Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 10, 14:51)

Merginos, kas esat vartoję Arsenicum album, aprašykit požymius. Nelabai aš jį suprantu ax.gif

Mes vartojom ilgą laiką, po Arsenikumo buvo ženklus pagerėjimas (kaip mums tai ir labai ilgas, turbūt mėnesį laiko nekosėjom), kuomet jau džiaugėmės, kad didžiuosius savo kosulius nugalėjom. Nutraukus jį vėl pablogėjo. Mes naudojom 30 potenciją, jei įdomu einu surasiu kokiu dažnumu.

Mūsų situaciją, Obuoliausia, tu žinai, tai jokių ypatingų požymių surašyt negaliu, be to ką rašo Popovas ir tavo anksčiau nurodytieji tinklapiai.

Neseniai skaičiau, kad jei nuo kažkokio preparato buvo ženklus rezultatas, bet ne iki galo, reiktų didint potenciją, ir tada pasveikstama. Galvoju gal išbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 10, 12:51)
Merginos, kas esat vartoję Arsenicum album, aprašykit požymius. Nelabai aš jį suprantu ax.gif

Mes dabar vartojam Ferrum phosphoricum+Natrium sulfuricum+Arsenicum album
Pas mus problemos su pilvuku, nesibaigiantys kosuliai ir gerkle paraudus su padidejusiom tonzilom. Kai pradejom gert siuos vaistukus, ar sutapimas ar ne (nes kosulys laikesi apie 2 sav.), nebekoseja vaikas, tik gerkle negrazi ir niekaip ji mums negrazeja schmoll.gif , nors jau ne vienus vaistukus isbandem doh.gif
vilytte, o kodel jus ji nutrauket? ir kiek laiko geret?
Atsakyti
Susiradau savo užrašėlius: Arsenicum 30 po 2 žirniukus kas dieną (5-6 dienas); po to 3 žirniukai kas 2 dieną (2 savaites), kartu buvo skirtas Acid. nitricum 6 potencija po 5 ž. kasdien. Tiesa, vaikui 7 m.
Nutraukėm, nes buvo labai ženklus pagerėjimas, kai atvažiavom pas gydytoją nebeturėjom kuo skųstis blink.gif . Pakeitus juos į Pulsatila (kaip suprantu perėjom prie tokio lengvesnio jau kaip ir nuolatinio gydymo, nes buvo paskirta 2 mėn., šiaip iki tol viskas po kelias dienas vis skambinantis ir pratęsinėjant dar po kelias dienas), vėl pradėjom labai sirgti. Reikėjo blush2.gif iš karto ir važiuot vėl pas gydytoją.
Tiesa dar prisiminiau, rekomendavo jį naudot prie kosulių (kaip žinia jis apsinuodijimams su viduriavimu labiausiai tinkamas).
Ir skyrė jį po tokių žodžių "na jeigu jau taip", o prieš tai mums buvo ženklus pablogėjimas (naudojom 200 Sepia, po to 30 Natrium muriaticum) ir niekaip nepasidavė tas kosulys. Turbūt prie stipresnių priskiriamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 10 vasario 2009 - 14:50
QUOTE(Failas @ 2009 02 10, 09:03)
A.Karčiausko vaistinė, IĮ
Nemuno g. 62, Panevėžys
Tel.: (8 45) 465938

Čia penkiaukštyje priešais miesto polikliniką.  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Būtent, kad jis yra giluminio poveikio, t.y. kai procesas jau yra įsisenėjęs ir išsiplėtojęs, bet kai kada vartoja ir ūmiems atvejams. Einu kapstytis ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš doh.gif turiu knygą ,,Homeopatija ne visiems" ir ... šeima liko be vakarienės lotuliukas.gif
Kažkuri rašėt, kad ieškote žirniukų nuo homeopatijos doh.gif man jų jau ir reikia, tampu ligone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 02 10, 22:36)
Pagaliau ir aš  doh.gif turiu knygą ,,Homeopatija ne visiems" ir ... šeima liko be vakarienės  lotuliukas.gif
Kažkuri rašėt, kad ieškote žirniukų nuo homeopatijos  doh.gif man jų jau ir reikia, tampu ligone  lotuliukas.gif

as vakar perskaiciau sia knyga, nes tik vakar nupirko. manau kaip man, pradziiamokslei verta demesio. kardinaliai pakeiciau nuomone apie homeopatija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 10, 13:28)

Neseniai skaičiau, kad jei nuo kažkokio preparato buvo ženklus rezultatas, bet ne iki galo, reiktų didint potenciją, ir tada pasveikstama. Galvoju gal išbandyt g.gif

Vilytte, tuomet reikia įsitikinti 100 proc., kad būtent jis yra tinkamas. Bet... daugiau nei 200 savarankiškai duoti nedrįsčiau. Nes veikimas yra labai gilus, ir suvaldyt patį procesą gali būti sudėtinga. Tuomet geriau pažiūrėti, ar Heel'o homacorduose nėra tos medžiagos ir pabandyt kurį iš homacordų. g.gif

Tiesa, šiandien išsiaiškinau D potencijos atitikmenis pagal C, t.y. D potencija reikia padalinti per pusę, pvz. 200D yra 100C.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 02 10, 13:51)
Jeigu varveklis po nosim ir raudona panosė, čiaudulys - Allium Cepa.
Varveklis po nosim, čiaudulys, ašarojančios akys (gali būt ir raudonos) - Euphrasia.
Kaip kiaušinio baltymas - Natrum muriaticum.

