Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(nėnė @ 2009 02 09, 12:10)
Tai ir aš nesuprantu jo gydymo ir konsultacijų laiko  doh.gif Žinok aš pas jį visada užvažiuoju susirgus vaikui, paprastai jis būna apie 16 val. Tada 5 min  suranda wink.gif Bet vieną kartą pralaukiau valandą  doh.gif  Tad su vaiku sunkiai jau būtų. aš tai šiuo skyreliu pasitikiu ir tikiu wink.gif

Pasiskambinau regitratorei-rado laisva vietele 12 val.Tai gerai,nes tuomet ramiai galesiu viska issiaiskinti.smile.gif

Tik va iki rytdienos nezinau ka cia duoti g.gif -koseja slapiai,bet retai.Ryte atsikelusi issikoseja kas susikaupe arba kai atsigula ima koseti(itariu is nosies teka i gerkle), o vaikstant kaip ir nieko.O nosis pabega daznai,isvalius su aspiratoriumi,pasimato,kad gelsvoka. ax.gif
Atsakyti
dar karta pasikartosiu, gal zinote ar panevezy kur nors pardavineja homeopatinius zirniukus? o gal ju galima isigyti internetu (kokia as naivi doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 02 08, 07:56)
Gali taip būt. Mūsų gydytoja dukrai net neleidžia inhaliacijų daryti. Inhaliacija ne tik skystina gleives, bet ir papildomai gaminasi jos metu. O jūs jau iki vėmimo kosėjot, ką reiškia, kad pas vaiką per daug tasių gleivių. Su inhaliacijom jūs dar daugiau vaikui pagaminot. Reikėjo tik skystint - Tartephedreel kas 2 val duot buvo galima. Nuo šlapio kosulio su vėmimu užsakykit vaikus - Ipececuanha6/Hepar Sulfuris6/Bryonia6. Labai geras kompleksas gaunasi, dukra tokius gauna. Kai sausas ir sunkus atsikosėti mes turim ir labai padeda Cocuscahti6/Rumex6/Aralia6. Čiulpiam kas 2-3 val. Kai pradeda atsikosėti duodam tuos su Bryonia. Tartephedreel su Drosera irgi duodam kas 2-3 val, aišku dažnumas priklauso nuo simptomų dažnumo. Tik niekada neinhaliuojam, o šildom krūtinytę ir nugarytę.
Kad davei antibiotikus ir gerai, negalima kai vaikas ilgai karščiuoja 4u.gif Tik dėl pačio Klacido - kodėl būtent jį? Įtariu gydytoja išrašė dėl atsargumo plataus spektro. Būtinai dabar duok gerų bakterijų po antibiotikų išgėrimo praėjus 1 val.

