Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatinis gydymas

mes tai susiprate siuo klausimu nuo pat abieju vaiku gimimo - abu neskiepukai. tik turejom nemaloniu isgyvenimu dickiui prasikirtus kakta, rasiau apie tai neskiepytu vaiku temoje.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2009 01 08, 18:29)
mes tai susiprate siuo klausimu nuo pat abieju vaiku gimimo - abu neskiepukai. tik turejom nemaloniu isgyvenimu dickiui prasikirtus kakta, rasiau apie tai neskiepytu vaiku temoje.

Vilnele, papasakok ir mums, eit raust dabar skiepų temų, oi, kaip tingisi. Aš galutinės nuomonės apie skiepus dar neturiu, bent jau ne apie visus skiepus, man rodos abi pusės perdeda, o kur viduriukas aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 01 08, 16:58)
Vilnele, papasakok ir mums, eit raust dabar skiepų temų, oi, kaip tingisi. Aš galutinės nuomonės apie skiepus dar neturiu, bent jau ne apie visus skiepus, man rodos abi pusės perdeda, o kur viduriukas aš nežinau.

unsure.gif leistų kas man atgal gryžti kai buvau nestuke.gif . ir turėti tiek info kiek dabar doh.gif , bent iki 3 metų nei VIENO skiepo mano vaikas negautų schmoll.gif ............
šaukštai po pietų..........kaip liaudis sako.........mano 3 vaikas - autistas.
ir iš visos perskaitytos info nuomonė tokia- vaikai kurie nesugeba pašalinti nuodingų metalų , kurių gauna su vakcina( o jų yra kiekvienoj) tampa autistais . nes požymiai tokie patys kaip apsinuodijusių suaugusių pvz , gyvsidabriu g.gif ........
būtent pirmasis skiepas kai naujagimis tik ką gimes , neturi išvis jokios imuninės sistemos , o jau gauna hepatito bacilų blink.gif verysad.gif dar labiau suardoma jo imuninė sistema , ten vyrauja šokas unsure.gif
bet tai tik mano nuomone , sory..........skaudi tema...........
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 08, 19:30)
unsure.gif leistų kas man atgal gryžti kai buvau nestuke.gif . ir turėti tiek info kiek dabar  doh.gif , bent iki 3 metų nei VIENO skiepo mano vaikas negautų schmoll.gif ............
ir iš visos perskaitytos info  nuomonė tokia- vaikai kurie nesugeba pašalinti nuodingų metalų , kurių gauna su vakcina( o jų yra kiekvienoj) tampa autistais . nes požymiai tokie patys kaip apsinuodijusių suaugusių pvz , gyvsidabriu g.gif ........
būtent pirmasis skiepas kai naujagimis tik ką gimes , neturi išvis jokios imuninės sistemos , o jau gauna hepatito bacilų blink.gif  verysad.gif  dar labiau suardoma jo imuninė sistema , ten vyrauja šokas unsure.gif

Dieve mano, kaip gaila.
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 01 08, 18:30)
unsure.gif leistų kas man atgal gryžti kai buvau nestuke.gif . ir turėti tiek info kiek dabar  doh.gif , bent iki 3 metų nei VIENO skiepo mano vaikas negautų schmoll.gif ............
ir iš visos perskaitytos info  nuomonė tokia- vaikai kurie nesugeba pašalinti nuodingų metalų , kurių gauna su vakcina( o jų yra kiekvienoj) tampa autistais . nes požymiai tokie patys kaip apsinuodijusių suaugusių pvz , gyvsidabriu g.gif ........
būtent pirmasis skiepas kai naujagimis tik ką gimes , neturi išvis jokios imuninės sistemos , o jau gauna hepatito bacilų blink.gif  verysad.gif  dar labiau suardoma jo imuninė sistema , ten vyrauja šokas unsure.gif

