Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(Gėlėta @ 2009 01 26, 00:36)
aciuks.gif opium  smile.gif lycopodium kaip pirštu į akį, bet paimsiu ir apį
dar kartą  aciuks.gif

į sveikatą 4u.gif sako Apis reikalingas, kad pūlingi procesai nesusidarytų ir šiek tiek mažina paburkimus. Užtenka 1-2 k. dienoj.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Parašysiu ir aš savo mažiaus ligos istorijos tęsinį.Tiesa, jis jau visai nelinksmas verysad.gif Kosėjam mes dar iki dabar.Įvertinus, kad kosėjam jau nuo sausio 1 d.-visai nelinksma.Vėl buvom pas pulmonologę.Padarė kraujo tyrimus.Tyrimai geri.Reaktyvinis baltymas 8, kraujo nusėdimas 18 .Šiek tiek mažokas Hg-111 (norma 116), net jis ir anksčiau buvo 115.Pati gydytoja sako, kad neturi prie ko prisikabinti.Įtaria, kad kosulys alerginės kilmės.Paskyrė Singulairą.SAko, bandykit gerti, gal padės, nes nebežinau ką daugiau su jumis daryti, nes praktiškai kai pradėjo sirgti rugsėjo 29d, tai "sveikesnis" buvo tik gruodį.Rudenį sugėrėm 2 kursus antibų.O aš visai nenoriu tos chemijos-singulairo kišti.Juo labiau ir pati daktarė sako, nusipirkit pradžiai pusė kurso.Gali vaikui netikti-atsirasti bėrimai, galvos skausmai.O aš galvoju, kaip gi mažius pasakys, kad jam galvytę skauda, jam dar tik 1 metai.Sako-pasidarys neramus.Buvom ir pas LOR.Nosytė dabar švari.Net nosies ir burnos gleivinė išdžiuvusios.Liepė nieko nepurkšti.Dar paraudusi dešinė ausytė.Prieš tai į nosytę lašinau protorgolį, tujų aliejų.Nuo sausio 1d gėrėm Umcalor.Nepasveikom.
Nuo sausio 16d. bendraujam su Misium.Pradžioje buvo skyręs Hepar sulfur+Chamomilla, vėliau Beladona+Chamomilla+Calcium carbonicum, dabar nuo ketvirtadienio geriam Tuberculinum30+Sulfur 6.Kosulys lyg ir apmažėjo, bet galutinai neišnyko.Pirmą dieną, kai išgėrė Tuberculinum+Sulfur, vaikas naktį nors ir neramiai, bet išmiegojo nekosėdamas.Aš jau apsidžiaugiau, kad stebuklas įvyko.Bet ryte atsikėlė, užsikosėjo ir apsivėmė.Išvemtam piene matėsi ryškiai geltoni skrepliai.Dabar pakosėja, ir dieną ir naktį.Vakar vakare dar sudaviau Droseros, nes prieš tai naktimis dar apsivemdavo po 1-2 k.Šianakt nevėmė, bet pakosėjo.Dabar jau miega pietų miegelio 1,5 val.Dar nesukosėjo smile.gif Rytoj važiuosiu vėl pas Misį.Gal kaip nors išsikapstysim.
Man dar keista vistiek mažiuko nosis.Naktį miegodamas baisiai karkia.Ir nors iš nosies nieko neišsitraukia, bet man atrodo, gad miegant jam iš giliai nosies snargliai į gerklę lenda.Kartais atrodo, kad gale gerklės skraplys kabo, ir jis niekaip jo neiškosti.
Na prirašiau čia 4u.gif gal nepabos skaityti g.gif
Atsakyti
Disi, pasidarykit tą pasėlį iš nosytės ir gerklės.
Mes vakar pasirodėm pediatrui, pas kurį naujai prisirašėm, tai pažiūrėjęs, kam mūsų haem. influenza jautri, pasakė, kad tokius antibus dar ne kiekviena ligoninė reanimacijos skyriuj turi. Net ir norėdamas skirti antibus, gydytojas neturėjo ką skirti blink.gif .
Beje, prieš tai mums buvęs rastas streptokokas penumonia, irgi pasirodė nemažai daliai antibų atsparus.
Todėl, aplinkybė, kad sugėrėt du/tris ar nežinia kiek kursų antibiotikų visai neparodo, kad bakterijos vaiko kvėpavimo takuos nėra.
O žinant konkrečią priežastį ir su homeopatiniu gydymu manau galima geresnių rezultatų pasiekt, nei spėliot: alergija, bakterija ar dar kas nors.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 01 27, 14:56)
Disi, pasidarykit tą pasėlį iš nosytės ir gerklės.
Mes vakar pasirodėm pediatrui, pas kurį naujai prisirašėm, tai pažiūrėjęs, kam mūsų haem. influenza jautri, pasakė, kad tokius antibus dar ne kiekviena ligoninė reanimacijos skyriuj turi. Net ir norėdamas skirti antibus, gydytojas neturėjo ką skirti blink.gif .
Beje, prieš tai mums buvęs rastas streptokokas penumonia, irgi pasirodė nemažai daliai antibų atsparus.
Todėl, aplinkybė, kad sugėrėt du/tris ar nežinia kiek kursų antibiotikų visai neparodo, kad bakterijos vaiko kvėpavimo takuos nėra. 
O žinant konkrečią priežastį ir su homeopatiniu  gydymu manau galima geresnių rezultatų pasiekt, nei spėliot: alergija, bakterija ar dar kas nors.

