QUOTE(vilytte @ 2009 01 15, 11:01)
Greičiausiai pablogėjimas. Misiaus teigimu, jis būtinas, jis būtent to ir siekia. Dėl bėrimo nežinau, alergijos būt negalėtų, nes potencijos aukštos, čia jau aiškinomės, kad nuo 24 potencijos pačios cheminės medžiagos preparate nelieka (Obuoliausia pas mus viską žino).
Mums pablogėjimas buvo žiaurus, apie 5 savaites. Siūlyčiau, tau pas Misių nueit, jūs lyg iš Klaipėdos. Pasigoglink, internete yra nemažai jo straipsnių, Vakarų ekspresas skelbdavo, kažkaip aiškesnė gydytojo nuomonė pasidaro ir viską lengviau prakentėt (kažkada net šioj temoj buvau linkus sudėjus, bet senokai jau).
Mums pablogėjimas buvo žiaurus, apie 5 savaites. Siūlyčiau, tau pas Misių nueit, jūs lyg iš Klaipėdos. Pasigoglink, internete yra nemažai jo straipsnių, Vakarų ekspresas skelbdavo, kažkaip aiškesnė gydytojo nuomonė pasidaro ir viską lengviau prakentėt (kažkada net šioj temoj buvau linkus sudėjus, bet senokai jau).
gaila, kad neiseina siandien pas gydytoja uzsukt, o pas ji penktadieniais nemokamai yra, tai sake labai daug zmoniu buna.. paziuresiu , kaip bus.. ryt dar namie palaikysiu.. sake gydytojas, jei ka occotinum (su klaida tikriausiai ) zirniuku 5 kart dienoje pora dienu paduot.. tai bandysiu..
o gal ir valosi.. juk visokio brudo pas mano vaikiuka yra.. (grybelis, buves stafilokokas ir pan).
tikiuos kad ir mano vaikiukui pageres
vakar pasiemiau pazyma i dazeli..