Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

QUOTE(vilytte @ 2009 01 15, 11:01)
Greičiausiai pablogėjimas. Misiaus teigimu, jis būtinas, jis būtent to ir siekia. Dėl bėrimo nežinau, alergijos būt negalėtų, nes potencijos aukštos, čia jau aiškinomės, kad nuo 24 potencijos pačios cheminės medžiagos preparate nelieka (Obuoliausia pas mus viską žino).
Mums pablogėjimas buvo žiaurus, apie 5 savaites. Siūlyčiau, tau pas Misių nueit, jūs lyg iš Klaipėdos. Pasigoglink, internete yra nemažai jo straipsnių, Vakarų ekspresas skelbdavo, kažkaip aiškesnė gydytojo nuomonė pasidaro ir viską lengviau prakentėt (kažkada net šioj temoj buvau linkus sudėjus, bet senokai jau).

gaila, kad neiseina siandien pas gydytoja uzsukt, o pas ji penktadieniais nemokamai yra, tai sake labai daug zmoniu buna.. paziuresiu , kaip bus.. ryt dar namie palaikysiu.. sake gydytojas, jei ka occotinum (su klaida tikriausiai blush2.gif ) zirniuku 5 kart dienoje pora dienu paduot.. tai bandysiu..
o gal ir valosi.. juk visokio brudo pas mano vaikiuka yra.. (grybelis, buves stafilokokas ir pan).
tikiuos kad ir mano vaikiukui pageres verysad.gif
vakar pasiemiau pazyma i dazeli..
Atsakyti
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 01 15, 15:02)
gaila, kad neiseina siandien pas gydytoja uzsukt, o pas ji penktadieniais nemokamai yra, tai sake labai daug zmoniu buna.. paziuresiu , kaip bus.. ryt dar namie palaikysiu.. sake gydytojas, jei ka occotinum (su klaida tikriausiai  blush2.gif ) zirniuku 5 kart dienoje pora dienu paduot.. tai bandysiu..
o gal ir valosi.. juk  visokio brudo pas mano vaikiuka yra.. (grybelis, buves stafilokokas ir pan).
tikiuos kad ir mano vaikiukui pageres  verysad.gif
vakar pasiemiau pazyma i dazeli..

Mums pagerėjo po to buvusio pablogėjimo, taip džiaugiaus. O rudenį pradėjus vėl eit į mokyklą, viskas iš naujo, vienas virusas po kito, kosuliai vėl taip įsivažiavo, tuomet nuo žirniukų jau nebuvo jokio poveikio. Bandykit kiek galit nuo daržo susilaikyt, organizmui ne tik išsivalyt reik, bet jei ligos ilgiau tęsės ir sustiprėt atitinkamo laiko. Aišku, lengva patarinėt, kartais tiesiog galimybių nėra.

Penktadieniais iš tikro labaiiiiii daug žmonių 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 15, 11:47)
Vysniuke, galima įtarti, kad prasidėjo valymosi procesas. Dabar sunkiau, paskui po truputį turi lengvėti (dažniausiai pirmos 2 savaitės tokios). Šiaip, viskas individualu. Pabėrimas irgi - iš vidaus išeina į išorę. Jeigu neramu, geriausia kreiptis į gydytoją. 4u.gif

Inguliuk, o Husteel bandėt? Nematant, sudėtinga įsivaizduoti, kaip viskas atrodo. Be to, davėt įprastinių vaistų, jie irgi iškreipia vaizdą (nes kiekvienas homeopatinis vaistas turi savo "paveikslą").
Kartosiuos: jeigu matot, kad užspausta krūtinės ląsta - phosphor hom.

ne husteel nebandziau, bet daviau tartephedreel, po kelis lasiukus perdiena ir kazkaip siandien kosulys suretejo, bet pradejo sausai koset doh.gif
Papildyta:

beje mamos, nusprendziau susirast homeopata, tik tiek kad toli gyvenam nuo ju, tai gal kas zino gera homeopata plungeje, telsiuose ar siauliuose, ar is vis ju ten yra g.gif atleiskit kad ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Inguliuk, stebėkit 4u.gif Jeigu nuo dabar duodamų vaistų suretėjo - gal kažkas veikia.
O pagarinti nepavyktų? Tiesiog soda+joduota druska?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 15, 17:06)
Inguliuk, stebėkit 4u.gif Jeigu nuo dabar duodamų vaistų suretėjo - gal kažkas veikia.
O pagarinti nepavyktų? Tiesiog soda+joduota druska?