Ačiū Vilytte už patarimą.Kai mažius susirgo pirmą kartą vasario mėn., jam tada buvo tik 1 mėnuo.Tada darėmės Kauno klinikose pasėlį iš nosytės.Rado tą patį ką ir jums dabar-hemofilus influenza.tada mažius dar net nebuvo skiepytas nuo jos.Mūsų pediatrė tada supanikavo pamačius pasėlio atsakymą, o keisčiausia, kad klinikų loristė, pas kurią buvome į tai sureagavo labai ramiai, gydymo neskyrė jokio-tik plauti jūros vandeniu.Tai ir suprask tai kaip nori.
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kuri klaipėdietė pasufleruos, kur Klaipėdoje galima pasidaryti tokį pasėlį iš nosytės ir burnytės? Ar kuri klinika privati daro ar reikia į ligoninę skambintis? Kaune buvo viskas aišku, o Klaipedoje dar "žalia" g.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 01 27, 12:46)
Sveikos mergaitės 4u.gif Parašysiu ir aš savo mažiaus ligos istorijos tęsinį.Tiesa, jis jau visai nelinksmas verysad.gif Kosėjam mes dar iki dabar.Įvertinus, kad kosėjam jau nuo sausio 1 d.-visai nelinksma.Vėl buvom pas pulmonologę.Padarė kraujo tyrimus.Tyrimai geri.Reaktyvinis baltymas 8, kraujo nusėdimas 18 .Šiek tiek mažokas Hg-111 (norma 116), net jis ir anksčiau buvo 115.Pati gydytoja sako, kad neturi prie ko prisikabinti.Įtaria, kad kosulys alerginės kilmės.Paskyrė Singulairą.SAko, bandykit gerti, gal padės, nes nebežinau ką daugiau su jumis daryti, nes praktiškai kai pradėjo sirgti rugsėjo 29d, tai "sveikesnis" buvo tik gruodį.Rudenį sugėrėm 2 kursus antibų.O aš visai nenoriu tos chemijos-singulairo kišti.Juo labiau ir pati daktarė sako, nusipirkit pradžiai pusė kurso.Gali vaikui netikti-atsirasti bėrimai, galvos skausmai.O aš galvoju, kaip gi mažius pasakys, kad jam galvytę skauda, jam dar tik 1 metai.Sako-pasidarys neramus.Buvom ir pas LOR.Nosytė dabar švari.Net nosies ir burnos gleivinė išdžiuvusios.Liepė nieko nepurkšti.Dar paraudusi dešinė ausytė.Prieš tai į nosytę lašinau protorgolį, tujų aliejų.Nuo sausio 1d gėrėm Umcalor.Nepasveikom.
Nuo sausio 16d. bendraujam su Misium.Pradžioje buvo skyręs Hepar sulfur+Chamomilla, vėliau Beladona+Chamomilla+Calcium carbonicum, dabar nuo ketvirtadienio geriam Tuberculinum30+Sulfur 6.Kosulys lyg ir apmažėjo, bet galutinai neišnyko.Pirmą dieną, kai išgėrė Tuberculinum+Sulfur, vaikas naktį nors ir neramiai, bet išmiegojo nekosėdamas.Aš jau apsidžiaugiau, kad stebuklas įvyko.Bet ryte atsikėlė, užsikosėjo ir apsivėmė.Išvemtam piene matėsi ryškiai geltoni skrepliai.Dabar pakosėja, ir dieną ir naktį.Vakar vakare dar sudaviau Droseros, nes prieš tai naktimis dar apsivemdavo po 1-2 k.Šianakt nevėmė, bet pakosėjo.Dabar jau miega pietų miegelio 1,5 val.Dar nesukosėjo smile.gif Rytoj važiuosiu vėl pas Misį.Gal kaip nors išsikapstysim.
Man dar keista vistiek mažiuko nosis.Naktį miegodamas baisiai karkia.Ir nors iš nosies nieko neišsitraukia, bet man atrodo, gad miegant jam iš giliai nosies snargliai į gerklę lenda.Kartais atrodo, kad gale gerklės skraplys kabo, ir jis niekaip jo neiškosti.

