Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Aryvle @ 2009 02 06, 10:20)
gal galite man ka patarti? ar galima eiti i kiema mums?  blush2.gif

Aryvle, baisu ką patarinėt kai vaikutis toks mažas. Aš savo vaikus vedu į lauką ir sloguojančius ir kosinčius, jei tik nėra silpnumo požymių ir temperos, bet mano milžinai lyginant su tavasiais. Lauke viskas geriau prasivalo.

Obuoliausia, ačiū. Vakar jau neperskaičiau tavo posto, einu ieškot man rodos turiu phytolaccos. Vakar išbandžiau Gelsemium kol dar nesupratau kas daros, paskui alium cepa, paskui įv. kompleksinius, niekaip nepasidavė. Vos vos pagerėjo nuo Arsenicumo, ir požymius bent jau nosyje palengvino tujos aliejus.

Ir dar norėjau paklaust, ar tą tujos aliejų galima naudot ilgai? Galvoju gal didžiukei būtų galima ilgiau jį panaudot, vis tie pūlingi sinusitai puola, net ir po antibų kurso nosis pobaisė. Vakar bandžiau skaitinėt apie jį, bet matyt ne ten ieškojau...
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 06, 09:21)
Aryvle, baisu ką patarinėt kai vaikutis toks mažas. Aš savo vaikus vedu į lauką ir sloguojančius ir kosinčius, jei tik nėra silpnumo požymių ir temperos, bet mano milžinai lyginant su tavasiais. Lauke viskas geriau prasivalo.

Obuoliausia, ačiū. Vakar jau neperskaičiau tavo posto, einu ieškot man rodos turiu phytolaccos. Vakar išbandžiau Gelsemium kol dar nesupratau kas daros, paskui alium cepa, paskui įv. kompleksinius, niekaip nepasidavė. Vos vos pagerėjo nuo Arsenicumo, ir požymius bent jau nosyje palengvino tujos aliejus.

Ir dar norėjau paklaust, ar tą tujos aliejų galima naudot ilgai? Galvoju gal didžiukei būtų galima ilgiau jį panaudot, vis tie pūlingi sinusitai puola, net ir po antibų kurso nosis pobaisė.  Vakar bandžiau skaitinėt apie jį, bet matyt ne ten ieškojau...

O sakyk tu lašini aliejų tujos ar duoti žirniukus tuos ? Mus kankina irgi nuolat sinusitinė žalia sloga doh.gif

Šianakt vaikas kosijo doh.gif galvoju kas čia jam tiktų, kai kosija naktį ir ryte atsikėlęs šlapiai išsikosti daug g.gif Hepar sulph ? Tokiu prikimusiu balsu, lyg į laringitą, bet bijau, kad koks bronchitas neprisikabintų doh.gif
Oj kada gi tie vaikai nustos sirgę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 04, 16:29)
O kokias skirtingas išvadas dėl Husteelio padarėm. Na bent jau aš perskaičius apie husteelį supratau, kad jis tinkamas tada kai kosulį reik slopint g.gif .

O tartephedreelio sudėtis labai panaši į lašiukus, kur mums Misius buvo prirašęs, kosėdavom, neatkosėdavom, kol išvemdavom gleivių - gleivių yra, tik niekaip neatkimba.

