Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(nėnė @ 2009 02 12, 10:52)
Gargždų vienoje vaistinėje.
Iš dviejų mamų girdėjau gerus atsiliepimus, tad ir pati nusprendžiau pabandyti. Šiaip ar taip man jie daug patikimesni nei sakykim kokie "Marsiečiai"  biggrin.gif

Vėja27 Kali Bich 6 naudojam kaip ir paskyrė homeopatas po 5žx3 dienoj. Man tik dar įdomu kodėl tas Misis nuolat vaikui skiria 6 potencijos vaistus. Jau buvom išsiaiškinę, kad nepadeda ir vėl jis savo. Jis tiek vaikų gydant jau pamiršta kas ką sakė ir kam ko reikia  doh.gif

Na, kad geriau, nei "marsieciai", tai drinks_cheers.gif

Vat, mano subjetyvia nuomone, gydantis homeopatiskai bene svarbiausias dalykas yra pasitiketi gydanciu gydytoju. Odabar jam paskambini, pasakoji savo bedas ir viduje kirba jausmas, kad jis tikriausiai visai taves nepamena ir galbut galvoja apie visai kita pacienta! a nepriimtina man tai, nors nusisauk! schmoll.gif

Gal gali man nupasakoti slogos ir pskritai savijautos simtomus? Gal pavyks ka patari... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 12, 10:51)
O lasinot  nors ir neslogavot kaip suprantu, ir tik ziema?
O kaip jums aiskino dozuote-pagal metus?Ar neziurint kiek vaikui metuku -po viena lasiuka?
Taip bijau mazei as jo padauginti 4u.gif

Dėl žiemos parašiau, slogos nebuvo, tik sausas kosulys, bet jis buvo dėl adenoidų(taip chirurgas sakė). O dozavimas po 1 lašiuką į abi šnerves prieš miegą, jau atsigulus į lovą.Bet gi visada galima pasikonsultuoti su vaistininke, gan mielai ten pataria.
Papildyta:
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 12, 10:55)
Musu seimai laabi tinka Influcidas-ir profilaktikai ir gydymui. 4u.gif Beje gydytojas pamoke ekonomisko naudojimo-nevartoti po tabele kas kiek laiko kaip ten parasyta,o tiesiog viena tablete tirpinti puse stiklines virinto vandens ir  isgerti per diena.Tas pats ir su zirniukais. smile.gif

o čia gydytojas-homeopatas taip patarė, tikrai užtenka vienos tabletės, o kaip tada ūmus laikotarpis, kai reikia kas valandą po tabletę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2009 02 12, 09:59)
Na, kad geriau, nei "marsieciai", tai  drinks_cheers.gif

Vat, mano subjetyvia nuomone, gydantis homeopatiskai bene svarbiausias dalykas yra pasitiketi gydanciu gydytoju. Odabar jam paskambini, pasakoji savo bedas ir viduje kirba jausmas, kad jis tikriausiai visai taves nepamena ir galbut galvoja apie visai kita pacienta! a nepriimtina man tai, nors nusisauk! schmoll.gif

Gal gali man nupasakoti slogos ir pskritai savijautos simtomus? Gal pavyks ka patari... blush2.gif

Nu nupasakojai čia taip tiksliai...Aš net išėjus iš jo kabineto visada kirbu viduje...

Naktį miega ramiai. Atsikėlęs ryte sukosija 3-4 kartus šlapiai ir jaučiasi užgulta nosis. Šiandien užsigavęs ilgai verkė, tad ir nosies sekretą pavyko išpūsti. Sekretas žalsvas, bet ne virvelinis.
Dienos eigoj kokius 5 kartus irgi sukosti, bet jausmas toks, kad karkalai užstringa "ant gerklų" ir maždaug reikia vis paraginti "Nedai atsikosėk", tada tik atsikrenkščia ir toliau nesigirdi nieko. Palaksčius vaikui vėlgi labai jaučiasi karkimas. Gerklė tik vos vos paraudus. Manyčiau viskas nuo nosies ...Dieną nosies skereto niekaip neina išpūsti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmora @ 2009 02 12, 10:08)

o čia gydytojas-homeopatas taip patarė, tikrai užtenka vienos tabletės, o kaip tada ūmus laikotarpis, kai reikia kas valandą po tabletę? g.gif

Ūmiu laikotarpiu gerti kas valandą tą pačią ištirpintą tabletę dideliame kiekyje vandens. Čia Misius taip liepia ir su žirniukais ir su tabletėmis daryt taip wink.gif
Atsakyti
Kas dėl slogos... Pasikartosiu... Būtinai duokit skystinančius gleives - skystina ir nosies sekretą ir mažiau šansų varginančiam kosuliui atsirasti...
Atsakyti
QUOTE(nėnė @ 2009 02 12, 11:17)
Nu nupasakojai čia taip tiksliai...Aš net išėjus iš jo kabineto visada kirbu viduje...

