Galiu tik surašyti idėjas, pati pasiskaityk: Allium Cepa, Aconitum. Nematydama tik "vokrug do okolo" galiu surašyti.
Jeigu įtari, kad Influcidas veikia - duok dažnai. Kas 20 min., kol tikrai matysi efektą (paprastai užtenka 2-3 val.), paskui rečiau, kas 1 val. Gaila, jau vakaras, bet tada nakčia pabudėt prie vaiko ir kaip galima dažniau po 1/2 tabletės. Jie gi silpni (influcidas), tik dešimtinės potencijos. Bent aš taip darau: per miegus autopilotu prabudinėju ir vis įmetu ką nors (maniškiai jau pripratę prie tokių dalykų ). Dar gali būti, kad temperatūra sukyla, o vaikas jau daug energingesnis (net ir be paracetamolio/ibufeno). Tada irgi reiškia, kad veikia, tiesiog procesas "užsivedinėja". Svarbiausias indikatorius - energijos lygis.
QUOTE(Silvux @ 2009 01 19, 23:31)
o tas Homeovox gal ir gerai būtų...
obuliausia, bandysiu ryt įsigyt Homeovox ir Belladonna homacordine, ziuresim...reikes bandyt, žiūrėsiu koks mažius kaip jausis, jaučiu jei bus dar karštas tai gal belladonna tiks...parašysiu
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 19, 23:33)
Galiu tik surašyti idėjas, pati pasiskaityk: Allium Cepa, Aconitum. Nematydama tik "vokrug do okolo" galiu surašyti.
Jeigu įtari, kad Influcidas veikia - duok dažnai. Kas 20 min., kol tikrai matysi efektą (paprastai užtenka 2-3 val.), paskui rečiau, kas 1 val. Gaila, jau vakaras, bet tada nakčia pabudėt prie vaiko ir kaip galima dažniau po 1/2 tabletės. Jie gi silpni (influcidas), tik dešimtinės potencijos. Bent aš taip darau: per miegus autopilotu prabudinėju ir vis įmetu ką nors (maniškiai jau pripratę prie tokių dalykų ). Dar gali būti, kad temperatūra sukyla, o vaikas jau daug energingesnis (net ir be paracetamolio/ibufeno). Tada irgi reiškia, kad veikia, tiesiog procesas "užsivedinėja". Svarbiausias indikatorius - energijos lygis.
net nzn na bandysiu, gal siandien dar influcida - pas mane skystas. tai duodu po 6 - 7 lasiukus, po to pagalvojau kad gal reiketu po maziau..o apie Alium ir Aconitum atskirai ir as zinok galvojau, bet kad nieko va neturiu po ranka, kaip pradedanti tai dar nesusipirkus vaistų. Bandysiu širdažolės vaistiėj užsisakyt kad atvežtų iš kauno
pagalvojau, kad aconitum, bryonia būtų padėję jei normalios, t.y. stipresnės potencijos būtų, bet ten kaip tu sakai silpnoki Influcide
va už tai man patiko Aconitum homaccord aprašymas heel, galvoju kad būtų geras daiktas, bet kad į lietuvą neatveža....sakė kažkaip turi gyd išrašyt, pagal kažkokius ten spec reikalavimus, tada jie perka ar kažkaip...
Ačiū labai už pagalba:) Labanakt
Aconitum homacordą tikrai platina LT, ir be gydytojo recepto. Gal ta pati Širdažolė sutiktų užsakyti (nes heel'o produkcija prekiaujančios dažnai užsisako retesnius).
Silvux,
Jei įtari gripą, gal verta pabandyt Oscillococcinum. Mes virusinių infekcijų atvejais jį esam daug kartų išbandę, mums labai super. Vaikai su tempera aukščiausia, išgeibę siautėt pradėdavo. Matyt stimiliuoja gyvybines jėgas bendrai, kas padeda įveikti tokias ligeles kaip gripas.
Sudėtis : Laukinės anties (Anas barbarie) kepenų ir širdies autolizato filtrato 200K potencija. Kaip tas dalykas veikia, nežinau, mano vaikams energijos perteklius nuo jų būdavo.
Ir bent jau aš tai temperos nemušu niekada. Pas Misių radau straipsnelyje, kad pakentėjus bent 5-6 valandas su aukšta tempera, imuninis atsakas į ligą daug stipresnis (dabar bijau pameluot kiek kartų, bet tikrai ženkliai) prasideda.
Ir dar keli psl pieš rašiau, kad Farmahelis savo Biologinės medicinos laikraštuky rekomenduoja gripo atveju: Greephelį + Engystolį + Traumeel tab. (pastarasis jei yra gripui būdingi skausmai). Kiek pamenu žada sekančią dieną ženklų pagerėjimą - kiek tiesos nežinau, nebandėm.
