Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(vilytte @ 2009 02 03, 00:08)
Žinai, ir homeopatui reik žinot priežastį. Mes vis kažkaip susiorientuojam su homeopatais į alergijas, o dabar per pusantro mėnesio vis randam bakterijų nosiaryklėj, pradžioj pneumokokas, dabar haemophilus indluenzae. Pavargom juodai, šiandien net apsiblioviau pas tradicinį gydytoją iš beviltiškumo unsure.gif .

Tyrimas  mokamas, pačią bacilą išaugina per parą/dvi, jei išauga dar antibiotiką tinkamą parinkt  reik paros. Mes ne pirmą ta tyrimą daromės, geriausiai darytis pirmadienį, antradienį, trečiadienį iš bėdos iš pat ryto. Siuntimo nereik.

Nežinau, bet homeopatija nepaliauju tikėti, nors bacilas žudom antibais. Bet mes labai žiauriai į bet kokias gleives gerklėj reaguojam, kosom iki paraudonavimo, kol nusivemiam, ir nieks nepadeda. Na antibai kol kas padeda, jei ir vėl lips kokia bacila, nebežinau ką reik daryt. Turbūt pas burtininkus kokius eit. schmoll.gif

ojoj blink.gif
dar klausimas - toki tyrima darot Vilniuj turbut? unsure.gif O gal Kaune? bigsmile.gif Gal zinot kur konkreciai reik kaune nuvaziuot kad padarytu? Ta prasme, kur kaune tos laboratorijos yra? ar reikia is anksto registruotis?
Atsakyti
Dooovile, daro visuose didžiuosiuose miestuose.
http://www.nvstc.lt/...1&cc=1126249260
Čia visą info galima rasti.
Sėkmės, registruotis iš anskto nereikia, tik susižinot darbo laiką 4u.gif
Kaune daro irgi, mes ten daromės. K.Petrausko/Aušros g. kampas. Nuorodoj tikslus adresas yra, Aušros 44 (lygtais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 03 vasario 2009 - 09:24
QUOTE(dooovile @ 2009 02 03, 00:01)
reiks rytoj pas gydytoja pasiklaust kur vaziuot tu tepineliu  g.gif  cia siuntimo reikia? g.gif bet tai ta bakterija kol uzaugs tai irgi ko gero savaite?  g.gif
rytoj kazkoki mokama tyrima del mikroplazmu darysimes...
pjauna juodai vaiku ligos - noriu kokio visagallio zhirniuko nuo visu bedu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
o kas shitie per dalykai? unsure.gif  gal ir mums tiktu....?  blush2.gif
verkti norisi is bejegishkumo- dickis sirgo tai visokiu mankstu,masazu, taures, garstycias, alijoshiaus shokolada, kruva vaistazoliniu arbatu - ir atkapstem jau ji pilnai. o su maziuku nei ka daryti.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Būtinai pasidarykit būtent kokia bakterija kankiną mažių ir kokiems antibams jautrus 4u.gif
O dėl homeopatinių žirniukų tai nzn kas jums tiktų, reik irgi eit pas gyd. arba pačiai kažkiek bent minimaliai domėtis kas kaip ir dėl ko 4u.gif
Kaune gi Rotušės a. homeopatinėj vaistinėj kabo skelbimas, kad gydytoja konsultuoja - galit pabandyt nueit wink.gif
nėra visiems tinkančio vieno žirniuko nuo visų ligų unsure.gif
O Drosera ir Bryonia skirti sausam kosuliui 4u.gif Bet dar reiktų žiūrėt ir pagal kitus požymius 4u.gif

Beprasidedančiam kosuliui maniškei dar tinka vakare padukus jodu išpiešt wink.gif nebijok, ryte būna švaru gražu smile.gif
Atsakyti
Bent jau aš su jodu nedrįstu nieko naudot. Beje ir homeopatinių. Pasakojau, kad vaikui plaukuose atradom 10 kartų daugiau jodo nei priklauso. Jokių jodo preparatų vaikui apart homeopatinių su jodu nesu davus. Gal ir neteisingos wub.gif , bet kyla mintys, kad geriau nuo tų kompleksinių homeopatinių su jodu vaistukų susilaikyt.
Kadangi šiokių tokių problemėlių turiu su skydliauke, gydytojai kategoriškai liepia vengti jodo (tarp kitko ir namiškiams, nerekomendavo nieko su jodu naudot, nors jie ir be problemų šiuo atžvilgiu). O čia šiokia tokia ištraukėlė:
" Jodo deficito problema pagimdė daugybę pseudoliaudinių šios problemos sprendimo būdų – vieni tepa jodu kaklą, nagus, pėdas, po kambarius išstato buteliukus su jodu, kiti lašina jodą ant duonos ir cukraus, lašina į pieną ... O juk kasdieninė jodo norma yra viso labo tik 0,15 - 0,3 miligramo, tai yra 1 gramo jodo skydliaukės veiklai užtenka 8-15 metams. Viename spiritinio jodo tirpalo lašelyje yra visa metinė jodo norma. "
O jodą rekomendavo tik maistu papildyt.
Atsakyti
Kaip visada yra dvi medalio pusės doh.gif Blogai kai trūksta - blogai kai per daug. Manau jei būtų toks nuodas, tokiais buteliukais ir be recepto jodo nepardavinėtų smile.gif
Beje jodas svarbus ir imunitetui 4u.gif Tai aš ir riščiau su tuo, kad patepliojus padukus jodu, organizmas gauna jodo, tada jau kažkaip ginasi nuo zarazų aktyviau 4u.gif
Pas mus šeimoj struma gyvena, kas ir sietina su jodo trūkumu, tai aš su ta mintim ir pritaikau tą padukų tepliojimą jodu 4u.gif žinoma porą dienų, ne ilgiau 4u.gif

