Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

mrs.ieva, siūlyčiau pasiskambint Gemai, papasakokit situaciją, pamatysit, ką ji sakys. (Juk konsultacija telefonu nekainuoja)
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 01 22, 13:12)

O jei kosulys nakti net iki vemimo labai padeda Bryonia ir Ipecacuanha. Pastarasis yra butent nuo tokio kosulio su vemimu, nes tai yra saknis, kuri irgi sukelia vemima...

Eima, o šituos tu duodi mono - , ar kažkokius kompleksinius?

O mano vaikų slogos dingo (po dienos/dviejų nuo suslogavimo pradžios blink.gif ), vakar gerokai irgi beladona "pasimaitinom" (mono, šeštukę). Tik duodu, pusei valandos ir nuima slogą, tai net nežinau kiek kartelių vakar ją daviau. Šiandien jau tik profilaktiškai plaunam nosiukus, bet nieko įtartino nerandu thumbup.gif .

Silvux, kaip jūsų kosuliukai?
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2009 01 22, 12:52)
mrs.ieva, siūlyčiau pasiskambint Gemai, papasakokit situaciją, pamatysit, ką ji sakys. (Juk konsultacija telefonu nekainuoja)

pritariu, juk ji visada sako skambinti, jei kokia reakcija, tada koreguoja gydyma
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 01 22, 16:26)
Eima, o šituos tu duodi mono - , ar kažkokius kompleksinius?

O mano vaikų slogos dingo (po dienos/dviejų nuo suslogavimo pradžios blink.gif ), vakar gerokai irgi beladona "pasimaitinom" (mono, šeštukę). Tik duodu, pusei valandos ir nuima slogą, tai net nežinau kiek kartelių vakar ją daviau. Šiandien jau tik profilaktiškai plaunam nosiukus, bet nieko įtartino nerandu thumbup.gif .

Silvux, kaip jūsų kosuliukai?

net bijau ka ir pasakyt. Atrodo padetis gereja:) Dabar kartais diena pakosti bet gerai atsikosti taip rodos kap ir viskas baiginejasi. Dar siandien nakti ziuresiu kaip bus. Bet praeita visa nakti ramiai ismiegojo isvis ne kart nesukosejo. tai kol kas dziaugiuos:)
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2009 01 22, 16:37)
pritariu, juk ji visada sako skambinti, jei kokia reakcija, tada koreguoja gydyma

aha, reikia su ja susisiekti, tik tiek, jei pasirodys kad netinkami zirniukai tai nezinau kaip pakoreguos, nes mes ne LT gyvenam.. unsure.gif
Atsakyti
Patarkit, prašau, kaip pagydyt pūslelinę homeopatiniais. Vyrui nosyje išsikėlė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 01 23, 15:24)
Patarkit, prašau, kaip pagydyt pūslelinę homeopatiniais. Vyrui nosyje išsikėlė blink.gif

kiek atsimenu homeopatė minėjo Rhus preparata lyg tai, ir dar gal Natrium Muriaticum esant herpesui ar peršalimui su herpesu ir sloga. Bet gal kiekvienam skirtingai nznz
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 01 23, 15:24)

Angliškai skaitot? Čia yra viena tema (aišku, to nepakanka, nes labai trumpai).
http://abchomeopathy...um2.php/123043/

Žinau, kad dažnai mini Sulphur.

Reikia apie kiekvieną paskaityti, kuris labiausiai atitinka (pvz. www.vithoulkas.com materia medica).f 4u.gif
Atsakyti
As net nesu girdejus, kad puselinei gydyti galetu buti homeopatiniu.
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2009 01 23, 16:24)

4u.gif
Hepar sulfur tiek aš, tiek dukra šiuo preparatu thumbup.gif super gerai gydom pūslelinę . Rekomendavo mūs homeopatė, sakė, kad laiku užbėgus ir pavartojus Hepar sulfur - ir jokio daugiau peršalimo nebepagausi per visus metus., jei Jūsų bėda yra pūslelinė, nes tai lyg "karalius" peršalimo, kuris stipriai išsilpnina organizmą. tačiau, kai jau iškyla..,jei nepagauni unsure.gif .. tai tik padės daugiau neišsikeroti (man ištisus metus šiaip būna pūslelės, tai dabar jau laikaus 4 mėn be to thumbup.gif , o dukrai.. iki akyčių buvo užvešėję .. gaila,kad "nepagaunu", kada jai tik niežtėt pradeda, bet bent jau "neužveši" jie taip doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2009 01 24, 08:34)
4u.gif
Hepar sulfur tiek aš, tiek dukra šiuo preparatu  thumbup.gif  super gerai gydom pūslelinę .

O jis užsakomas ar yra laisvai vaistinėse pirkti - man labai dažnai būna pūslelinė doh.gif
Papildyta:
http://www.parapharm.../Preparatai.htm
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 01 24, 08:49)
O jis užsakomas ar yra laisvai vaistinėse pirkti - man labai dažnai būna pūslelinė  doh.gif
Papildyta:
http://www.parapharm.../Preparatai.htm

drinks_cheers.gif jo, mes perkam tokius žirniukus (mes perkam čia ,bet gal ir daugiau kur yra - nesidomėjau Vilniuj ax.gif ,kai reikėjo vienkomponenčių, kurių tam centre nebuvo - siuntėmės iš Kauno ax.gif ). Pabandykit skambtelėti į kokia Lukiškių vaistinę, pvz. rolleyes.gif - ten daugiausia homeopatinių gaunam Vilniuj ax.gif
4u.gif
Atsakyti