Sveikit kuo greičiau:4u:
Jei įtari gripą, gal verta pabandyt Oscillococcinum. Mes virusinių infekcijų atvejais jį esam daug kartų išbandę, mums labai super. Vaikai su tempera aukščiausia, išgeibę siautėt pradėdavo. Matyt stimiliuoja gyvybines jėgas bendrai, kas padeda įveikti tokias ligeles kaip gripas.
Sudėtis : Laukinės anties (Anas barbarie) kepenų ir širdies autolizato filtrato 200K potencija. Kaip tas dalykas veikia, nežinau, mano vaikams energijos perteklius nuo jų būdavo.
Ir bent jau aš tai temperos nemušu niekada. Pas Misių radau straipsnelyje, kad pakentėjus bent 5-6 valandas su aukšta tempera, imuninis atsakas į ligą daug stipresnis (dabar bijau pameluot kiek kartų, bet tikrai ženkliai) prasideda.
Ir dar keli psl pieš rašiau, kad Farmahelis savo Biologinės medicinos laikraštuky rekomenduoja gripo atveju: Greephelį + Engystolį + Traumeel tab. (pastarasis jei yra gripui būdingi skausmai). Kiek pamenu žada sekančią dieną ženklų pagerėjimą - kiek tiesos nežinau, nebandėm.
Sveikit kuo greičiau:4u:
O Osciloccocinum ne pačioj pradžioj reikia? Aš kažkaip porą sykių mėginau ir neatitaikiau Kiek skaičiau apie juos, nebuvo labai aiškių simptomų, tik visa sukūrimo istorija (arba aš neradau ).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 20, 18:11)
O Osciloccocinum ne pačioj pradžioj reikia? Aš kažkaip porą sykių mėginau ir neatitaikiau Kiek skaičiau apie juos, nebuvo labai aiškių simptomų, tik visa sukūrimo istorija (arba aš neradau ).
sveikos,
ačiū už patarimus labai. galiu papasakot kaip mum sekas: vakar jau nuo temp daugiau nieko nedaviau iskyrus kad influcida vis duodavau, tai per nakti nepakilo, o 6 ryto kazkur buvo 38,2. Bet vel su influcidu ir nukrito, dar gerai pamiegojo iki puse dvylikos;) Tai kol kas laksto sau be temp;) Bet siek tiek pradejo taip koset nesmagiai, gerkle gal siek tiek raudona, bet ne tiek gerkle kiek burna visa tokia labiau raudonesne nei visad. Nupirkau siandien Belladonna homaccord duodu ir kadangi toks kosuliukas lyg erzinantis atsirado tai ir phosphor homaccord dar (anksciau mum labai padėjo). Tai tiek kol kas. Ziuresim.
O zinokit vaistinej ir Lukiskiu ir Sirdazoles klausiau del Aconitum homaccord, abiejose vietose pasake kad gyd turi parasyt ar recepta ar prasyma, tada jie pildo deklaracija ir taip uzsako, kadangi neregistruotas. Taip ir farmahelis pasake.
Tai va.
Obuoliausia, dar nusipirkau Homeovox, matysim jei Bell ir Phos nepades, gal bandysiu rytoj. Bus matyt:)
Vilytte, Osciloccocinum esu girdejus kad geras bet kazkaip susilaikiau.
dar pamirsau pridurt: sloga jau nebe tirsta ir zalia, o skysta, lengvai issipucia. Tai nezinau ar cia gerai ir ar cia taip nuo Sinupreto (skystina viską), nes daviau vakar.
tai tiek mamytės:)
Papildyta:
dar norėjau jūsų paklaust, kadangi noriu susipirkt pagr monopreparatus, pvz Aconitum, Alium, K.bichromicum, Mercurius ir pan. Kokios potencijos uzsisakyt? Nelabai zinau ar imt pvz 30C koki ar uzteks 12D ar 6D.
Labai praverstų jūsų patarimai
Papildyta:
cia ne i tema: siandien dailusis ciuozimas per LTV
Papasakosiu ir mūsų "pūlingos" anginos tęsinį. Taigi kai kaitaliodama vaistus "atkačialinau" vaiką per pusantros paros, toliau gydėmės Folio metodu parinktais vaistais, po savaitėlės nuėjom pas tradicinę gydytoją ir sakom, turėjom anginą su apnašom, norim pasidaryt kraujo ir šlapimo tyrimus. Ji (nors gan retai išrašo antibiotikus) sako, ji esanti prieš pūlingos anginos gydymą be antibiotikų, nes po to vystosi visokie reumatai ir pan. Sako, kaip gydėtės? Sakau, homeopatiškai, Folio metodu. Sako, ar gydytoja apžiūrėjo, ar matė gerklę. Taip, sakau, matė apnašas. Taigi padarėm tyrimą, kraujas rodo buvusią infekcinę mononukleozę. Hemoglobinas vaiko labai nusėdęs. Bandom kelt dabar homoglobiną Floradix preparatu. O gal kaip nors homeopatiškai galima?
