Buvę, buvę... Jau senokai (visa laimė )
Man tiesiog tokia mintis dingtelėjo, nes pamačiau tavo post'ą. Nozodai tikslingiausi tada, kai žolytėmis/gyvūniniais/mineralais nepavyksta išprašyti.
Jeigu išbandysit, parašyk, kaip sekės
Negi čia nėra vilniečių??? Kur Vilniuje užsisakyti homeopatinių žirniukų
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 02 12, 21:53)
O "Sirdazolej'nebandei?cia preie Naujininku homeopatijos vaistine,as dar tik susipazistu su homeopatiniais ,tai pirkausi ten vaistus,arbata.
susiskambinu su savo gyd. ar homeopatijos centru, paprastai jie turi ko man reik.
QUOTE(vilytte @ 2009 02 12, 20:49)
Aš supratau, bet jūs lyg buvę Naturoj mundoj, jie ten irgi tokius kiek supratau preparatus propaguoja. Užkniso mane negyvai jau tos bacilos (atsiprašau).
Gal žinai kokį NORMALŲ homeopatą Kaune? Nes žirniukai 6 potencijos mums padeda tik atlaikyti tą bacilą, bet ne pasveikti, reiktų gydytojo normalaus...
Gal žinai kokį NORMALŲ homeopatą Kaune? Nes žirniukai 6 potencijos mums padeda tik atlaikyti tą bacilą, bet ne pasveikti, reiktų gydytojo normalaus...
O, sakykit, iš kur jums ima tuos pasėliu, kad tiek daug bjaurybių priauga
Vilytte, dėl normalių net nežinau, ką sakyt. Mums tam kartui padėjo Natura munda. Dabar pati sugebu išsiversti (tfu-tfu).
Kaip gerą vaistinėj minėjo homeopatę, dirbančią Jablonskio gatvėj (Tauvega). Nebuvau, nežinau, tik girdėjau tokį atsiliepimą.
Kaip gerą vaistinėj minėjo homeopatę, dirbančią Jablonskio gatvėj (Tauvega). Nebuvau, nežinau, tik girdėjau tokį atsiliepimą.
Kaimyne kazkada prie VU (Universiteto g.) vaistinej uzsakinejo
QUOTE(Vėja27 @ 2009 02 12, 10:59)
Na, kad geriau, nei "marsieciai", tai
O "marsieciai" labai negerai? Aš duodu ir "marsiecius", ir žuvų taukus, ir jogurtines kapsules, ir vit. C šalia homeopatinių Gal blogai darau?
QUOTE(Failas @ 2009 02 13, 10:05)
O "marsieciai" labai negerai? Aš duodu ir "marsiecius", ir žuvų taukus, ir jogurtines kapsules, ir vit. C šalia homeopatinių Gal blogai darau?
Vartojant homeopatinius galima vartoti kitus preparatus Ir del "Marsieciu"nieko blogo turbut,tik va naudos kazi kiek is ju. Gi sintetiniai vitaminai zinia nelabai isisavina.
QUOTE(ainule28 @ 2009 02 13, 00:56)
Vilytte koki kompleksa turit viduriu uzkietejimui?
Komplex Berberis. Sudėtis Berberis 12, Lycopodium 12, Opium 30. Kažkur po trijų savaičių pamatėm efektą, kuris tęsiasi jau kokį mėnesį.
Failas, iš nosiaryklės, kiek ėmės iš gerklės nieko neranda. Paskutinį kartą dar ir skrepliukų nuvežėm. Tyrimu neabejoju, nes yra aiškūs sinusito požymiai, vaikas ryte vis paburkusiais vokais prabunda, nosis pastoviai užimta, nors ir prakvėpuojam (adenoidai vasarą išoperuoti), pradėjo žiauriai tonzilės didėt, ištisai sausai kosčioja, suserga kas 2/3 savaites ir taip jau treti metai. Žodžiu vargelis mūsų namuose. O mes beveik alergija ir astma, daktarų pripaišyta, patikėjom...
Čia kažkas rašė, kad pasėlis imtas, bet nieks išaugo, tai mums kai prieš savaitgalį ėmė irgi nieks neišaugo, nes savaitgalį visos bacilos žuvo. Reik atkreipt dėmesį į tuos dalykus. Žinau, kad vėl bus klausimas kur mes darom: prie visuomenės sveikatos centrų yra mikrobiologijos laboratorijos.
Obuoliausia, ačiū. Bandysiu ieškot gal. Taip kaip yra dabar galėtumėm ir su homeopatais bandyt. Pati tų nozodų nedrįstu kažkaip, mes ir nuo 200 potencijų stiprius "pokyčius" išgyvenom, tai dabar turiu tam reikalaui šiokią tokią baimę.