Pritariu ir aš jeigu būčiau žinojus tiek ,tai nebūtų skiepyti.Nors antras nuo dveijų metų ,tik skiepytas...........
Atsakyti
Sveikos visos čia apsilankančios 4u.gif Prašau patarimo-kaip įveikti kosulį, kuris baigiasi vėmimu.Mažajam greit metai, o kosulys pastovus palydovas. Jo buvo visokio. Prieš kalėdas buvome lyg ir apsveikę po eilinės antibų dozės. Sausio 1 vėl pradėjo kosėti. Kosti jau 9 para. Kosulys pasireiškia gulimoje padėtyje-miegant ir dieną ir naktį.Kosti iki apsivėmimo.Maitinu pati. Aišku geria pieną prieš užmiegant ir naktį dažnai. Pradžioje daviau Umcaloro po 10 lašų 3k per dieną ir tartephedreelio.Kažkuris alergizavo, žandai paraudo ir nušiurkštėjo.Įtariu, kad Umcaloras.Dar daviau phosphor homaccord, bronchalio.Bet 9 paros, o kosulys nesitraukia.Rytais išsiurbiu iš nosies žalsvų išskyrų.
Dar dėl vėmimo.Vėmimą jam sukelia net ir košės valgymas, tarkim, jei prilimpa prie gomurio ar graužiant obuolį, sakytum gerklę kas sudirgina ir vemia.
Mūsų bėdos prasidėjo kai mažiui buvo 1 mėnuo.Sesė iš darželio parnešė smarkų virusą (jai pačiai puliavo akys, ant akies obuolio buvo susidarę po kelis pulinius, su kraujosrūvom).Tada susirgo mažius, prasidėjo kosuliai, kurie tęsėsi 5 mėn. Persirgo plaučių uždegimu. Įtarė, kad yra refliuksas, dėlto pastovus kosulys arba alerginės kilmės (sesė alergiška). Gegužės mėn. lankėmės ir pas pulmonologą prof.Valiulį.Tas įtarė, kad alerginės kilmės ir paskyrė Singulairą.Grįžus į Kauno klinikas pas savo pulmonologą, tas tik skėsčiojo rankomis, kad tokiam mažam tokio vaisto duoti negalima (mažiui tada buvo 4 mėn.).Savo kolegą išdėjo į šuns dienas ir pasakė man, jei nori eksperimentuoti su savo vaiku-girdyk Singulairą ant savo atsakomybės.Žinoma aš to vaisto nedaviau. Atėjo vasara ir kosuliai pamažu liovėsi.Taigi liepą ir rugpjūtį pragyvenom ramiai.Rugpjūtį persikėlėm gyventi į Klaipėdą. Rugsėjo gale sesė vėl matyt virusą iš daržo parnešė.Ir vėl praktiškai kostim nuo rugsėjo.Buvo kelios pagerėjimo bangos bet neilgam.Sloga ir kosulys pastovūs palydovai. Per spalio,lapkričio mėn sugėrė 2 antibų kursus.Po jų kosulys dingo. Klaipėdos pulmonologė irgi kalba, kad mes pretendentai į singulairą.Kita gydytoja-tradicinė, pareiškė, jog mažasis yra "limfoidinio tipo vaikas", tipo sirgs ir sirgs ir mama būk tam pasiruošusi kol neišaugs.Buvom ir pas Misį.Tiesa, tuo metu, kai pas jį pakliūvome, buvo ramusis periodas-po antibų kosulio nebuvo.Tas pasakė, kad nugydytas vaikas.Paskyrė Sulfur6(sakė, kad siera padeda prie visokių nugydymų) ir Sambucus 6.Dar rekomendavo turėti Arsenicum alb.6.Bėda ta, kad pas Misį greit neina pakliūti. O gal mums nesiseka.Ūmios ligos atveju.Tokia mūsų ligų priešistorė.Gal ne viską aiškiai išdėsčiau, tačiau nuo to amžino mažiuko sirgimo jau esu nevilty.Ko gero kaip ir kiekviena mama...
Atsakyti
Per tą skubėjimą pamiršau parašyti, kad kosulys šlapias.Dar gėrėm ir Misiaus duotų žirniukų mišinį:Bryonia 3, Drosera 3, Ipecac.6,Coralium rub.6, Rumex6.Rekomendavo kai kosulys drėgnas, šlapias iki tąsymosi, lojantis, skausmingas. Bet panašu, kad ir tai nepadeda.
Per kiek parų turėtų pasijausti pagerėjimas gydantis homeopatiniais vaistais?Kokia jūsų patirtis?
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2009 01 09, 19:03)
Per tą skubėjimą pamiršau parašyti, kad kosulys šlapias.Dar gėrėm ir Misiaus duotų žirniukų mišinį:Bryonia 3, Drosera 3, Ipecac.6,Coralium rub.6, Rumex6.Rekomendavo kai kosulys drėgnas, šlapias iki tąsymosi, lojantis, skausmingas. Bet panašu, kad ir tai nepadeda.
Per kiek parų turėtų pasijausti pagerėjimas gydantis homeopatiniais vaistais?Kokia jūsų patirtis?

Sunkiais atvejais mes tik pas gydytoją.Bet jūsų vietoje nebūčiau leidus vyresnės į darželį,jeigu su mažiumi namie būnate.Maniškei greit penki metai,puikiai auga su savo broliuku.Mokyklėlės pakanka.Taip išvengėme visokių virusų.Atleiskit nenoriu įžeisti..................
Atsakyti
Obuoliausia, Gomeopatija Doktora Sinelnikova - super knygele, nepalyginsi su Popovu smile.gif Dekui, kad ja uzrodei. Sinelnikovas, beje kaip ir kiti raso, kad homeopatija - ne panaceja nuo visu ligu. Tu kaip labai apsiskaiciusi sioje srityje, gal zinai, kokiais atvejais homeopatija bejege?
Mano mama sundziasi radikulopatija (nugaros smegenų nervų šaknelių pažeidimas). Nernadu tokio pavadinimo nei Heel'o kataloge, nei kitur. Aisku, turi buti koks nors normalesnis pavadinimas. Gal turit minciu?

