra nuo gripo mirksiukas.gif

Sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 17 vasario 2009 - 08:41
[quote=1-oji mama,2009 02 17, 09:43]
As bandziau sekmadieni.Is pradziu uzimta,po to ilgai nekele ir nebeskambinau,nes neturejau laiko kabeti ant rysio. 4u.gif
O maniske vis nepasveiksta,nosis bega,kosuliai,jau trecia savaite.Tik guodziuosi tuo,kad kol kas ausys "tyli".Nebezinau ar reikes vaziuoti pas ji ar bandysim ka pacios. rolleyes.gif
man atrodo,kad ir mums viskas nuo adenoidu.Jai ten kabo gerklej ir dirgina,nuo to tie kosuliai... ir sloga taip ilgai nepraeina doh.gif ...Thujos aliejus nepadejo. unsure.gif Pradejom Kenio.Ziuresim...Nuo begancios nosies ilga laika bandem Alium cepa-nepadejo. rolleyes.gif Nebezinau ko cia griebtis. cool.gif
Papildyta:

Jie ir yra nuo gripo mirksiukas.gif

tai ir pas mumi tie adenoidai.. bet va atrodo paseveiko, o trauko nosi.. lyg kazkas ten giliai butu.. bet nosis svari..nesuprantu.. niekas nebega..ar jam cia iprotis...patapo.. kiekviena vakara valau nosi.. taip keistai trauko...
o nuo kosulio as daviau ACC, aisku cia ne hemeopatiniai.. bet mane jau uzkiniso tos ligos gun_bandana.gif tai daviau. ir praejo..jau antra karta jie pagelbejo man..
va va, ir as bijau kad i ausis nekibtu.. mums tai jau galutine stadija, kas rodo kad reik antibiotiku..
dar maniskio gerkle nelabai kokia.. tai varau Bufo..vel citrosepta.. mat i darza iskeliavom siandien..
o ka jus geriat be Alium sepa? kur pirkot Thujos alieju? Brangus?
panasus musu vaikiuku sirgimo simtomai.. gal ka pritaikysim g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 16, 22:18)
pirma karta parase 200 ir 30 potencijos.. dabar visus sesiu.. sake pasiskambinti sestadieni.. bandziau.. uzimta vis.. tai net neskambinau.. vaikiukas gerai jauties., bet kas pas ji dejos antradieni prie kabineto doh.gif ferai kad buvau uzsirasius.. nezinau kaip cia susirgus reik pas ji patekt, jei reik  doh.gif  unsure.gif
Papildyta:

matosi  4u.gif su prozektoriuku kai paziuri,, tokios ataugeles... blush2.gif
o gal klystu  blush2.gif

Atsakyti
Thuja prikom homeopatineje vaistineje.Kainavo apie 10lt. smile.gif

O siaip antradieni Misis tokia schema paskyre chamomilla+calcium carbonicum 2d.,trecia diena -nieko,ketvirta, penkta, sesta-sulfur.Kankino kosulys nakti per miegus ir laikesi sloga.
Tai visa tai gerem iki sestos dienos,bet sestaja as jau nebelaukiau ir daviau dar Allium cepa,nes taip eme nosis begti ir atrodo visa sloga is naujo doh.gif bet va tris dienos ir vistiek niekas nesikeicia.Turbut laikas kazka kita bandyti. rolleyes.gif
bet nezinau ka. unsure.gif Na i nosi Kenio alieju,o ka is geriamu -nezinau. g.gif
O Actifeda turim,bet as kazkaip labai jau nenoriu jo duoti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 17 vasario 2009 - 10:15
Labas rytas,

Daug tų vaikų su adenoidais. Maniškis gi irgi prasikamavo dvi savaites su kosuliu ir užgulta nosim. Nežinau ar stebuklas ar kas, bet po antros Cinnabsin tabletės pasileido nosis ir rytojaus dieną ryte nebeišgirdau nei vieno kosulio g.gif Sloga dingo irgi, knarkimas dingo g.gif Tiesa, dar daviau nuo gerklės Bufo ir lašinau Thujos aliejų, bet ne po lašelį, o po kokius 5...
šiandien vaikis jau darželyje, žiūrėsim kiek ilgai...
Atsakyti