Panašu, kad pas jus giliai nosiaryklėj gleivės, t.y. taip vadinama vidinė sloga. Pas mano dukrą taip nuolatos. Išorėj nesimato, graži ružava gleivinė, o naktį tik atsigula ir teka į gerklę viskas. Kaip gydytoja sakė, tokia nosiaryklės forma - ilgesnė ir užsirietus, todėl taip ir yra...
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 01 27, 12:46)
.Aš jau apsidžiaugiau, kad stebuklas įvyko.Bet ryte atsikėlė, užsikosėjo ir apsivėmė.Išvemtam piene matėsi ryškiai geltoni skrepliai.Dabar pakosėja, ir dieną ir naktį.Vakar vakare dar sudaviau Droseros, nes prieš tai naktimis dar apsivemdavo po 1-2 k.Šianakt nevėmė, bet pakosėjo.Dabar jau miega pietų miegelio 1,5 val.Dar nesukosėjo smile.gif Rytoj važiuosiu vėl pas Misį.Gal kaip nors išsikapstysim.

O apie kokliušą gydytojai nepagalvoja? Paryškinau tavo paminėtus kokliušo požymius. Bent jau Panevėžy daug vaikų serga kokliušu, net ir skiepyti. Taip sako mūsų pediatrė ir išvardino būtent tokius požymius.
Bet kokiu atveju-stiprybės ir sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 01 27, 17:59)
Panašu, kad pas jus giliai nosiaryklėj gleivės, t.y. taip vadinama vidinė sloga. Pas mano dukrą taip nuolatos. Išorėj nesimato, graži ružava gleivinė, o naktį tik atsigula ir teka į gerklę viskas. Kaip gydytoja sakė, tokia nosiaryklės forma - ilgesnė ir užsirietus, todėl taip ir yra...

