Disi, pažiūrėjau Popovo knygoj apie Ipech.:
Gleivių susikaupimas kvėpavimo takuose. Dusulys, karkalai, girdimi kvėpuojant. Kosulys dažniausiai drėgnas, su gausiu skrepliavimu, tačiau gali būti ir sausas, priepuolinis. Kosulio metu dažnai ima pykinti, kyla noras vemti.
Peršalimas sukelia kvėpavimo takų glivinės paburkimą (patinimą). Atsiranda nosies, gerklės užgulimo pojūtis. Nosies kraujavimas, balso praradimas. Greitas uždegiminio proceso plitimas į trachėją, bronchus, plaučius.
Čia vis užsimenam, kad homacordai g.b. per stiprūs, bet radau, kad priešingai, teigiama, kad homacordiniai preparatai daug efektyvesni ir daug mažiau sukelia per stiprias reakcijas, nei monopreparatai.
Norėjau sukelt atskiras citatas, bet neleidžia, saugo savo teises matyt, teks pačioms pasiskaityt kam įdomu.
Ir dar yra apie greep helį ir engystolį, rašo, kad neblogi rezultatai pasiekiami vartojant kartu, ir limfomiosotas dan detaliai atrašytas - aktualu, pats ligų sezonas.
Ai dar ir apie skiepus yra - visai įdomu.
Žodžiu čia:
http://www.farmaheli...pdf/BM_2002.pdf
Nesirkim .
Norėjau sukelt atskiras citatas, bet neleidžia, saugo savo teises matyt, teks pačioms pasiskaityt kam įdomu.
Ir dar yra apie greep helį ir engystolį, rašo, kad neblogi rezultatai pasiekiami vartojant kartu, ir limfomiosotas dan detaliai atrašytas - aktualu, pats ligų sezonas.
Ai dar ir apie skiepus yra - visai įdomu.
Žodžiu čia:
http://www.farmaheli...pdf/BM_2002.pdf
Nesirkim .
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 14, 17:57)
Disi, pažiūrėjau Popovo knygoj apie Ipech.:
Gleivių susikaupimas kvėpavimo takuose. Dusulys, karkalai, girdimi kvėpuojant. Kosulys dažniausiai drėgnas, su gausiu skrepliavimu, tačiau gali būti ir sausas, priepuolinis. Kosulio metu dažnai ima pykinti, kyla noras vemti.
Peršalimas sukelia kvėpavimo takų glivinės paburkimą (patinimą). Atsiranda nosies, gerklės užgulimo pojūtis. Nosies kraujavimas, balso praradimas. Greitas uždegiminio proceso plitimas į trachėją, bronchus, plaučius.
Obuoliausia,,ačiū Jums labai.
TOks apibūdinimas labai tinkamas mažajam.Manau man-irgi.Nes aš pati irgi dažnai susergu-gerklė,balso praradimas,kosulys.Atrodo tik persirgau, praeina kiek laiko-ir vėl.Gydytoja apžiūrėdama mažajį ir į mano gerklę pažiūrėjo-raudona, gleivinė išburkus.Man vis rytais tik nubudus skauda gerklę.Po to lyg ir praeina,tačiau dar vis kosčiu drėgnai su skreplais gausiai.
[quote=Obuoliausia,2009 01 14, 17:15]
Būtų gerai, kad išsamiau aprašytumėt, koks tas kosulys - sausas/šlapias. Kada gerėja/blogėja. Ar panašu į astminį, etc. Tada bendrom pastangom gal pavyktų ką nors rasti
dukryte koseti pradejo pries 3 savaites, is pradziu kosulys buvo sausas toks draskantis, paskui paliko slapias su daug karkalu yra uzkimusi, daug ciaudo, o slogos tokios visiskai skaidrios ir ju daug. pradzioj kosejo naktim, o kai pradejau duoti priesalerginius tavegili ir purksti ventolina, kadangi pabijojau kad nedustu, tai koso dienom dabar. beje daznai kosulys baigdavosi vemimu. na tikiuosi suprantamai paaiskinau kiek ziurejau popovo knygoj, nieko neradau, nes man dar toli grazu patirties truksta, tuo labiau su visokiom alergijom . ir dar kazkaip seniau itariau apie alergija, nes pastoviai dukryte ciaudedavo ir pastoviai sirgdavo, per 3 jos gyvenimo metus 18 kartu gerem antibijotikus. aciu
Būtų gerai, kad išsamiau aprašytumėt, koks tas kosulys - sausas/šlapias. Kada gerėja/blogėja. Ar panašu į astminį, etc. Tada bendrom pastangom gal pavyktų ką nors rasti
dukryte koseti pradejo pries 3 savaites, is pradziu kosulys buvo sausas toks draskantis, paskui paliko slapias su daug karkalu yra uzkimusi, daug ciaudo, o slogos tokios visiskai skaidrios ir ju daug. pradzioj kosejo naktim, o kai pradejau duoti priesalerginius tavegili ir purksti ventolina, kadangi pabijojau kad nedustu, tai koso dienom dabar. beje daznai kosulys baigdavosi vemimu. na tikiuosi suprantamai paaiskinau kiek ziurejau popovo knygoj, nieko neradau, nes man dar toli grazu patirties truksta, tuo labiau su visokiom alergijom . ir dar kazkaip seniau itariau apie alergija, nes pastoviai dukryte ciaudedavo ir pastoviai sirgdavo, per 3 jos gyvenimo metus 18 kartu gerem antibijotikus. aciu
[quote=inguliukas24,2009 01 14, 19:34]
[/quote]
Apie mano dukrą parašei Čia jau reikės kompleksinių, kad išeit po truputį ir negrįžt... Siūlyčiau neprasidėt savigyda...