Eima, labai noriu sužinoti ar jums tuos kompleksus (Ipececuanha6/Hepar Sulfuris6/Bryonia6; Cocuscahti6/Rumex6/Aralia6) gyd. parinko individualiai, t.y. Folio metodu ar rekomenadvo esant bendriems simptomams(sausas-šlapias kosulys)?
Mūsų situacija tokia-antibiotikai numušė karščiavimą, bet visi kiti simptomai liko-t.y.-bėga nosis, sunkus sausas kosulys dieną ir naktį užeina priepuoliai2, 4, 5 val. iki vėmimo.Nosis naktį užburksta, karkaliuoja.Lyg snargliai tekėtų žemyn ir dirgintų gerklę. Mūsų tradicinė gyd. linkusi manyti, kad tai vis dėlto yra alerginės kilmės kosulys ir siūlo Singuliarą.Mūsų visi kosuliai tokie, pradžia virusinė, bet toliau įsivažiuoja taip, kad ...mėnesių mėnesiais kostim.Gyd. linkusi manyti, kad bronchus kažkas alergizuoja.Aš kažkaip galvoju, kad pradžiai visdėlto reikia alerginius tyrimus pasidaryti, o ne nuo vaisto iškart.Na nežinau kaip čia mes išbrisim šį kartą...
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 02 09, 17:53)
Eima, labai noriu sužinoti ar jums tuos kompleksus (Ipececuanha6/Hepar Sulfuris6/Bryonia6; Cocuscahti6/Rumex6/Aralia6) gyd. parinko individualiai, t.y. Folio metodu ar rekomenadvo esant bendriems simptomams(sausas-šlapias kosulys)?
Mūsų situacija tokia-antibiotikai numušė karščiavimą, bet visi kiti simptomai liko-t.y.-bėga nosis, sunkus sausas kosulys dieną ir naktį užeina priepuoliai2, 4, 5 val. iki vėmimo.Nosis naktį užburksta, karkaliuoja.Lyg snargliai tekėtų žemyn ir dirgintų gerklę. Mūsų tradicinė gyd. linkusi manyti, kad tai vis dėlto yra alerginės kilmės kosulys ir siūlo Singuliarą.Mūsų visi kosuliai tokie, pradžia virusinė, bet toliau įsivažiuoja taip, kad ...mėnesių mėnesiais kostim.Gyd. linkusi manyti, kad bronchus kažkas alergizuoja.Aš kažkaip galvoju, kad pradžiai visdėlto reikia alerginius tyrimus pasidaryti, o ne nuo vaisto iškart.Na nežinau kaip čia mes išbrisim šį kartą...

Gerai, kad ir davei tuos antibiotikus...tik man juos pradėjus girdyti antrą dieną vaikui pagerėjimas iš kart jausdavos...Gal neatitiko antibiotikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 02 09, 17:53)

Visų pirma ka prie antibiotikų geriat. Jei tik juos vienus, tai ir padėt neturi...
Žinok šitų kompleksinių ji su Foliu neparinkinėjo. Tiesiog kai sirgom užsakė būtent tokius ir mums atitiko. Mūsų gydytoja daugiau specializuojasi su vaikučiais linkusiais į astmą. Akį gerą jau turi ~17 metų su jais dirba. Kaip kitus gydo nežinau. Ir šiaip ji tokia pobjaurė (gydytoja) kaip žmogus, bent man dzin - svarbu vaikui padeda. Patinka, kad nespjauna ir į chemiją. Jei jau mato, kad vien homeopatinia nepadeda, liepia ir Serevent ar Ventolin pakvėpuot. Kažkada sakė - nebijokit jūs tų chemijų, iš kart niekas nesigaus - einame link to, kad jų išvis nereiktų, bet jei kelias dienas per mėnesį pakvėpuojam - nieko baisaus. Kuo toliau, tuo mažiau jų reiks... Tai rodo, mano manymu, protingumą... Net mūsų šeimos gydytoja pripažįsta tai.
Atkreipiau dėmesį, kad periodiškumas kosulių naktį yra - tai jau rodo alerginę kilmę. Arsenicum tiktų.
Dar dėl tyrimų... Ir tradiciškai ir homeopatiškai ar žinosit alergenus ar ne - gydymas vienodas. Tradicinis - Singulair, vėliau Sereventai, Ventolinai, Flixotidai.
Atsakyti
QUOTE(1-oji mama @ 2009 02 09, 12:15)
Pasiskambinau regitratorei-rado laisva vietele 12 val.Tai gerai,nes tuomet ramiai galesiu viska issiaiskinti.smile.gif

Tik  va iki rytdienos nezinau ka cia duoti g.gif -koseja slapiai,bet retai.Ryte atsikelusi issikoseja kas susikaupe arba kai atsigula ima koseti(itariu is nosies teka i gerkle), o vaikstant kaip ir nieko.O nosis pabega daznai,isvalius su aspiratoriumi,pasimato,kad  gelsvoka. ax.gif

