QUOTE(nėnė @ 2009 02 12, 10:52)
Gargždų vienoje vaistinėje.
Iš dviejų mamų girdėjau gerus atsiliepimus, tad ir pati nusprendžiau pabandyti. Šiaip ar taip man jie daug patikimesni nei sakykim kokie "Marsiečiai"
Vėja27 Kali Bich 6 naudojam kaip ir paskyrė homeopatas po 5žx3 dienoj. Man tik dar įdomu kodėl tas Misis nuolat vaikui skiria 6 potencijos vaistus. Jau buvom išsiaiškinę, kad nepadeda ir vėl jis savo. Jis tiek vaikų gydant jau pamiršta kas ką sakė ir kam ko reikia
Iš dviejų mamų girdėjau gerus atsiliepimus, tad ir pati nusprendžiau pabandyti. Šiaip ar taip man jie daug patikimesni nei sakykim kokie "Marsiečiai"
Vėja27 Kali Bich 6 naudojam kaip ir paskyrė homeopatas po 5žx3 dienoj. Man tik dar įdomu kodėl tas Misis nuolat vaikui skiria 6 potencijos vaistus. Jau buvom išsiaiškinę, kad nepadeda ir vėl jis savo. Jis tiek vaikų gydant jau pamiršta kas ką sakė ir kam ko reikia
Na, kad geriau, nei "marsieciai", tai
Vat, mano subjetyvia nuomone, gydantis homeopatiskai bene svarbiausias dalykas yra pasitiketi gydanciu gydytoju. Odabar jam paskambini, pasakoji savo bedas ir viduje kirba jausmas, kad jis tikriausiai visai taves nepamena ir galbut galvoja apie visai kita pacienta! a nepriimtina man tai, nors nusisauk!
Gal gali man nupasakoti slogos ir pskritai savijautos simtomus? Gal pavyks ka patari...