Vien delto,kad taip sunku su gydytoju kontaktuoti pastumejo ir mane tuom dometis.
Visiskai iki tol nerupejo ir nedomino,bet tikrai gal ir gerai kai siek tiek mastai ir galvoji ka vaikui duodi,kodel duodi ir pan.Bet deja nera jau taip paprasta ,kaip ten sakoma:"kuo toliau i miska,tuo daugiau medziu"
Jau kartosiuos,bet dziugu,kad sis skyrelis yra
Vėja27,Kenio aliejaus galima nusipirkti paprastoje vaistineje
Kas cia per programa ir is kur ja galima parsisiusti?
O del Thujos as dar nieko negaliu komentuoti kas liecia mano vaikus,dar kol kas bukle nesikeicia,bet is savo pojuciu pastebejimu turiu.
Vakar pries lasinant mazylei isilasinau sau pabandymui,nors slogos neturiu ir sia nakti pajutau,kad labai issausejo gelivine.Siandien visa diena perstejo,vis pasitepdavau su paprastu maistiniu aliejumi.Iki siol jauciu diskonforta.
Daugiau nieko nebuvau lasinusi ar ikvepusi i nosi.Ir toks pojutis man prisipazinsiu pirma karta.
Ar cia galetu buti nuo Thujos aliejaus,gal tiesiog nesloguojant jo nereiketu lasinti
ir turbut reikia lasinti nedaug.
Taigi pamasciau,kad jis is paziuros ir pirmo pojucio svelnus atrodo,bet veliau gali buti toks poveikis.
Turbut vaikams reiketu atsargiai dozuoti.
Kaip manote?
Del homeopatines vaistineles-tikrai gera ideja.Butu saunu,kad mamytes-zinoves
jeigu nesunku pasidalintu,supazindintu-ka is pagrindiniu vaistuku reiketu tureti namuose.
Papildyta:
QUOTE(Vėja27 @ 2009 02 11, 18:54)
Mano mazylis (2 m.) baisiai vargsta su adenoidais...
Gal kas bandet gydytis? Gal pasidalinkit patirtim ir receptais?
Kazkurioj temoj uzskaiciau,kad yra lasiukai gydyti adenoidus ar stabdyti ju vesejima.Nebandet?