Pagal pradinius slogos požymius tiek žinau.

Kompleksas yra Coryzalia.

Šiaip, manyčiau, dar tikslinga pridėti Ferrum phos pačioj pradžioj.

o sloga, tokia kur viduj kemsasi.. pradejo iseit ispust.. snargliukas normalus.. tik jaucias kad kemsas.. traukia vaikas-nors neleidziu,, bet.. valom juros vandenuku ir dar turim lasiukus (gaminom vaistinej, Hemeop. paskyre, bet kai ejom sveiki pas ji ir kad sakiau kad adenoidai yra)
ka prie tokios slogos? yra kosuliukas.. jau atsikosti slapiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vysniuke1: 10 vasario 2009 - 23:26
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 11, 01:25)
o sloga, tokia kur viduj kemsasi.. pradejo iseit ispust.. snargliukas normalus.. tik jaucias kad kemsas.. traukia vaikas-nors neleidziu,, bet.. valom juros vandenuku ir dar turim lasiukus (gaminom vaistinej, Hemeop. paskyre, bet kai ejom sveiki pas ji ir kad sakiau kad adenoidai yra)
ka prie tokios slogos? yra kosuliukas.. jau atsikosti slapiai..

gal gali pavadinima parasyti? mirksiukas.gif
Mums Loriste tvirtina,kad yra adenoidai kalti del pastovios problemos su ausimis,tad labai skubina operuotis. ax.gif O Misis itaria,kad ju nera.Ir liepe laukti. ax.gif
Pradejom naudoti Thujos alieju-ivertinsim poveiki. 4u.gif Beje didziajai labai patiko -toks svelnus,malonus nosiai,net pasidziauge. smile.gif O siaip jai kas i nosi -visada jai kancia. rolleyes.gif

Vakar Misis nuo slogos dar rekomendavo Kenio alieju-ypac nuo geltonos arba zalios.
20-25ml vandens ir vienas lasas Kenio aliejaus.Lasinti i nosi 2k.dienoje. 4u.gif

Sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 11 vasario 2009 - 08:30
Obuoliausia, jei ką atkapstysi (apie Arsenicum) parašyk ir mums.

O šiaip mergaitės, man rodos būtų pravartu vestis šiokius tokius užrašėlius, ką skyrė, kaip kito simptomai. Aš nesivedžiau tinginė wub.gif , gerai, kad turiu išsaugojus gydytojo rašytus lapelius ir šiek tiek brūkšteldavau ant jų, tai nors kažką galiu atrinkt.
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 11, 09:29)
Vakar  Misis nuo slogos dar rekomendavo Kenio alieju-ypac nuo geltonos arba zalios.
20-25ml vandens ir vienas lasas Kenio aliejaus.Lasinti i nosi 2k.dienoje. 4u.gif

Išbandėm thumbup.gif , labai svarbi pastaba- vandens ne mažiau nei 20-25 ml, gali būti net daugiau ( kad neišdegintų gleivinių).

Dabar apie arsenicum album. Išbandėm arsenicum album 6. Tiesiog įsigijau homeopatinėje vaistinėje nupasakojusi požymius ( vaikui skaudėjo pilvuką ir pykino, buvo t, pagalvojau, kad koks rotas/noras neprisikabintų). Vartojom pagal bendrą taisyklę: 3xper dieną po tiek, kiek vaikui metų, užteko 2 dienų. Asmeniškai man užteko 1 karto ( skaudėjo pilvą), suveikė puikiai. Vėliau atradau straipsnį su gyd. Misio rekomendacijomis, rašoma ir apie arsenicum:
Gydymasis homeopatiniais preparatais

Pastebėjau, kad gyd. Misis neretai skiria 6 potencijos vaistus, iš jų kai kurie giluminio poveikio ( būna, kad ir 2 vienu metu, pvz., veratrum ir acidum nitricum, verartrum ir gelsemium ir pan.) trumpam laikotarpiui- 2-3 dienom, po to pagal požymius gydymo taktika keičiama ( arba yra žymus pagerėjimas thumbup.gif ).

Obuoliausia, kažkur nusimetė mano tikslios dozuotės su veratrum ir acidum nitricum, bet tikrai jas atrasiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 11 vasario 2009 - 11:38