Cinnabaris aprašymo ir aš niekur nerandu
kažkokiam rusų straipsnyje radau ,,при ветряной оспе помогает Antimonium tartaricum" tai ar ne apie vėjaraupius eina kalba
galiu į emailą atsiųsti tą straipsnį jei reikia
Gal kam pravers kažkokį kartą gydytoja mažiui ir rekomendavo ventoliną, esą reikia, nes truputį lyg ir girdi spazmuką, pats kosulys nebuvo didelis, bet šlapias, tai vaistininkė (homeopatinės) pasiūlė vietoj ventolino astmograną pavadinimas man kiek baisokas, nes apie tai prisiskaičius ir prisiklausius, bet pabandžiau ir lygiai po trijų dienų nuvežiaupas savąją pediatrę, kad paklausytų - nebėra jokių spazmukų, ir kosulys dingo
sudėtį jo galėsiu parašyti jei bus įdomu
QUOTE(Crystalline @ 2009 02 12, 17:59)
Merginos, gal cinabaris aprasyma kur uzmatysit, mestelkit nuoroda, nerandu ( ir Popovo knygutej nera)
Apie zalios slogos gydyma temoje buvo rasyta vos pries kelis psl.- ir tujos aliejumi, ir
keniu aliejumi su vandeniu, nepatingekit atsiverst
Apie zalios slogos gydyma temoje buvo rasyta vos pries kelis psl.- ir tujos aliejumi, ir
keniu aliejumi su vandeniu, nepatingekit atsiverst
http://www.homeopath...topic.php?t=521
Vithoulkas.com duoda identišką aprašymą.
Sinelnikovo:
Глаза-воспаление глаз с болью, стреляющей сквозь глаз от одного угла к другому, или же, как бы идущей по окружности глаза. Светобоязнь. Ирит: сильные воспалительные явления с синехиями и преципитатом. Ухудшение ночью.
Нос-хронический катар, когда существует сильное давление у корня носа; ощущение, что давят тяжелые очки. Выделения зловонные, тягучие, слизисто-гнойные, желто-зеленые. Это средство вновь разжижает загустевшие выделения. Синусит. Сухость в полости рта и зева с неприятным вкусом во рту.
Горло-опухшее, миндалины увеличены и красные, сильная сухость в глотке, беспокоящая даже ночью, охриплость.
Ангина-миндалины увеличенные и красные, горло опухшее, сильная сухость в глотке, даже по ночам, охриплость. В области хоан скопление вязкой зловонной слизи гнойного характера.
Рот-сухость рта и зева с неприятным вкусом.
Вкус-неприятный вкус во рту с сухостью рта и зева.
Ишиалгия-побуждающая к постоянному движению.
Кожа-очень толстые корки; склонность к кровоточивости при расчесывании и образовании трещин. Кожа утолщена и склонна к изъязвлению.
Зуд-сильный зуд в суставах.
Железы -сифилитические или золотушные опухоли желез, возможно с нагноением, в которых ощущается такая боль, что ходить становится трудно.
Кондиломы-острые кондиломы имеют обыкновенно веероподобный вид. Сильный зуд. Особенно эффективно при сочетании сифилиса и сикоза.
Конституция-сочетание сифилиса и сикоза или золотухи и сифилиса.
Сифилис -шанкр с высокими краями.
Ухудшение-ночью.
Улучшение- при движении (ишиалгия).
Дозы-3Х-6.
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 12, 19:02)
Dar,mergaites, norejau paklausti-labai eme kirbeti -Ar sergant vejaraupiais kazka butu galima vartoti is homeopatiniu,pvz.musti tempai ir pan.Gal kas susidurete su tuo,galit pasidalinti.Mes jau moraliskai ruosiames-didziosios darze karantinas.Gal reiketu kokiu specialiai tam vaistu isigyti?
Papildyta:
Papildyta:
musu gyd. rekomenduoja Hepar sulfuris- stabdo berimus
obuoliausia buvo imetus nuoroda-dar lyg Pulsatilia
o tempai-tradiciskai-bellad., aconitum
QUOTE(vilytte @ 2009 02 12, 15:58)
Žinai, kada pataikai vaistuką rezultatas tuoj pat pasimato, mes vakar tiesiog susigrizbom, kad vaikas kokį 10 min. nekoso (po vaistukų sudavimo buvo praėję koks 20 min., max. pusvalandis). Ir sąžiningai sakau, daugiau dirgliai nenusikosėjo nei kart, šiandien koso tik tiek kiek reik atkosėt, t.y. kosulys lengvas, produktyvus. Panašiai kartą buvo su mažės šlapimo pūslės uždegimu, kai kelios dozės beladonos per dvi valandas viską sutvarkė.
Šiaip aš žiuriu apie porą valandų, kartais duodu pakaitom kelis preparatus. Bet tokį greitą rezultatą yra tekę matyt tik kelis kart, dar matyt iki galo nesam susidraugavę su ta homeopatija.
Mergaitės, mums vėl auga bakterija, niekaip mes jos nenužudom bjaurybės. Ką daryt?
Šiaip aš žiuriu apie porą valandų, kartais duodu pakaitom kelis preparatus. Bet tokį greitą rezultatą yra tekę matyt tik kelis kart, dar matyt iki galo nesam susidraugavę su ta homeopatija.
Mergaitės, mums vėl auga bakterija, niekaip mes jos nenužudom bjaurybės. Ką daryt?