Pvz. Ipececuanha. Rašo prie karkalų, kosulio iki vėmimo, sauso kosulio ir t.t. Panašiai ir Bronya, irgi prie sauso kosulio. Viskas tvarkoj, bet mano homeopatė būtent šiuos vaistus liepia gerti prie šlapio kosulio ir jokiu būdu ne prie sauso Vat ir žinok. Ko gero vis gi kiekvienam skirtingai. Mes prie sauso Rumex su Aralia ir cocus cahti (atrodo taip rašosi) geriam.
O dabar mūsų sloga ir su mano Cinabsinu ir Coryzalia baigėsi obstrukcijos pradžia. Gerai, kad iš kart pas gydytoją nuvažiavom.... Tai net homeopatė liepė prie visų žirniukų ir chemiją papildomai kvėpuot... Bet jau geriau Aš dar kai dirbu medicinos įstaigoj, tai ir šildymai po ranka, kas labai padeda
[/quote]
Apie mano dukrą parašei Čia jau reikės kompleksinių, kad išeit po truputį ir negrįžt... Siūlyčiau neprasidėt savigyda...
Pvz. Ipececuanha. Rašo prie karkalų, kosulio iki vėmimo, sauso kosulio ir t.t. Panašiai ir Bronya, irgi prie sauso kosulio. Viskas tvarkoj, bet mano homeopatė būtent šiuos vaistus liepia gerti prie šlapio kosulio ir jokiu būdu ne prie sauso Vat ir žinok. Ko gero vis gi kiekvienam skirtingai. Mes prie sauso Rumex su Aralia ir cocus cahti (atrodo taip rašosi) geriam.
O dabar mūsų sloga ir su mano Cinabsinu ir Coryzalia baigėsi obstrukcijos pradžia. Gerai, kad iš kart pas gydytoją nuvažiavom.... Tai net homeopatė liepė prie visų žirniukų ir chemiją papildomai kvėpuot... Bet jau geriau Aš dar kai dirbu medicinos įstaigoj, tai ir šildymai po ranka, kas labai padeda
QUOTE(Eima @ 2009 01 14, 21:58)
labai aciu uz patarimus ir kad pasidalinote savo patirtimi
nezinau ar sutapimas.. bet va savaite laiko geriam zirniukus(Lycopodium 200, pora kart savaitej ir calcium carb 30+pulsatilla 30, pavadinimus vaistu gal su klaidom parasiau ), bet vakar vaikas pradejo ciaudet stipriai, sloguot, pakosti, nosis kemsas.. lyg balsas kimsta..nejom i darza, kaip tik savaite po ligos laikiau namie,,, niekur nepersalo..
ar gali netikt vaistukai.. o gal gali but pablogejimas pradzioje vartojimo....
as jau visai nuleidau rankas.. net nepasveiksta vaikas..
(pastebejau darberima ant zanduku, cia gal sutapimas...)
QUOTE(vysniuke1 @ 2009 01 15, 10:33)
nezinau ar sutapimas.. bet va savaite laiko geriam zirniukus(Lycopodium 200, pora kart savaitej ir calcium carb 30+pulsatilla 30, pavadinimus vaistu gal su klaidom parasiau ), bet vakar vaikas pradejo ciaudet stipriai, sloguot, pakosti, nosis kemsas.. lyg balsas kimsta..nejom i darza, kaip tik savaite po ligos laikiau namie,,, niekur nepersalo..
Greičiausiai pablogėjimas. Misiaus teigimu, jis būtinas, jis būtent to ir siekia. Dėl bėrimo nežinau, alergijos būt negalėtų, nes potencijos aukštos, čia jau aiškinomės, kad nuo 24 potencijos pačios cheminės medžiagos preparate nelieka (Obuoliausia pas mus viską žino).
