Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

vilytte, abu is kart vienu metu. Gyd. sake toks variantas galimas.
Atsakyti
Ačiū, Opium, turėsiu omeny, reiks išbandyt kai ligos privers 4u.gif
Atsakyti
sveikos.noriu paklaust gal kas naudojot FluGone ?
mums buvo stipri sloga beveik sinusitas, tai prirase gert, aisku us lasinamais + flugone padejo.
gal kada vartojot tik prasideant slogai ar siaip kai gerkle raudona ir kyla t-pa.
nes jau bijau kad vel tuoj susirgsim, pradzia jau yra doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Niekur nerandu ir neprisiskambinu Misiui ką duoti vaikui nuo užkimimo ? Gerklė raudona jau kelinta diena duodu mercurius ir jod. flavour, bet į vakarą vaikas visada užkimsta g.gif Ryte išsikosti šlapiai taip, dieną nesigirdi kosulių, bet va tas užkimimas į vakarą ateina g.gif
Atsakyti
QUOTE(nėnė @ 2009 02 05, 16:42)
Sveikutės,

Niekur nerandu ir neprisiskambinu Misiui ką duoti vaikui nuo užkimimo ? Gerklė raudona jau kelinta diena duodu mercurius ir jod. flavour, bet į vakarą vaikas visada užkimsta  g.gif  Ryte išsikosti  šlapiai taip, dieną nesigirdi kosulių, bet va tas užkimimas į vakarą ateina  g.gif

nuo užkimimo mes gerėm Spongia 4u.gif
Atsakyti
Nėnė, bandykit Homeovox 4u.gif (ten keli yra variantai sudėtyje). Jeigu kutena gerklės galą ir užkimimas - tada spongia.
Atsakyti
Mergaitės, o kas tinka kai nosyje ir gerklėj griaužimas žiaurus g.gif . Niekur nerandu. Atrodo iš paskos vaikų išgriuvau, visus įprastinius bandau, nieks nepadeda, o gerklę ir nosį taip bjauriai graužia. Gal kas mintinai pamenat?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 05, 18:31)
Mergaitės, o kas tinka kai nosyje ir gerklėj griaužimas žiaurus g.gif . Niekur nerandu. Atrodo iš paskos vaikų išgriuvau, visus įprastinius bandau, nieks nepadeda, o gerklę ir nosį taip bjauriai graužia. Gal kas mintinai pamenat?

Vilytte, troškulys yra? Liežuvį irgi skauda ar ne? Jeigu taip - phytolacca. Dar iš man žinomų Rhus toxidendron (šito mintinai nelabai pamenu daugiau).
Jeigu neturi šitų po ranka, dar pabandyk Tartephedreel (jo kažkuri dalis yra nuo graužimo, tik tiksliai nepamenu požymių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 05 vasario 2009 - 19:23
sveikutes. nelabai turejau laiko skaityti sia temele, noreja paklausti, nes kas liecia homeopatija, esu visiskai zalia blush2.gif siandien vyras buvo kaune, paprasiau homeopatinej vaistinej nupirkti zirniuku nuo kosulio ir nuo slogos, tai nupirko PHYTOLACCA. ir pats nezino nuo ko tai. gal galite padeti?
ir norejau paklausti, mano mazius, 8 men, persirgo bronchitu, buvo visai pasveikes, db vel slapiai koso ir "karkia" krutinyte, nupirkau HUSTEEL, ka dar galeciau jam duoti? jis temperaturos neturi, kazi ar jam galima i lauka?
aciu uz pagalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 05 vasario 2009 - 20:14
Ačiū mergaitės visoms visoms už vakarykštę pagalbą-už geranoriškumą ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vakar vakarop daviau mažiui Aconitum+Belladona+uždėjau vilnones kojines sumirkytas praskiestose citrinų sultyse (obuolių acto neturėjau).Praeitą kartą kai mažiui buvo užkilusi t-ra (tik ne tokia aukšta kaip dabar) tokiu būdu buvau numušusi per 2 val.Visai apie tai buvau pamiršusi-čia ko gero prisidėjo 3 bemiegės paros.Tačiau šį kartą šis receptas nepadėjo.T-ra naktį vistiek laikėsi 38-39.Vidury nakties pradėjau duoti Arsenicum+Galsemium (kažkaip pagal požymius lyg panašu buvo).Gal pataikiau, o gal sako, kad 3 parą jei virusinė infekcija tai t-ra pradeda kristi, na nežinau, bet rezultate-7val ryte t-ra buvo 37,5. Nosyje po nakties buvo susikaupusių tirštesnių geltonų snarglių.Ryte vaikui vaikštant vėl pradėjo iš nosies bėgti.Ryte skambinausi Misiui-paskyrė Galsemium+Causticum+antigripinas nr.3.Kažkaip pastebėjau, kad kai tik sugirdau šitą mišinį-vaikas pradeda čiaudėti-per nosį eina geltoni snargliai, tada užsikosti,kartais iki vėmimo-išvemia skarplių.Sakau, gal taip valosi.
Vakar skambino mūsų močiutė, tai sakė, kad per radiją girdėjo, kad Airijoje prasidėjo gripas su laringitiniu kosuliu.Vaikam metasi į ausies uždegimą, pagyvenusiems-komplikacijos iki plaučių uždegimo. Mažiuko ligos požymiai panašūs. g.gif
Dukrai atsigulus miegoti (dieną ir naktį), o ir man pačiai užeina toks sausas ilgas kosulys, lyg gale gerklės kokia dulkė būtų prikibusi ir dirgintų.Kuris preparatas galėtų pagelbėt?
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 02 05, 22:56)
Dukrai atsigulus miegoti (dieną ir naktį), o ir man pačiai užeina toks sausas ilgas kosulys, lyg gale gerklės kokia dulkė būtų prikibusi ir dirgintų.Kuris preparatas galėtų pagelbėt?

Gal phytolacca tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 02 05, 21:13)
sveikutes. nelabai turejau laiko skaityti sia temele, noreja paklausti, nes kas liecia homeopatija, esu visiskai zalia  blush2.gif  siandien vyras buvo kaune, paprasiau homeopatinej vaistinej nupirkti zirniuku nuo kosulio ir nuo slogos, tai nupirko PHYTOLACCA. ir pats nezino nuo ko tai. gal galite padeti?
ir norejau paklausti, mano mazius, 8 men, persirgo bronchitu, buvo visai pasveikes, db vel slapiai koso ir "karkia" krutinyte, nupirkau HUSTEEL, ka dar galeciau jam duoti? jis temperaturos neturi, kazi ar jam galima i lauka?
aciu uz pagalba

gal galite man ka patarti? ar galima eiti i kiema mums? blush2.gif
Atsakyti