kad dabar kazkodel gydytoja liepe susilaikyti nuo bet kokiu inhaliaciju 4u.gif bandysiu toliau duoti tarphedreel, nes siuo metu tik tokius teturiu nuo kosulio namuose ir stebesiu toliau, kad kosuliukas retesnis tai tikrai, bet kazin ar gerai kad jis sauseja g.gif

aciu obuoliausia uz patarimus, bet kazin ar nera kokiu zirniuku kad pravalyt organizma nuo tos alergijos, cia turbut nusisnekejau blush2.gif , ar geriau i homeopata kreiptis, kurio vis schmoll.gif
Atsakyti
Garinti nepatarė tikriausiai dėl alergijos. O homeopatinių vaistų nuo alergijos yra, tik geriausia kreiptis į homeopatą 4u.gif Universalių nėra, gi visi mes skirtingi.
Atsakyti
Šiap po Tartephedreel neturėtų sausėti kosulys. Tai nėra gerėjimo požymis... Jis kaip tik šlapina - kaip pvz. Pertusinas - skystina gleives, kas padeda lengviau atsikosėt. Jei sausėja, gali iššaukt bronchų spazmus - labai reiktų Droseros kartu - ji mažina spazmus plėsdama bronchus. Nebent tai jau liekamieji reiškiniai po sirgimo, kuomet tik vos pakosima...
Atsakyti
aciu mamytes uz patarimus, butinai isigysiu droseros 4u.gif
Atsakyti

sveikos,
norėjau paklaust ar kas vartojot mūsų lietuviškus Aconitum vaistus homeopatinius. Gal kas pirkot nuo gripo pvz Acogrippdilum ar kitų susirgimų?
koks efektyvumas?
Nežinau ar pirkti Belladona homaccordinę ar ką nors iš Aconitum mūsų, nes su influcidu lyg ir nepraeina. Gal tiesiog dar mažai laiko praėjo (1 diena), kad suveiktų, nors daviau nemažai kartų.
Rodos gripą mažius pasigavo ar kažką panašaus ax.gif
Atsakyti
Silvux, aš asmeniškai nieko nebandžiau iš jų produkcijos. Nežinau net, kodėl (gal deriniai nesužavėjo ax.gif ).

O kas darosi mažiui?

Yra Grippheel iš universalių peršalimui. Man dar labai patinka Homeovox (kažkas darosi, bet neaišku kas, pvz. nėra energijos, galvą skauda, pradeda kilti temperatūra, ir jau prasidėjus peršalimui, gerklė, link kosulio). Girdėjau gerų atsiliepimų apie Echinacea compositum.
Čia kompleksiniai, o iš atskirų pradžioj pagal indikacijas: Ferrum phosphoricum (šita fazė jau jums tikrai nebetinka), Belladonna, Aconitum, Bryonia, Dulcamara, etc.
Turit išsisaugojus nuorodą su Heel'o katalogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 19 sausio 2009 - 22:13
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 19, 22:07)
Silvux, aš asmeniškai nieko nebandžiau iš jų produkcijos. Nežinau net, kodėl (gal deriniai nesužavėjo ax.gif ).

O kas darosi mažiui?

Yra Grippheel iš universalių peršalimui. Man dar labai patinka Homeovox (kažkas darosi, bet neaišku kas, pvz. nėra energijos, galvą skauda, pradeda kilti temperatūra, ir jau prasidėjus peršalimui, gerklė, link kosulio). Girdėjau gerų atsiliepimų apie Echinacea compositum.
Čia kompleksiniai, o iš atskirų pradžioj pagal indikacijas: Ferrum phosphoricum (šita fazė jau jums tikrai nebetinka), Belladonna, Aconitum, Bryonia, Dulcamara, etc.
Turit išsisaugojus nuorodą su Heel'o katalogu?

labai ačiū Obuoliausia už pastangas 4u.gif Žinok, iš pradžių buvo tokia sloga lyg tirštoka, lyg nėra bet nosis užgulus - girdi kaip oras negali praeit..Tai daviau Coryzalia nuo slogos, bet be reikalo nesupratau kad čia pradžia gripo..ar kažko pan..(nes vyras keleta dienų pačiaudėjo gerai taip). O šiandien tai daviau kokius 6 kartus ar 5 influcido tai kartais pagerėja, bet temp 37 o paskui į vakarą 38,7. Žandai raudoni karšti, akys ašaroja šiek tiek, rankų delniukai karšti, ir pats toks mieguistas pasidaro, silpnokas.
Pagailo man jo galvoju nakčiai kad gerai išsimiegotų duosiu Ibufeno, tai va 9 atsikėlė ir iki dabar duodasi kaip velniukas. Bet nosis užgulta tokia
O apie gripp-heel skaičiau, nzn sudėtis lyg panaši kaip influcido - gal tik kad lachesis yra berods
Tai va galvoju gal belladonna homaccord padėtų?

Būčiau Kaune tai Aconitum kokį stipresnį nusipirkčiau ar Bryonia (gal tiktų?) o Vln niekur nėra arba dar nežinau kur įsigyt. Reikės va susikomplektuot kada vaistinėlę homeopatinių vienkomponenčių. O tai turiu iš mono tik Lycopodium, psorinum, arsenicum(niekad dar nenaudojom), ir K.carbonicum. Galvoju neblogai būtų K.bichromicum įsigyt.

Papildyta:
dar: liežuvis baltas, gerklė lyg raudonesnė. Daviau tonsilotreno tik nzn ar reikėjo - dėl viso pikto unsure.gif l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvux: 19 sausio 2009 - 23:07
o tas Homeovox gal ir gerai būtų...
Atsakyti