QUOTE(disi @ 2009 02 09, 17:53)
Eima, labai noriu sužinoti ar jums tuos kompleksus (Ipececuanha6/Hepar Sulfuris6/Bryonia6; Cocuscahti6/Rumex6/Aralia6) gyd. parinko individualiai, t.y. Folio metodu ar rekomenadvo esant bendriems simptomams(sausas-šlapias kosulys)?
Mūsų situacija tokia-antibiotikai numušė karščiavimą, bet visi kiti simptomai liko-t.y.-bėga nosis, sunkus sausas kosulys dieną ir naktį užeina priepuoliai2, 4, 5 val. iki vėmimo.Nosis naktį užburksta, karkaliuoja.Lyg snargliai tekėtų žemyn ir dirgintų gerklę. Mūsų tradicinė gyd. linkusi manyti, kad tai vis dėlto yra alerginės kilmės kosulys ir siūlo Singuliarą.Mūsų visi kosuliai tokie, pradžia virusinė, bet toliau įsivažiuoja taip, kad ...mėnesių mėnesiais kostim.Gyd. linkusi manyti, kad bronchus kažkas alergizuoja.Aš kažkaip galvoju, kad pradžiai visdėlto reikia alerginius tyrimus pasidaryti, o ne nuo vaisto iškart.Na nežinau kaip čia mes išbrisim šį kartą...
Visų pirma ka prie antibiotikų geriat. Jei tik juos vienus, tai ir padėt neturi...
Žinok šitų kompleksinių ji su Foliu neparinkinėjo. Tiesiog kai sirgom užsakė būtent tokius ir mums atitiko. Mūsų gydytoja daugiau specializuojasi su vaikučiais linkusiais į astmą. Akį gerą jau turi ~17 metų su jais dirba. Kaip kitus gydo nežinau. Ir šiaip ji tokia pobjaurė (gydytoja) kaip žmogus, bent man dzin - svarbu vaikui padeda. Patinka, kad nespjauna ir į chemiją. Jei jau mato, kad vien homeopatinia nepadeda, liepia ir Serevent ar Ventolin pakvėpuot. Kažkada sakė - nebijokit jūs tų chemijų, iš kart niekas nesigaus - einame link to, kad jų išvis nereiktų, bet jei kelias dienas per mėnesį pakvėpuojam - nieko baisaus. Kuo toliau, tuo mažiau jų reiks... Tai rodo, mano manymu, protingumą... Net mūsų šeimos gydytoja pripažįsta tai.
Atkreipiau dėmesį, kad periodiškumas kosulių naktį yra - tai jau rodo alerginę kilmę. Arsenicum tiktų.
Dar dėl tyrimų... Ir tradiciškai ir homeopatiškai ar žinosit alergenus ar ne - gydymas vienodas. Tradicinis - Singulair, vėliau Sereventai, Ventolinai, Flixotidai.