O ką gydytojai rekomenduoja tokiu atveju? gal turit praktinės patirties?
Atsakyti
Nu, jeigu būtų kokliušas, tai viskas būtų daug sudėtingiau.
Kaip Eima sako, panašu į tai, kad tiesiog nosiaryklės galine sienele teka gleivės ir dirgina... Disi, su Misiaus pagalba tikrai turit išsikapstyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 01 27, 18:09)
O apie kokliušą gydytojai nepagalvoja? Paryškinau tavo paminėtus kokliušo požymius. Bent jau Panevėžy daug vaikų serga kokliušu, net ir skiepyti. Taip sako mūsų pediatrė ir išvardino būtent tokius požymius.
Bet kokiu atveju-stiprybės ir sveikatos  4u.gif

Apie kokliušą nė vienas iš daktarų neužsiminė. Pulmonologė tik stebisi, kad pas jį toks "skrandelis jautrus", kad vis vemia...
Ačiū visoms už nuomones ir informaciją.
Atsakyti
DAr noriu pasidalinti viena mintimi. Vis skaitinėju "Gomeopatija doktora Sinelnikova".Šiandien po OPIUM posto apie Lycopodium dar kartą apie jį paskaičiau ir knygoje.jau kažkaip anksčiau galvojau, kad jis mažiui tinka, nes nuo gimimo labai pučia pilvą.Mažiui, kaip jau ir rašiau 1 metai, o pilvo reikalai-niekaip nesusitvarko-baisiai pučia. naktį prabunda iš skausmo verkdamas.Anksčiau galvojau, kad dantys kalti-dygsta.Tačiau dabar manau,kad jam nuo gimimo bėdos su pilvu.Nes po kiekvieno verkimo naktį, ar per miegus dienos metu-pasigirsta pukš.Išeina dujos ir vaikas vėl ramiai miega iki sekančio verksmo. O naktį budinėja kokį 10-15 kartų.Užburtas ratas, jam ko gero spazmuoja pilvelį, kaupiasi dujos, nusiraminimui reikia krūties, o prigėrus pieno vėl tas pats-pučia pilvelį.Naktį verkdamas nusispardo kojomis anklodę. Prie lycopodium rašo, kad būdingas pilvo pūtimas nuo bet kokio maisto, nosies užgulimas ir pacientas kvėpuoja per burną.Būdinga chroniškas bronchitas su gleivių susikaupimu.Toliau parašysiu rusiškai-кашель с обильной,гноевидной желтоватой мокротой,хриплое дыхание,одышка,
Ir kas mane suintrigavo-Астма-вследствие раздражения живота,с тимпанитом от скопление газов,

Gal aš čia ir visai į lankas, ką galvojat? Tiesa, gal kuri žinor ką reiškia žodis "тимпанитом ", o tai mano kompe turimas Tildės žodynas jo neverčia.
Atsakyti
Google įvedus timpanitas duoda (viena iš nuorodų, tik dabar kažkas ten stringa):

med. meteorizmas, timpanitas (pilvo išsipūtimas nuo dujų)
Atsakyti
Gal aš čia ir visai į lankas, ką galvojat? Tiesa, gal kuri žinor ką reiškia žodis "тимпанитом ", o tai mano kompe turimas Tildės žodynas jo neverčia.
[/quote]

Disi, timpaniškas ar kaip ten, manau nuo žodžio timpani - litaurai, muzikos instrumentas (čia man jei neklystu tokie kaip būgnai su ištempta oda. Tai turi omeny, kai būna astma ir toks išpūstas pilvas, manau kada tas diafragminis kvėpavimas. Na bent jau taip supratau apie Lycopodium skaitydama, nes irgi apie jį galvojau.
Tiesa mums Belladonna homaccord (nuo slogos daviau) ir labiau Tartephedreel nuo kosulio padėjo. Kaip ir pasveikom tfu tfu:) O tartephedreel tai padaviau kokias 4 dienas.
O tiesa, jei pas jus tokie tąsus snargliukai giliai galbūt Sinupretas padėtų ilgesnį laiką pagėrus. Maniskiui tai gerai suskystino, aisku pradėjo bėgti nosis bet gerai issivalė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvux: 27 sausio 2009 - 22:03