Pas mus irgi istorijos tęsinys. Beveik nekosom, retkarčiais sukrenkščiam (na kartą savaitėj - nekreipčiau nei menkiausio dėmesio, jei nebūtų tokios priešistorės su kosuliu). Ant dienų pradėjom visi sloguot, panašiai kaip Silvux rašė, tik be temperų visi. Nuvežiau vaiką vėl tepinėlį iš nosies paiimt, šiandien atsakymas - vėl auga bakterija . Ką daryti? Antibus tai sugėrėm tinkamus, nes buvom nusistatę pneumokoko jautrumą antibams. Adenoidų irgi neturim - lyg nėra priežasčių toms baciloms užsilaikyt. Žodžiu sėdžiu dabar apšalus .
QUOTE(vilytte @ 2009 01 21, 14:42)
Pas mus irgi istorijos tęsinys. Beveik nekosom, retkarčiais sukrenkščiam (na kartą savaitėj - nekreipčiau nei menkiausio dėmesio, jei nebūtų tokios priešistorės su kosuliu). Ant dienų pradėjom visi sloguot, panašiai kaip Silvux rašė, tik be temperų visi. Nuvežiau vaiką vėl tepinėlį iš nosies paiimt, šiandien atsakymas - vėl auga bakterija . Ką daryti? Antibus tai sugėrėm tinkamus, nes buvom nusistatę pneumokoko jautrumą antibams. Adenoidų irgi neturim - lyg nėra priežasčių toms baciloms užsilaikyt. Žodžiu sėdžiu dabar apšalus .
labukas,
jo ir man neramu būtų..su bakterijom ne juokai..Vilytte, gal su homeopatu pasikonsultuokit, gal pasiūlys pagert kokių kur tinka esant pūlingiems procesams ar pan. Net nzn..
Mūsų istorijos tęsinys: kaip rašiau kad vakar nuo kosulio daviau Phosphor homaccord (nes tikrai pasirodė kad gerklę ar trachėją lyg kas kabintų) ir Belladonnos homaccord,galvojau viskas lyg tvarkosi. Bet apie 22 val kad užsikosėjo vos ne iki vėmimo(dar aišku buvo prisišokinėjęs ir prisirėkavęs nes jėgų daug atsirado, kaip euforijoj kokioj nulaikyt negalėjau) - tai aš supanikavus daviau Ventolino pakvėpuot. Praėjo nakčiai ir ryte vėl tas pats. Tai pradėjau duot Tartephedreel ir Drosera, kol kas nuo 10 ryto iki dabar jokio kosulio. Net bijau ką ir sakyt...Žiūrėsim kas bus vakare. Tiesa dar pažiūrėjau gerklę vis dėl to lankai raudoni šiek tiek - duodu Tonsilotren.
Dabar tokie apmąstymai ateičiai: gal jei būčiau tęsus Belladonna homacordinę, tai kosulys gal neįsibėgėtų, nes pagal požymius lyg ir tiko bet matyt per anksti nutraukiau. O kodėl Phosphor nepadėjo, nelabai suprantu..Gal kaip tik išprovokavo dar labiau...Na stebėsiu toliau kas vyksta. Labai tikiuos apsieit šį kartą be Ventolino ir kitų stipresnių.
Nebegaliu išlįst. Kažin kokiais žirniukais išsigydyt priklausomybę nuo homeopatijos?
[/quote]
Ir man jau reikia tokių žirniukų
Vilytte, maniškiui truputį kitoks variantas (polinkis į alergiją), bet jums gal irgi tiktų. Plaunu nosį pompyte ("kriauše"). Jau kartosiuos: internete yra toks dalykas kaip "netty pot". Taip geriau išsiplauna nei su jūros vandeniu, nes kai duoda... Tik labai nemalonu. Bet, kiek pamenu, jūsų pakankamai vaikas jau pakankamai didelis, gal susitarsit?
Maniškis jau įprato, nors irgi spardosi. Nesinori, kad vėl nosyje sinusitas gautųsi, tai plaunam bent kartą per dieną.
Ir šiaip, nosies praplovimas rekomenduojamas profilaktiškai, nes išplaunamos visos dulkės ir mikrobai.
Silvux, Phosphor tinka, kai jau eina į krūtinės ląstą (bronchitas, plaučių uždegimas - čia prie kvėpavimo takų, jis gi turi visą savo "paveikslą", kaip ir visi hom. vaistai).
Užsikosėjo iki vėmimo gal todėl, kad nuo dūkimo iškaito ir prisikaupė daug sekreto? Ar labai sunkiai užėmė?
Tonsilotreno neturiu, negaliu pasakyti, maždaug kaip jo sudedamosios dalys veikia. Pabandyk pasiieškoti apie atskiras jo dalis, tada būtų aiškiau. Nes po gerklės uždegimo atsirandantis kosulys, bent iš mano patirties, nebūtinai blogai (reikia žiūrėti į bendrą savijautą - energijos lygį).
Maniškis jau įprato, nors irgi spardosi. Nesinori, kad vėl nosyje sinusitas gautųsi, tai plaunam bent kartą per dieną.