itariu cia kur as atsaukiau ax.gif nes neiseina is darbo pabegt ax.gif
mes tai dar naujokai pas Misiu.. uzsirasiau treciadieniui (reikejo po dvieju sav. bet neisejo..) o dar kosti dabar..
man tai labai nepatinka, kad pasi ji taip sunku patekt.. as taip vos suderinu pabegimo is darbo reikalus.. o dar ir taip daznai serga.. nelabai noris sedet prie duru pora valandu ir laukt...jau nekalbu apie laukima su serganciu vaiku...
va man patinka mano seimos gydytoja,,suserga vaikas-ir paskambint galiu ir atvezu be talono, net pries darba..
bet bandom dabar ir hemeopatini gydyma..
tik mano vaikui pas ji nepatinka.. pabuna penkiolika minuciu ir nori namo,, vos islaikau
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 02 09, 17:24)
dar karta pasikartosiu, gal zinote ar panevezy kur nors pardavineja homeopatinius zirniukus? o gal ju galima isigyti internetu (kokia as naivi  doh.gif )

nejaugi nera panevezieciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 02 09, 21:37)
itariu cia kur as atsaukiau ax.gif nes neiseina is darbo pabegt ax.gif
mes tai dar naujokai pas Misiu.. uzsirasiau treciadieniui (reikejo po dvieju sav. bet neisejo..)  o dar kosti dabar..
man tai labai nepatinka, kad pasi ji taip sunku patekt.. as taip vos suderinu pabegimo is darbo reikalus.. o dar ir taip daznai serga.. nelabai noris sedet prie duru pora valandu ir laukt...jau nekalbu apie laukima su serganciu vaiku...
va man patinka mano seimos gydytoja,,suserga vaikas-ir paskambint galiu ir atvezu be talono, net pries darba..
bet bandom dabar ir hemeopatini gydyma..
tik mano vaikui pas ji nepatinka.. pabuna penkiolika minuciu ir nori namo,, vos islaikau

Mes irgi naujokai pas Misiu. ax.gif Eisim tik antraji karta. rolleyes.gif Todel niekaip neperprantu kaip teisingai ir sklandziai su juo kontaktuoti. rolleyes.gif Vos ne taip- dar nesusirgus uzsirasyti lotuliukas.gif

Sveikateles 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2009 02 09, 23:44)
nejaugi nera panevezieciu?  g.gif

Tikriausiai sioje temoje nera. ax.gif O panevezyje nera homeopato?Jis suteiktu ir viso info apie vaistus,kur ju gauti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 09 vasario 2009 - 21:53
Ar kas nors neseniai užsakinėjote homeopatinius vaistus Lukiškių vaistinėje? Vyras vakar nuvažiavo ir jam pasakė, kad neužsako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 02 09, 17:24)
dar karta pasikartosiu, gal zinote ar panevezy kur nors pardavineja homeopatinius zirniukus? o gal ju galima isigyti internetu (kokia as naivi  doh.gif )

A.Karčiausko vaistinė, IĮ
Nemuno g. 62, Panevėžys
Tel.: (8 45) 465938

Čia penkiaukštyje priešais miesto polikliniką. mirksiukas.gif
Atsakyti
Eima, o kaip Jums sloga gydo?

Kitu mergaiciu irgi noreciau to paties paklaust, kurios lankotes pas homeopatus. Idomu kaip sloga gydyt? Vos ne visos ligos prasideda nuo slogos, o mes cia vien apie kosulius... Pavieniai preparatai lyg ir aiskus, bet gal irgi yra kokie nors ju efektyvus deriniai?
Atsakyti
Jeigu varveklis po nosim ir raudona panosė, čiaudulys - Allium Cepa.
Varveklis po nosim, čiaudulys, ašarojančios akys (gali būt ir raudonos) - Euphrasia.
Kaip kiaušinio baltymas - Natrum muriaticum.

Pagal pradinius slogos požymius tiek žinau.

Kompleksas yra Coryzalia.

Šiaip, manyčiau, dar tikslinga pridėti Ferrum phos pačioj pradžioj.

Merginos, kas esat vartoję Arsenicum album, aprašykit požymius. Nelabai aš jį suprantu ax.gif
Atsakyti