QUOTE(Vėja27 @ 2009 02 03, 22:04)
Aciu uz patarimus Pasiemiau savo mazyli is darzo, tai aukletoja sake, kad per pietu miegeli siek tiek pakosejo. Bet siaip sake, kad viskas tvarkoj buvo, tik kad keistas kazkoks... Tai tikrai isitikinau, kad keistas Toks nervingas, kad sakes
Daviau ka turejau... ir silicejos, ir mercurijus jod.flav. ir alium cepos. Sloga atrodo taip ir neprasidejo, o kosuliuko irgi kol kas nesigirdi
Va tas jo nervingumas, na toks nemokejimas susitvarkyti su savo emocijom, tai mane kartais labai neramina... Siaip labai geras vaikas, ramus, maminukas , bet kartais tokie vat nrvinukai uzeina. Gal kas susiduret? Beje, atrado toki bjauru pomegi - nagucius kramtyti. Ypac vakare, pries uzmiegant. Gal kas irgi kovojat su panasiom problemom? Gal ir cia homeopatija gali padeti?
Daviau ka turejau... ir silicejos, ir mercurijus jod.flav. ir alium cepos. Sloga atrodo taip ir neprasidejo, o kosuliuko irgi kol kas nesigirdi
Va tas jo nervingumas, na toks nemokejimas susitvarkyti su savo emocijom, tai mane kartais labai neramina... Siaip labai geras vaikas, ramus, maminukas , bet kartais tokie vat nrvinukai uzeina. Gal kas susiduret? Beje, atrado toki bjauru pomegi - nagucius kramtyti. Ypac vakare, pries uzmiegant. Gal kas irgi kovojat su panasiom problemom? Gal ir cia homeopatija gali padeti?
musu istorija panasi tik antrus metus su adenoidais ir tonzilitais kariaujam. nuo rudens-trys antb,kursai.jau ketvirta savaite vartojam Misiaus skirtus ziirniukus.nes operuotis net per ligas nera kada...kol kas laikomes...bet jau keleta karta emes ciaudet buvo galingai..tai daviau Occilocinum zirniuku (po penkis zirniukusxpenki kart,)ir lasiukus i nosyte kur paskyre,,ir vis plaunu nosyte su vandenuku nuo bubiu,, o dabar matau gerklyte blogeja:tonziles paraudusios,padidejusios gerai..tai duodu viska iseiles..tonzilotren..skalaujam gerklyte ir pan,. tik va pas Misiu sia savaite nein pakliut,, o turejo po dvieju sav, ateit.. reiks rasytis kt,sav..
o mano vaikiukas labai jautrus nuo gimimo,,ir su darzeliu buvo bedu pernai.. vaikas labai geras ramus, bet labai jautrus aplinkai.. saukia per miegus ir pan..
Isbandem daug ko.. dabar vartojam (kai reikia) lasiukus NOTA, jie hemeopatiniai, bet pirkom paprastoj vaistinej,, jie padeda vaikiukui.. gal pabandykit?
o maniskis sujautreja stipriau pries ligas