Ipececuanha+Bryonia
Atsakyti
Hepar sulfuris mūsu gyd. ligos eigoj rekomenduoja kaip stimuliuojantį imuninę sistemą kartą dienoj, bet ne kaip vieną pagrindinių, o jei skiria daugiau vaistų, tai jį nuima. Čia šiaip parašiau, bendram vaizdui apie jo naudojimo variantus.
O dėl pūlingų slogų- pastebėjau, kad maniškei kalium bichromicum pramuša. Būna, atrodo, jau nieko neišpūčia, lyg slogos nebėr, bet nosis užgulus, lycopodium kaip ir nebeatkemša, o vakare sudavus Kalium bichromicum-ryte , kaip sakau, visi kamščiai išsipučia. Bet pgl gydytoja čia jau stiprus vaistas, kai lycop., mercurius solub. nebepadeda. Ir karkaluojantis (kai nelabai ką iškosti) kosulys žymiai palengvėja. Duodu 200 kas antra vakara, paprastai dviejų dozių užtenka, bet čia jau į ligos pabaigą. Nžn koks poveikis būtų su 30 potencijos, neturiu tokios. Dar reik, kaip sakant, kartu su gyd. "sudėliot visus taškus ant i "
Atsakyti
Eima, mūsų naudojamų lašiukų sudėtį abu šie komponentai yra, pagalvojau po tavo žinutės gal atskirus grynus preparatus dar susipirkt. Nes tokius kompleksinius tai mums skyrė nuolatiniam naudojimui, kai jau buvo ženklus pagerėjimas. Kai pablogėja, tokie lašiukai mums nieko nepadeda. O pablogėjimus Misius visad monopreparatais gydydavo.
Nėnė, aliejuką homeoaptinį tujų. Tiesa prisiminiau, vakar homeopatinėj vaistinėj moteris prieš mane pirko vyrui "ką nors nuo chroniškos slogos". Tai jai tą aliejuką liepė nuolat naudot ir kažkokį jų gaminamą kompleksą (įtariu nuo sinusitų, mačiau jie tokį turi). Pokalbio neklausiau, bet matyt pasąmonėj liko ir klausimui iškilus, išplaukė ir pats atsakymas.
Laringitinius kosulius daugeliui puikiai gydo Phosphor homaccord.
Obuoliausia, tu duodi namiškiams ką nors profilaktikiškai, pvz. prieš gripą g.gif
Papildyta:

Opium, o pas ką Jūs gydotės jei ne paslaptis?.
Atsakyti
Pritariu Opium dėl "pažaliavusios" slogos - pirmas variantas Kalium Bichromicum (kvapas nemalonus, sunkiai eina, tąsios kaip virvės išskyros).

Disi, jeigu sausas kosulys vos atsigulus, reikia žiūrėti: Hyoscyamus, Sticta (dar kažkas, dabar nepamenu, gal Spongia??). Dar gerai karštas druskos kompresas (suaktyvina kraujotaką).

Vilytte, nuo gripo nieko profilaktiškai neduodu ax.gif . Geriausias variantas - nemaitinti to baimės burbulo. Nes kuo daugiau "užsigruzini", tuo sunkiau. Juk visos žinot jau daug įvairių variantų, tikrai atrasit.
Visada po ranka turiu Ferrum phosphoricum 30. Jeigu nesuveikia ar pražiopsau - tada jau reikia žiūrėt iš eilės. Nu, nežinau 100 proc., kuris būtų toks "apsauginis". Juolab, kad visi mes skirtingi. Tik dėl atsargos gal Gelsemium homaccord įsigysiu (nors tokių "a vos'" jau pusė stalčiaus doh.gif ). Kiekvienas žmogus turi savo vaistą, pvz. dabar kiekvienam iš artimų susirgus, jau aišku daugiau mažiau, kas suveiks.
Atsakyti
O aš per anksti vakar pasidžiaugiau verysad.gif Vėlai vakare, atsigulus miegoti pablogėjimas. Šianakt vaikui vėl t-ra 38.Miegant vėl pradėjo kosėti skausmingu, draskančiu kosuliu,be atsikosėjimo.Lyg pakimęs.Naktį daviau Bryonia. Nepadėjo.Į paryčius pradėjau duoti Phosporus hom+Antigripinas3+Galsemium.T-ra nekrito, kosti.Tada dar daviau Engistol.T-ra nukrito iki 37,4, o dabar ir vėl 38,7.Jau svyra rankos.Kosulys aštrus, skausmingas.Panašu, kad neatkapstysiu vaiko.Gal jau ir pražioplinau.Bijau, kad plaučiai nebūtų. dar ir nosis pastoviai bėga.akys blizga, bet vyzdžiai neišsiplėtę.
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 02 06, 12:56)
O aš per anksti vakar pasidžiaugiau verysad.gif Vėlai vakare, atsigulus miegoti pablogėjimas. Šianakt vaikui vėl t-ra 38.Miegant vėl pradėjo kosėti skausmingu, draskančiu kosuliu,be atsikosėjimo.Lyg pakimęs.Naktį daviau Bryonia. Nepadėjo.Į paryčius pradėjau duoti Phosporus hom+Antigripinas3+Galsemium.T-ra nekrito, kosti.Tada dar daviau Engistol.T-ra nukrito iki 37,4, o dabar ir vėl 38,7.Jau svyra rankos.Kosulys aštrus, skausmingas.Panašu, kad neatkapstysiu vaiko.Gal jau ir pražioplinau.Bijau, kad plaučiai nebūtų. dar ir nosis pastoviai bėga.akys blizga, bet vyzdžiai neišsiplėtę.