Mums pablogėjimas buvo žiaurus, apie 5 savaites. Siūlyčiau, tau pas Misių nueit, jūs lyg iš Klaipėdos. Pasigoglink, internete yra nemažai jo straipsnių, Vakarų ekspresas skelbdavo, kažkaip aiškesnė gydytojo nuomonė pasidaro ir viską lengviau prakentėt (kažkada net šioj temoj buvau linkus sudėjus, bet senokai jau).
Vysniuke, galima įtarti, kad prasidėjo valymosi procesas. Dabar sunkiau, paskui po truputį turi lengvėti (dažniausiai pirmos 2 savaitės tokios). Šiaip, viskas individualu. Pabėrimas irgi - iš vidaus išeina į išorę. Jeigu neramu, geriausia kreiptis į gydytoją.
Inguliuk, o Husteel bandėt? Nematant, sudėtinga įsivaizduoti, kaip viskas atrodo. Be to, davėt įprastinių vaistų, jie irgi iškreipia vaizdą (nes kiekvienas homeopatinis vaistas turi savo "paveikslą").
Kartosiuos: jeigu matot, kad užspausta krūtinės ląsta - phosphor hom.
Inguliuk, o Husteel bandėt? Nematant, sudėtinga įsivaizduoti, kaip viskas atrodo. Be to, davėt įprastinių vaistų, jie irgi iškreipia vaizdą (nes kiekvienas homeopatinis vaistas turi savo "paveikslą").
Kartosiuos: jeigu matot, kad užspausta krūtinės ląsta - phosphor hom.
QUOTE(disi @ 2009 01 11, 22:08)
O kokios potencijos Drosera?6 ar 30?
Papildyta:
Chamomillą geriam.Tik be Calcium Carbonicum.Vis dėlto įtariu kad tokius sunegalavimus iššaukė Lymphomyosot.Matyt per didelė dozė-per dieną gavo 30 lašų.Mūsų gydytoja rekomendavo 3 k po 15 lašų(gautųsi 45 per dieną), bet įtariu, kad praktikos ji su šiais vaistais neturi. Skaičiau, kad Lymphomyosot suintensyvina drenažinius ir šalinimo procesus, suaktyvina virškinimo kanalo fermentų veiklą.Todėl ir tuštinosi vaikas 3 kartus , net ir naktį, kai tik išgerdavo Lymphomyosot. Sumažinau dozuotę iki 5 lašų 3 k/dienoje.
Papildyta:
Chamomillą geriam.Tik be Calcium Carbonicum.Vis dėlto įtariu kad tokius sunegalavimus iššaukė Lymphomyosot.Matyt per didelė dozė-per dieną gavo 30 lašų.Mūsų gydytoja rekomendavo 3 k po 15 lašų(gautųsi 45 per dieną), bet įtariu, kad praktikos ji su šiais vaistais neturi. Skaičiau, kad Lymphomyosot suintensyvina drenažinius ir šalinimo procesus, suaktyvina virškinimo kanalo fermentų veiklą.Todėl ir tuštinosi vaikas 3 kartus , net ir naktį, kai tik išgerdavo Lymphomyosot. Sumažinau dozuotę iki 5 lašų 3 k/dienoje.
O mums homeopatė heel'o lašiukais rekomenduoja po 3 lašiukus 3k/ d
QUOTE(Rylinga @ 2009 01 15, 12:58)
O mums homeopatė heel'o lašiukais rekomenduoja po 3 lašiukus 3k/ d
Rylinga, o jūsų kosuliukas ir bėrimas jau baigėsi?
QUOTE(vilytte @ 2009 01 15, 11:08)
Rylinga, o jūsų kosuliukas ir bėrimas jau baigėsi?
Na, jau baigiu pamiršti, kad buvo tie bėrimai
Jau primiršau, apie kokį kosulį rašiau. Vėliau bronchai nestipriai spazmuot pradėjo, tuo pačiu sausas kosulys. Tradicinės medicinos gydytoja rekomendavo ventoliną purkšti, bet mes išsigydėm su tartephedreel, husteel ir drosera homaccord pagal homeopatės rekomendacijas. Ai, sakiau tradicinei, kad beveik nekosėjo ir, kad daviau homeopatinius. Nesupyko Tai paskui buvo sveikas kurį laiką.
Dabar sloga ir kosuliukas kamuoja. Prasidėjo tai nuo gerklės karkimo, bet angin heel tą gerklės karkimą per pora dienų sutvarkė. Tikiuosi, kad ta sloga neužsitęs ilgiau kaip savaitę su Euphorbium compositum pagalba. Tikiuos, kad su sloga baigsis ir kosulys. Aišku, duodu ir tartephedreel bei engystol.