O jodas homeopatijoj turbūt iš vis kitaip veikia g.gif Nes kaip kurie žirniai tai geriau iš vis nesigilinti iš ko padaryti 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip aš vakar skaitinėjau Juramare puslapiuką kur įdėjo, toks įdomus pasirodė, potencijos visos siūlomos dažniausiai nuo 30 iki 200. Po kelis žirniukus, tirpint dideliam H2O kiekį, su potekste, kad nesvarbu kiek tų žirniukų, o svarbu vandens kiekis, nes vis tiek žirniukai visą "energiją" vandeniui perduoda. Rašo, kad čiulpti juos nėra tokio efekto (Hanemanas šį metodą atseit tik gale gyvenimo atrado, ir dar kažkur pasimetęs tas atradimas buvo), atseit daugelis to ir nežino.
Ir apie alergijas rašo, visai jų neneigia, todėl rekomenduoja aukštesnes (nuo 24) potencijas.
Manau ir su jodu tas pats, nuo potencijos 24, jodo ten jau nėra, bet Heelo kompleksiniuose tai jodas daug žemesnės potencijos. Ir labai jau dažnai jį deda. Aš kai pasižiūrėjau, tai vos ne visi skysti Heelo tą jodą turi.
Būtų įdomu kur paskaityti, kaip ten tikrai su homeopatiniu jodu blush2.gif .
Atsakyti
Vilytte, man labai įdomu padiskutuot 4u.gif

Skaitau apie Iodium, ir man visai patinka aprašymas (na bent jau paplitusios problemos - dėl kosulių, adenoidų, kvėpavimo takų ligų) bigsmile.gif
Čia nuoroda (angliškai): Iodium

gal kas turi patirties, papasakos plačiau bigsmile.gif

Be to gi prisiminiau, kad labai gi gerai sergant kvėpavimo takų ligomis prie jūros būti - irgi dėl jodo 4u.gif

O dėl tirpinimo vandeny blink.gif Bent jau aš tai matau veikimą ir sučiulpiant žirnius bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 02 03, 14:20)
Kažkaip aš vakar skaitinėjau Juramare puslapiuką kur įdėjo, toks įdomus pasirodė, potencijos visos siūlomos dažniausiai nuo 30 iki 200. Po kelis žirniukus, tirpint dideliam H2O kiekį, su potekste, kad nesvarbu kiek tų žirniukų, o svarbu vandens kiekis, nes vis tiek žirniukai visą "energiją" vandeniui perduoda. Rašo, kad čiulpti juos nėra tokio efekto (Hanemanas šį metodą atseit tik gale gyvenimo atrado, ir dar kažkur pasimetęs tas atradimas buvo), atseit daugelis to ir nežino.
Ir apie alergijas rašo, visai jų neneigia, todėl rekomenduoja aukštesnes (nuo 24) potencijas.
Manau ir su jodu tas pats, nuo potencijos 24, jodo ten jau nėra, bet Heelo kompleksiniuose tai jodas daug žemesnės potencijos. Ir labai jau dažnai jį deda. Aš kai pasižiūrėjau, tai vos ne visi skysti Heelo tą jodą turi.
Būtų įdomu kur paskaityti, kaip ten tikrai su homeopatiniu jodu blush2.gif .