Naktį miega ramiai. Atsikėlęs ryte sukosija 3-4 kartus šlapiai ir jaučiasi užgulta nosis. Šiandien užsigavęs ilgai verkė, tad ir nosies sekretą pavyko išpūsti. Sekretas žalsvas, bet ne virvelinis.
Dienos eigoj kokius 5 kartus irgi sukosti, bet jausmas toks, kad karkalai užstringa "ant gerklų" ir maždaug reikia vis paraginti "Nedai atsikosėk", tada tik atsikrenkščia ir toliau nesigirdi nieko. Palaksčius vaikui vėlgi labai jaučiasi karkimas. Gerklė tik vos vos paraudus. Manyčiau viskas nuo nosies ...Dieną nosies skereto niekaip neina išpūsti  schmoll.gif
Papildyta:
Ūmiu laikotarpiu gerti kas valandą tą pačią ištirpintą tabletę dideliame kiekyje vandens. Čia Misius taip liepia ir su žirniukais ir su tabletėmis daryt taip wink.gif

o nakti per nosi kvepuoja?
Papildyta:
QUOTE(nėnė @ 2009 02 12, 11:17)

Dienos eigoj kokius 5 kartus irgi sukosti, bet jausmas toks, kad karkalai užstringa "ant gerklų" ir maždaug reikia vis paraginti "Nedai atsikosėk", tada tik atsikrenkščia ir toliau nesigirdi nieko. Palaksčius vaikui vėlgi labai jaučiasi karkimas. Gerklė tik vos vos paraudus. Manyčiau viskas nuo nosies ...Dieną nosies skereto niekaip neina išpūsti  schmoll.gif
Papildyta:

o kaip troskulys, viduriukai uzkieteje ar ne, siluma megsta ar nepernesa?
Atsakyti
Calcium carbonicum Hahnemanni trit. D6 20 mg, Calcium fluoratum trit. D6 20 mg. Calcium phosphoricum trit. D6 20 mg, Sulfur jodatum trit. D12 20 mg
- radau Immunokind sudėtį(rusų kalba), jeigu čia apie tą patį kalba eina, taip pagalvojau, argi negalima Kauno hom. vaistinėj užsakyt kad pagamintų tokį kompleksą. g.gif Bet čia irgi jodo yra sudėtyje, taip tris mėn. girdyti prisibijočiau ax.gif man su tuo jodu vistik dar neaišku, ar jis daugiau padeda, negu kenkia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 02 12, 12:47)
Calcium carbonicum Hahnemanni trit. D6 20 mg, Calcium fluoratum trit. D6 20 mg. Calcium phosphoricum trit. D6 20 mg, Sulfur jodatum trit. D12 20 mg
- radau Immunokind sudėtį(rusų kalba), jeigu čia apie tą patį kalba eina, taip pagalvojau, argi negalima Kauno hom. vaistinėj užsakyt kad pagamintų tokį kompleksą. g.gif Bet čia irgi jodo yra sudėtyje, taip tris mėn. girdyti prisibijočiau ax.gif man su tuo jodu vistik dar neaišku, ar jis daugiau padeda, negu kenkia. 4u.gif

Perskaiciau visis sudetiniu daliu aprasymus. Pagal mano vaiko situacija - turetu labai tikti. Ale jokio poveikio nebuvo g.gif
Atsakyti
Toj homeopatijoj yra kažkokia paslaptis.

Mums pvz., veikia visai ne tie vaistukai kurie turėtų veikti. Porą dienų didčė vėl kankinosi su kosuliais, dvi paras virš garų puodo gyvenom, nors nieko panašaus į laringitą. Išbandžiau veik visus homeoptinius nuo kosulio (Drosera, Rumex, Sticta, Bryonia, Ipecacuanha), poveikio jokio. Visai atsitiktinai daviau Phosphor, buvau nusipirkus, bet pgl aprašymą tai visai ne mano vaikui + plius po kokių 15 min. Bufo. Kosulys liovėsi visiškai blink.gif . Ir neatsinaujino thumbup.gif. Dabar juos ir tęsiam.