Disi, o krauja gal daret? ka rodo?
Gal zinai vienu metu per daug preparatų gauna (na nes tuose kompleksiniuose gi visko yra) tai neaisku kas padeda o kas ne...Aisku, suprantu norit kaip geriau.
O gal su gyd pasikonsultuokit dar isikapstysit gal be antib.
Sekmes jums, sveikit!!!!!!

100 proc pritariu Obuoliausiai. Kazkaip reikia bandyt i vaiko liga reaguot kuo ramiau, nepult i panika.Nors aisku ne visada taip lengva tai padaryti. (cia tikrai nieko nekritikuoju, nepagalvokit nieko blogo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvux: 06 vasario 2009 - 13:14
Klausykit, jūsų manymu, kūdikiui 5,5 mėnesio kokiu dažnumu ir kiekiu galima duot heel preparatus?
Atsakyti
gavau siandien knyga Werner Stumpf "Homeopatija"savigydos vadovas, vaziuosiu sviest, gal kam reikia? g.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Silvux,2009 02 06, 13:10]
Disi, o krauja gal daret? ka rodo?
Grįžom iš daktarės.Kraujo tyrimai-reaktyvinis baltymas 8, labai mažai leukocitų 3,8.Kaip ji sakė, visi leukocitai suvažiavę iš galūnių į infekcijos vietą. Gerklė neraudona, ausys neraudonos.Vis dar varginantis skaudus kosulys ,neatkosti.Bėga nosis. Nors įtaria, kad virusinės kilmės susirgimas,apsidraudimui paskyrė antibus Clacidi+Bronteksą atsikosėjimui.Kaip daktarė sakė,kosulys ne gerklinis, iš giliau.
Nebežinau ką bedaryt. Ar dar bandyti su homeopat. ar vis dėlto antibai?Paprotinkit mane
Atsakyti
Disi, panašu į tracheitą?
Pagrindiniai du variantai: Belladonna hom. + Phosphor hom.
Pabandyk pakaitom kas pusvalandį duoti abu. Matysi po 2-3 val. Įtariu, gali būti kažkas iš šitos srities (kaip tik iš panašaus varianto išsikapstyt lyg ir baigiam).

Dar padaryk karštą druskos kompresą (vos įmanoma atlaikyt) - suaktyvins kraujotaką. Labai dažnai padeda išsivalyti tiek gerklei, tiek kosuliui, kuris dar nenuėjęs gilyn į bronchus (trachėja -- viršutiniai mažieji bronchai).

Papildyta:
QUOTE(Mige @ 2009 02 06, 15:52)
gavau siandien knyga Werner Stumpf "Homeopatija"savigydos vadovas, vaziuosiu sviest, gal kam reikia?  g.gif  4u.gif

Mige, iš patirties sakau - Popovo knyga aiškesnė 4u.gif Šiaip, LT nelabai kas ir yra išsamiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 06 vasario 2009 - 16:47