Tai va, kadangi virusas buvo, tai aišku, kad nereikėjo antibų. Įdomu, kaip su bakterine pūlinga angina, ar pavyktų taip lengvai išsikapstyti?
Tai va, kadangi virusas buvo, tai aišku, kad nereikėjo antibų. Įdomu, kaip su bakterine pūlinga angina, ar pavyktų taip lengvai išsikapstyti?
Silvux, jeigu veikia influcidas - OK. Kosulys irgi gali atsirasti nes bando viskas "išeidinėti". Tik reikia žiūrėt, kad vėl reikalai nepradėtų gilyn eit.
Jeigu raudonas gomurys, turi padėti Mercurius heel (tinka anginoms, faringitams).
Homeovox'a turėkit ateičiai
Jeigu raudonas gomurys, turi padėti Mercurius heel (tinka anginoms, faringitams).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 20, 20:11)
http://www.emedicina...avino_takai.pdf
http://www.oscillo.com/
Ai, kad daug tos info. Buvau vieną fainą rusišką vaistinę homeopatinę vaistinę radus, tai net antigripinas Nr.1, Nr.2 ir Nr.3 plačiai aprašyti. Jaučiu ir tas oscoloccinum būtų, ale dabar to linko niekaip nerandu .
Šiaip visur rašo, kad geriausiai tuoj pat jį pradėt, bet mums yra tekę visaip. Ir vaikai su 39 tempera, pradėdavo dūkt. Iš pradžių nesupratau, kad čia tos antys kaltos, bet paskui kažkaip susirišo (savo vaikams jo poveikiu neabejoju nei trupučio). Kai kur jis prilyginamas net skiepams nuo gripo ir rekomenduojamas gert visą gripo sezoną.
Deja, kai pradėjom pereitą žiemą natūr.hom.centre gydytis, jį numetėm, nes buvo siūloma gydytis kitokiais vaistukais. Sutapimas ar ne, bet visi sirgimai pasibaigė labai jau nekaip .
Specialiai šiuo preparatu nesidomėjau, tiesiog vaistininkė mums jį pasiūlė kaip efektyvų, mes pabandėm ir mums tiko.
QUOTE(vilnele @ 2009 01 20, 19:21)
Papasakosiu ir mūsų "pūlingos" anginos tęsinį. Taigi kai kaitaliodama vaistus "atkačialinau" vaiką per pusantros paros, toliau gydėmės Folio metodu parinktais vaistais, po savaitėlės nuėjom pas tradicinę gydytoją ir sakom, turėjom anginą su apnašom, norim pasidaryt kraujo ir šlapimo tyrimus. Ji (nors gan retai išrašo antibiotikus) sako, ji esanti prieš pūlingos anginos gydymą be antibiotikų, nes po to vystosi visokie reumatai ir pan. Sako, kaip gydėtės? Sakau, homeopatiškai, Folio metodu. Sako, ar gydytoja apžiūrėjo, ar matė gerklę. Taip, sakau, matė apnašas. Taigi padarėm tyrimą, kraujas rodo buvusią infekcinę mononukleozę. Hemoglobinas vaiko labai nusėdęs. Bandom kelt dabar homoglobiną Floradix preparatu. O gal kaip nors homeopatiškai galima?
Galiu tik nuorodą pametėt, gal rasit idėjų:
http://www.vithoulka...w/1245/lang,en/
Dar turi padėti natūralios, šviežiai spaustos sultys.
Vilytte, jeigu rastum tą rusišką nuorodą, būčiau dėkinga
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 20, 19:24)
Silvux, jeigu veikia influcidas - OK. Kosulys irgi gali atsirasti nes bando viskas "išeidinėti". Tik reikia žiūrėt, kad vėl reikalai nepradėtų gilyn eit.
tai vat galvoju, kaip cia daryt - kadangi Mercurius heel neturiu, tai gal tonsilotreno duot, ten yra Mercurius bijodatus sudėty, bet tonzilės kaip ir nelabai raudonos, nepaburkusios.
Po liežuviu tik tokia maža pūslytė, galvočiau kad stomatitas, bet daugiau niekur nėra. O anksčiau yra buvę kad po temp dienų atsirado kaip nusialinimo pasekmė (na taip gyd sakė). dar galvoju kad galėjo atsirast gal nuo Cevikap (c vit) nes beveik 2-guba doze daviau:)
Na lyg ir mažiau kosėja dabar - jau daviau 2 kartus Belladonos (dėl to raudonumo ir gerklės ir žanddukų) ir Phosphor 2 kart.
Stebiu kas vyksta Žandukai šalti pasidarė.
Gal kam įdomu bus - homeopatinės konsultacijos rusų kalba:
http://www.homeo.su/...consult_page=31
Nebegaliu išlįst. Kažin kokiais žirniukais išsigydyt priklausomybę nuo homeopatijos?
http://www.homeo.su/...consult_page=31
Nebegaliu išlįst. Kažin kokiais žirniukais išsigydyt priklausomybę nuo homeopatijos?