Dėl skystų preparatų, tai man irgi atrodo kazkaip kad skysti ar istirpinti efektyvesni vaistukai pasidaro..Na kazkaip taip su mazium kai gydžiau susirodė..
Atsakyti
Sveikos mergaites! 4u.gif
Mano suneliui 2 metukai. Rudeni pradejom eiti i darzeli ir prasidejo ligos... Sloga, kosulys, adenoidai, tonzilitai... Per pora menesiu sugebejo 4 dozes antibu sugerti doh.gif Ir ka? O gi nieko gero. Spjoviau i ta reikala ir nudumiau pas homeopata (Palangoj tokia moteriske dirba). Jei atvirai, tai labai nepatiko. Ji kostatavo, kad visos ligos mums del to, kad turim uzesiukus sirdeleje. Prirase opium ir carbo veg. Na ir zinoma, mums nieko nepadejo. Bet as atkakli blush2.gif uzsirasiau pas Misi. Ir VUALIA bigsmile.gif I darza einam jau ketvirta savaite! bigsmile.gif
Tik va beda... unsure.gif sia nakt pradejo koseti... Toks slapiai sausas, dirginantis kosulys. Jauciau, kad skauda gerklyte. Ryte patikrinau - paraudusi. Gydytojui negaliu prisiskambinti... Konsultuoja tik sestadieniais ir sekmadieniais. Ir jauciasi, kad slogele kabinasi. Is ryto sudaviau sepijos ir silicejos po 5 z. nezinau ar gerai...
Gal kartais galite kas nors ka nors patarti?
Aciu dideliausias is anksto! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja27 @ 2009 02 03, 15:10)
Sveikos mergaites! 4u.gif
Mano suneliui 2 metukai. Rudeni pradejom eiti i darzeli ir prasidejo ligos... Sloga, kosulys, adenoidai, tonzilitai... Per pora menesiu sugebejo 4 dozes antibu sugerti doh.gif  Ir ka? O gi nieko gero. Spjoviau i ta reikala ir nudumiau pas homeopata (Palangoj tokia moteriske dirba). Jei atvirai, tai labai nepatiko. Ji kostatavo, kad visos ligos mums del to, kad turim uzesiukus sirdeleje. Prirase opium ir carbo veg. Na ir zinoma, mums nieko nepadejo. Bet as atkakli blush2.gif uzsirasiau pas Misi. Ir VUALIA bigsmile.gif I darza einam jau ketvirta savaite! bigsmile.gif
Tik va beda... unsure.gif sia nakt pradejo koseti... Toks slapiai sausas, dirginantis kosulys. Jauciau, kad skauda gerklyte. Ryte patikrinau - paraudusi. Gydytojui negaliu prisiskambinti... Konsultuoja tik sestadieniais ir sekmadieniais. Ir jauciasi, kad slogele kabinasi. Is ryto sudaviau sepijos ir silicejos po 5 z. nezinau ar gerai...
Gal kartais galite kas nors ka nors patarti?
Aciu dideliausias is anksto! wub.gif

Mes pas tą patį Misių lankomės. Bet žinok čia mergaičių patarti vaistai man labiau praverčia nei jo. Jau vien tai, kad jam bet kada nepasiskambinsi ir nenuvažiuosi doh.gif Kadangi pradėję lankyti darželį mes irgi iš ligų neaišsikapstom, tai nuo vakar vežioju vaiką į Palangos "Gintaro" sanatoriją druskų kambarius. iš žalios slogos liko vandenėlis thumbup.gif Bet atsirado kosulys...Sako, kad valosi ir taip turi būti g.gif
Aš kitą kartą remiuosi šiuo puslapiu pažiūrėk, gal pritaikysi ką nors mažiui wink.gif
http://www.vaikas.lt...sv_am_w_s03.htm

Sveikit 4u.gif
Atsakyti

Mergaitės o heel tabletes duodate po pusę ar po visą vaikams ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nėnė: 03 vasario 2009 - 17:22
QUOTE(nėnė @ 2009 02 03, 17:01)
Mes pas tą patį Misių lankomės. Bet žinok čia mergaičių patarti vaistai man labiau praverčia nei jo. Jau vien tai, kad jam bet kada nepasiskambinsi ir nenuvažiuosi  doh.gif  Kadangi pradėję lankyti darželį mes irgi iš ligų neaišsikapstom, tai nuo vakar vežioju vaiką į Palangos "Gintaro" sanatoriją druskų kambarius.  iš žalios slogos liko vandenėlis  thumbup.gif  Bet atsirado kosulys...Sako, kad valosi ir taip turi būti  g.gif
Aš kitą kartą remiuosi šiuo puslapiu pažiūrėk, gal pritaikysi ką nors mažiui wink.gif
http://www.vaikas.lt...sv_am_w_s03.htm

Sveikit  4u.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif Pasiemiau savo mazyli is darzo, tai aukletoja sake, kad per pietu miegeli siek tiek pakosejo. Bet siaip sake, kad viskas tvarkoj buvo, tik kad keistas kazkoks... Tai tikrai isitikinau, kad keistas g.gif Toks nervingas, kad sakes doh.gif
Daviau ka turejau... ir silicejos, ir mercurijus jod.flav. ir alium cepos. Sloga atrodo taip ir neprasidejo, o kosuliuko irgi kol kas nesigirdi thumbup.gif
Va tas jo nervingumas, na toks nemokejimas susitvarkyti su savo emocijom, tai mane kartais labai neramina... unsure.gif Siaip labai geras vaikas, ramus, maminukas wub.gif , bet kartais tokie vat nrvinukai uzeina. Gal kas susiduret? Beje, atrado toki bjauru pomegi - nagucius kramtyti. Ypac vakare, pries uzmiegant. Gal kas irgi kovojat su panasiom problemom? Gal ir cia homeopatija gali padeti?
Atsakyti