Lygiai taip pat kažkada su Misium kalbėjom apie tuos kosulius, tada jis man patarė bandyt bandyt ir dar kartą bandyt. Sako ateina žmonės ir pasakoja, kaip jiems padėjo kokia nors Drosera nuo kosulio, o kai papasakoja koks kosulys, sako pgl požymius visai ta drosera ne į temą.

Dėl inumokind, manau galima ir be jodo užsisakyt, turbūt būsiu sukėlus bereikalingą paniką su tuo jodu, kiek skaitinėjau, niekur apie kenksmingumą nerašo.
Atsakyti

[/quote]
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2009 02 12, 14:22)
Toj homeopatijoj yra kažkokia paslaptis.

Mums pvz., veikia visai ne tie vaistukai kurie turėtų veikti. Porą dienų didčė vėl kankinosi su kosuliais, dvi paras virš garų puodo gyvenom, nors nieko panašaus į laringitą. Išbandžiau veik visus homeoptinius nuo kosulio (Drosera, Rumex, Sticta, Bryonia, Ipecacuanha), poveikio jokio. Visai atsitiktinai daviau Phosphor, buvau nusipirkus, bet pgl aprašymą tai visai ne mano vaikui + plius po kokių 15 min. Bufo. Kosulys liovėsi visiškai blink.gif . Ir neatsinaujino thumbup.gif. Dabar juos ir tęsiam.

Lygiai taip pat kažkada su Misium kalbėjom apie tuos kosulius, tada jis man patarė bandyt bandyt ir dar kartą bandyt. Sako ateina žmonės ir pasakoja, kaip jiems padėjo kokia nors Drosera nuo kosulio, o kai papasakoja koks kosulys, sako pgl požymius visai ta drosera ne į temą.

Dėl inumokind, manau galima ir be jodo užsisakyt, turbūt būsiu sukėlus bereikalingą paniką su tuo jodu, kiek skaitinėjau, niekur apie kenksmingumą nerašo.

http://homosanitus.l...ekliu_organizme
Vis dėlto manau, kad dar giliau pasikapstysiu kaip čia yra su tuo jodu, nėra tai jau taip ir nekalta. Galbūt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juramare: 12 vasario 2009 - 13:39
[quote=juramare,2009 02 12, 15:38]
[/quote]
Papildyta:

http://homosanitus.l...ekliu_organizme
Vis dėlto manau, kad dar giliau pasikapstysiu kaip čia yra su tuo jodu, nėra tai jau taip ir nekalta. Galbūt. smile.gif
[/quote]

Matai, kol organizmas sveikas (neturi jodo trūkumo), jodo jis nekaupia. Kai jam pradeda trūkti, jis pradeda dėti atsargas į skydliaukę (jau pertekliniais kiekiais), tada prasideda skydliaukės bėdos. Bėda tame, kad visi Lietuvos gyventojai priskiriami padidintai rizikos grupei, nes mums įprastame maiste, dirvožemyje ir t.t. jodo beveik nėra. Aš tai jo vengiu, bet proto ribose, jei duodu kažkokį kompleksinį su jodu, žiūriu, kad kituose preparatuose (tame tarpe ir vitaminuose) jo nebūtų. O šiaip viena sėkliukė obuolio per dieną, pilnai patenkina jodo kiekį.
Žodžiu blogai be jodo, bet blogai ir su jo perteklium.
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2009 02 12, 11:02)
o nakti per nosi kvepuoja?
Papildyta:

o kaip troskulys, viduriukai uzkieteje ar ne, siluma megsta ar nepernesa?

Naktį kvėpuoja per nosį. Preitą naktį atsigulės ant nugaros knarkti pradėjo, bet persivertė ant šono ir vėl gerai.
Viduriai normalūs, kaip ir visada, troškulio nejaučia tai vis einu iš paskos su gėrimais ir kišu. Šilumos jis labai neperneša, naktį apkloti niekada nesiduoda schmoll.gif
Šiandien porą kartų kosulys pasibaigė čiauduliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 12, 15:22)

Lygiai taip pat kažkada su Misium kalbėjom apie tuos kosulius, tada jis man patarė bandyt bandyt ir dar kartą bandyt.

O kiek laiko bandot viena vaista-kelias valandas,diena? ax.gif Gal tiksliau kiek laiko sudavus vaista laukiat rezultato? g.gif
Kada jau zinot,kad tas nepadejo ir duoti kita? cool.gif
Atsakyti