Ir šiaip, nosies praplovimas rekomenduojamas profilaktiškai, nes išplaunamos visos dulkės ir mikrobai.
Silvux, Phosphor tinka, kai jau eina į krūtinės ląstą (bronchitas, plaučių uždegimas - čia prie kvėpavimo takų, jis gi turi visą savo "paveikslą", kaip ir visi hom. vaistai).
Užsikosėjo iki vėmimo gal todėl, kad nuo dūkimo iškaito ir prisikaupė daug sekreto? Ar labai sunkiai užėmė?
Tonsilotreno neturiu, negaliu pasakyti, maždaug kaip jo sudedamosios dalys veikia. Pabandyk pasiieškoti apie atskiras jo dalis, tada būtų aiškiau. Nes po gerklės uždegimo atsirandantis kosulys, bent iš mano patirties, nebūtinai blogai (reikia žiūrėti į bendrą savijautą - energijos lygį).
Vilytte, dar tokia mintis apie tą jūsų bakteriją. Gal natūraliai ji visą laiką ten sėdi, t.y. tokia koncentracija (ar kiekis) kur nekenkia kol nenusilpsta imunitetas, o po to pradeda sparčiai daugintis organizmo streso, sąlygomis. Galbūt nieko kol kas jums antibakterinio nereikia - pastiprink gal didele doze vit C kokių česnakų svogūnų, ir neįsisirgs. Gal viskas bus ok
Tikriausiai natūralu kad pasėly išaugo, jei ten jum lėtinė infekcija buvo. na nzn
Tikriausiai natūralu kad pasėly išaugo, jei ten jum lėtinė infekcija buvo. na nzn
Vilytte, gal tiktų kažkas iš Šuslerio druskų (vakar toj nuorodoj apie anemiją aprašyta schema su Ca Phos + Fe Phos). Dar Allium Sativum (česnakas) kaip imunostimuliatorius (tema yra homeopathyandmore forume).
Nes tos druskos turi subalansuoti organizmą ir jos natūraliai yra kūne, tiesiog reikia papildyti atsargas ir atstatyti pusiausvyrą.
O visi kiti yra tik grynai vaistai (žolės, gėlės, gyviai).
Aišku, geriausia būtų kreiptis į homeopatą.
Nes tos druskos turi subalansuoti organizmą ir jos natūraliai yra kūne, tiesiog reikia papildyti atsargas ir atstatyti pusiausvyrą.
O visi kiti yra tik grynai vaistai (žolės, gėlės, gyviai).
Aišku, geriausia būtų kreiptis į homeopatą.
[/quote]
Na dėl phosphor abejojau, bet padaviau nes ten apie jį rašo, kad esant gleivinių dirginančiam poveikiui, laringitams trachėjitams ir pan. Tai gal ir nepataikiau.
O dėl dūkimo tai amžinai, aš net bijau kai pas mus mažų vaikų ateina, nes jau zinau kai padūksta - kitą dieną liga gali prasidėt - blogiausiai kai sušyla ir dar parėkauja išsižiojęs nors ir kambary:)
Naktį tas kosulys tai labai stiprus buvo, iki paraudonavimo toks ir ryte panašus. Na kol kas po tartephedreel ir droseros ramu. Tfu tfu
O tonsilotrenas tai jam labai tinka (anksciau net angina pagydėm) tik su juo. Ten Mercurius bijodatus, Atropinum sulfuricum, Silicea, Hepar Sulfuris ir K.bichromicum nedidelių potencijų. O kaip manai ar būtų Belladona padėjus? Nes ji dar ir prie sauso kosulio lyg tinka. Galvoju gal kitą kartą iš karto ją bandyt tokiu atveju.
gal kas žinote ką gerti viduriuojan t ir vemiant?Nu panašiai kaip rota virusas ,sesė užklausė,nes ten dažnai Londone tos epidemijos.Sako gal yra,kad ir prieš tai ką duoti?
radau nuo vėmimo tik Ipecacuanha D6 vėmimas;
Kaip tu manai obuoliux,gal kas susidūrėte?
radau nuo vėmimo tik Ipecacuanha D6 vėmimas;
Kaip tu manai obuoliux,gal kas susidūrėte?
Su viduriavimais sudėtinga Tas konsistencijas tiksliai ištirti ir įvertinti sunkus reikalas.
Iš man žinomų Veratrum homaccord, diarrheel, Nux vomica homaccord. Pagal požymius ir bandyti.
Veratrum yra ne vieną kartą išgelbėjęs (ir nuo roto). Jau rašiau apie jį ne kartą. Mažajam buvo virš 38, trydaliojo į valandą po porą kartų (per pusdienį buvo jau keliolika), vėmė net nuo vandens. Pagelbėjo. Kadangi kiekvienas vaistas turi patogenezę ("paveikslą"), padeda ir esant vidurių pūtimui, sukilusiam rūgštingumui. Tik... turi atitikti Šį rekomenduočiau pirmu numeriu.