Vilyte, žiūriu tau vis Beladona padeda, o sakyk tu homacordinę ją duodi, ar žirniukais? Na man ji padėjo mažajam tempą numušt per Kalėdas-net neįsisirgo, vyrui galvos skausmą nuima, dar kitiems atvejams neišbandėm jos, tiesa pas mus žirniukai.
[quote=Obuoliausia,2009 02 12, 19:26]
Dėkui tau labai
Dėkui tau labai
QUOTE(Gėlėta @ 2009 02 12, 19:23)
Cinnabaris aprašymo ir aš niekur nerandu
kažkokiam rusų straipsnyje radau ,,при ветряной оспе помогает Antimonium tartaricum" tai ar ne apie vėjaraupius eina kalba
Gal kam pravers kažkokį kartą gydytoja mažiui ir rekomendavo ventoliną, esą reikia, nes truputį lyg ir girdi spazmuką, pats kosulys nebuvo didelis, bet šlapias, tai vaistininkė (homeopatinės) pasiūlė vietoj ventolino astmograną pavadinimas man kiek baisokas, nes apie tai prisiskaičius ir prisiklausius, bet pabandžiau ir lygiai po trijų dienų nuvežiaupas savąją pediatrę, kad paklausytų - nebėra jokių spazmukų, ir kosulys dingo
Tai ir Misius savo straipsnyje rekomenduoja Astmograną sausam,dirginančiam labiau kamuojančiam naktį kosuliui gydyti, o Bronchograną-drėgnam kosuliui, kosuliui lydimam karščiavimo. Čia buvo puslapiu lyg atgal nuoroda į tą straipsnį Būtų įdomu sužinoti sudėtį
QUOTE(Gėlėta @ 2009 02 12, 20:23)
is anksto dekui Parasysiu adresa i AZ
QUOTE(opium @ 2009 02 12, 20:26)
musu gyd. rekomenduoja Hepar sulfuris- stabdo berimus
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 12, 20:34)
Aciu,merginos
Mūsų kosulys buvo šlapias jokio sausumo
Rašau kas parašyta:
Astmogran
Globuli Bryonia complexus
Sudėtis. 12g žirnelių: Bryonia D3, Hyoscyamus D3, Rumex D3, Sambucus D3, Lobella D6, Drosera D6 aa 20 mg
Rašau kas parašyta:
Astmogran
Globuli Bryonia complexus
Sudėtis. 12g žirnelių: Bryonia D3, Hyoscyamus D3, Rumex D3, Sambucus D3, Lobella D6, Drosera D6 aa 20 mg
QUOTE(juramare @ 2009 02 12, 20:48)
Vilyte, žiūriu tau vis Beladona padeda, o sakyk tu homacordinę ją duodi, ar žirniukais? Na man ji padėjo mažajam tempą numušt per Kalėdas-net neįsisirgo, vyrui galvos skausmą nuima, dar kitiems atvejams neišbandėm jos, tiesa pas mus žirniukai.
Mažylei tai žirniukus (6 potenciją), o visiems kitiems homacordinę, nors man gryni preparatai dabar jau labiau patinka. Man Beladona vaistas Nr.1, kaip ir ferum phosphoricum, bei nepirmą kartą pats phosphorus padeda.
Reiks bandyt tą astmograną nusipirkt, mes turim antitusin, jis grynai vaikams atsikosėjimui gerint, tai prie drėgno ne spazmiško kosulio gerai veikia.
Tiesa mažei hom.vaistinės kompleksas vidurių užkietėjimui visai gerai veikia, neveikė neveikė, jau norėjau mest, ir staiga suveikė.
Obuoliausia, nežinau dar kas auga (šiandien tik telefonu pasakė, kad vėl auga - jau visi : tos laboratorijos gydytojos, mūsų gydytojas, ir mes patys, negalim tuo patikėt), pirmą kart steptokokas pneumonia, antrą kart hemofilus influenza, įtariu dabar vėl pastaroji, nes po antibų kurso ženklaus pagerėjimo nebuvo. O dabar vaikas stebuklingai lyg ir pats "prasveiko". Manai Naturoj mundoj galėtų padėt su tom bacilom?
Aš ne natura munda turėjau omenyje. Pasižiūrėk mucosa compositum aprašymą: ten yra visokiausi nozodai sudėti iš įvairių gleivinių (t.y. tų pačių bacilų). Labai įtariu, kad turėtų pramušti jas Bent jau to linkėčiau ir baigtųsi jūsų vargai.
Dar pažiūrėk heel'o "Biotherapy" failą, 620 psl., aprašytas Pneumococcus D30 nozodas (tik reikia išsiaiškinti, ar įmanoma gauti LT).
Dar pažiūrėk heel'o "Biotherapy" failą, 620 psl., aprašytas Pneumococcus D30 nozodas (tik reikia išsiaiškinti, ar įmanoma gauti LT).
Aš supratau, bet jūs lyg buvę Naturoj mundoj, jie ten irgi tokius kiek supratau preparatus propaguoja. Užkniso mane negyvai jau tos bacilos (atsiprašau).
Gal žinai kokį NORMALŲ homeopatą Kaune? Nes žirniukai 6 potencijos mums padeda tik atlaikyti tą bacilą, bet ne pasveikti, reiktų gydytojo normalaus...
Gal žinai kokį NORMALŲ homeopatą Kaune? Nes žirniukai 6 potencijos mums padeda tik atlaikyti tą bacilą, bet ne pasveikti, reiktų gydytojo normalaus...