Iš man žinomų Veratrum homaccord, diarrheel, Nux vomica homaccord. Pagal požymius ir bandyti.
Veratrum yra ne vieną kartą išgelbėjęs (ir nuo roto). Jau rašiau apie jį ne kartą. Mažajam buvo virš 38, trydaliojo į valandą po porą kartų (per pusdienį buvo jau keliolika), vėmė net nuo vandens. Pagelbėjo. Kadangi kiekvienas vaistas turi patogenezę ("paveikslą"), padeda ir esant vidurių pūtimui, sukilusiam rūgštingumui. Tik... turi atitikti Šį rekomenduočiau pirmu numeriu.
Labas mamytes
turiu klausimuka jums, gal jau daug susidurete su homeopatiniu gydymu, tai mane pakonsultuosite. man labai idomu ar ka snors issigyde tokia problema kaip mes turime- mano 15 menesiu mergyte labai prastai miega naktimis, daznai keliasi, ir vidury nakties kelias valandas negali uzmigti. ir taip nuo mazu dienu.. kazkaip daug nepasidomejusi nuejau Vilniuje i ta centra Rygos g, konsultavo mus gyd Gema, apie kuria daug esu girdejusi geru atsiliepimu. israse zirniuku cimcifuga30 dukrytei gert, cimcifuga200 man, chamomila dantuku dygimo periodui ir calcium phasporium (ar kazkaip panasiai ) imunitetui stiprinti nes sloguoja galima sakyti isvien. as pradejus gerti cimcifuga200 iskart pajutau poveiki, miegu daug kieciau, uzmiegu gerai, tik sunkiau nakti prie vaiko keltis. mergytei ryte duodu tuos kur imuniteta stiprinti ir per diena kelissyk cimcifuga30. is pradziu lyg pastebejau pagerejima, o gal pasivaideno bet paskui pradejoo daug blogiau miegot, per miegus verkia, pagalvojau dantukai gal, daviau nuo dantuku tu zirniuku, bet pvz vakar visa nakti verke, niekaip negalejo uzmigt tai ir nebezinau.. ar cia mums ne tokius vaistukus paskyre, gal netinka mano dukriukui, gal nutraukt, o gal cia tas pablogejimas pries pasveikima (dar tik 10 dienu geriam tuos zirniukus), nu vnzo.......
gal galesite kas nors pakomentuoti musu atveji, aciu labai
turiu klausimuka jums, gal jau daug susidurete su homeopatiniu gydymu, tai mane pakonsultuosite. man labai idomu ar ka snors issigyde tokia problema kaip mes turime- mano 15 menesiu mergyte labai prastai miega naktimis, daznai keliasi, ir vidury nakties kelias valandas negali uzmigti. ir taip nuo mazu dienu.. kazkaip daug nepasidomejusi nuejau Vilniuje i ta centra Rygos g, konsultavo mus gyd Gema, apie kuria daug esu girdejusi geru atsiliepimu. israse zirniuku cimcifuga30 dukrytei gert, cimcifuga200 man, chamomila dantuku dygimo periodui ir calcium phasporium (ar kazkaip panasiai ) imunitetui stiprinti nes sloguoja galima sakyti isvien. as pradejus gerti cimcifuga200 iskart pajutau poveiki, miegu daug kieciau, uzmiegu gerai, tik sunkiau nakti prie vaiko keltis. mergytei ryte duodu tuos kur imuniteta stiprinti ir per diena kelissyk cimcifuga30. is pradziu lyg pastebejau pagerejima, o gal pasivaideno bet paskui pradejoo daug blogiau miegot, per miegus verkia, pagalvojau dantukai gal, daviau nuo dantuku tu zirniuku, bet pvz vakar visa nakti verke, niekaip negalejo uzmigt tai ir nebezinau.. ar cia mums ne tokius vaistukus paskyre, gal netinka mano dukriukui, gal nutraukt, o gal cia tas pablogejimas pries pasveikima (dar tik 10 dienu geriam tuos zirniukus), nu vnzo.......
gal galesite kas nors pakomentuoti musu atveji, aciu labai
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 21, 23:25)
Su viduriavimais sudėtinga Tas konsistencijas tiksliai ištirti ir įvertinti sunkus reikalas.
Veratrum homaccord šitą ir aš turiu,taip ir galvojau apie jį kaip vieną iš galimų.Ačiū.
Siaip nuo gerkles mums geriausia Belladona homacord... Kai tik pradeda raudonuot is kart duodu po 7 lasus 5 kart dienoj. Susitvarko zaibiskai. Anginheel mums per silpnas, o Tonsilotrenas is vis nieko neveikia....
O jei kosulys nakti net iki vemimo labai padeda Bryonia ir Ipecacuanha. Pastarasis yra butent nuo tokio kosulio su vemimu, nes tai yra saknis, kuri irgi sukelia vemima...
O jei kosulys nakti net iki vemimo labai padeda Bryonia ir Ipecacuanha. Pastarasis yra butent nuo tokio kosulio su vemimu, nes tai yra saknis, kuri irgi sukelia vemima...