Disi, gal padetu Folio metodas? Autonozodai?

Greisi, ziurint koks tas darzelis. Mano vyresnysis labai serga , bet vis tiek leidziam i Valdorfo darzeli, ten tokios sventes, ritmo pajautimas, socialiniu igudziu ugdymas - labai daug ko gero is jo parsinesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 09 sausio 2009 - 20:11
Disi, aš žinau tik Ipechuancha. Kartais būna, kad tas pats vaistas geriau suveikia, jeigu atskirai, o ne komplekse. Bet... ji daugiau prie sauso kosulio su vemimu/žiaukčiojimu, kosulio priepuoliais...Paskaitykit, ar daugiau kas sutampa:

http://www.vithoulka...n...&Itemid=119

Čia iš Sinelnikovo, kosuliui su vėmimu (reiktų esant panašumui dar paskaityti apie visą vaistą, pvz. vithoulkas.com)

Ant. tart. -может заканчиваться рвотой
Ipecac. - с тошнотой и рвотой.
Bry.- иногда со рвотой
Drosera- с тошнотой и рвотой.
Fe met.- спазматический кашель после еды со рвотой пищей.
Hyosc. - кашель судорожный, с позывами ко рвоте.
Justica - приступы кашля усиливаются до появления чувства удушья с тошнотой и рвотой (Ipecac.).
K bichr.- мокрота иногда отходит с таким трудом, что кашель кончается рвотой.
K carb. -часто кашель сопровождается удушьем и рвотой кислой слизью и пищей.
Kreos. - может быть с позывами к рвоте.
Lobelia. - иногда ваготонические кризы с тошнотой.
Mephit.
Mezer. -судорожный до рвоты.
Na mur. -иногда спазмодический со рвотой и обильным слезотечением.
Sabadilla -кашель со рвотой, колотьем в темени и болью в желудке или без этих явлений.
Silicea - иногда он оканчивается рвотой слизью.
С отрыжкой
Ver. alb. -сопровождаемый отрыжкой воздухом из желудка (Ambra grisea., Ac. sulf.).
Ambra grisea.

Dėl nozotų tokiam mažiui - greičiausiai dar nėra reikalinga, nes organizme neturėtų būti užsisenėjęs labai pats procesas... g.gif

Vilnele
, homeopatija dažniausiai bejėgė, kai yra negrįžtami/neatstatomi organų pakitimai. Arba per silpna žmogaus gyvybinė jėga ir nėra jos rezervo, kad vyktų gijimo procesas (Kentas apie tai rašo).
Apie šitą ligą nieko nežinau, neteko susidurti... Šiaip, homeopatijoje reikia susidarinėti pilną paveikslą negalavimo: psichiniai-emociniai simptomai, eiga (nuo ko ir kaip kito), fizinis pasireiškimas (konkretūs, tik pacientui būdingi požymiai, t.y. modalumai). Būtent modalumai yra svarbiausi parenkant iš grupės panašių. Jeigu pakaks ryžto, manyčiau, bet palengvinti situaciją turėtų pavykti. 4u.gif
Papildyta:
Pažiūrėjau: dar gali būti Hyascyamus (pablogėja tik atsigulus) ir Kali bichromicum (žalios išskyros)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 09 sausio 2009 - 20:07
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 01 09, 20:08)
Disi,
Dėl nozotų tokiam mažiui - greičiausiai dar nėra reikalinga, nes organizme neturėtų būti užsisenėjęs labai pats procesas...  g.gif

as apie nozodus nieko nesu skaiciusi, tik homeopate, pas kuria ka tik buvom ir kuri dirba folio metodu, musu penkiameciui rekomendavo slapimo nozoda. Tai as pagalvojau, galiu pasidaryti vos ne kiekviena karta, kai bukle umi ar sunki? Sinelnikovas rase, kad nozodai skirtini retai - tik tiek tezinau. O kodel? Gal atsakysite kas nors apsisvietes labiau?

Ta pati homeopate zinau kad dare vienai maziukei keliu men esant atopiniam dermatitui kraujo nozodus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnele: 09 sausio 2009 - 20:26
Aš irgi apie juos daug nesu skaičiusi, tik žinau, kad skirtini esant įsisenėjusiam negalavimui, kai sudėtinga parinkti vaistą... Nors.. yra internete straipsnis su Misium, kur jis autonozodą mini kaip veiksmingą ir siūlo jį naudoti... (dabar tik neatkasu, kur radau).

Iš patirties galiu pasakyti: kai buvo alergijos paūmėjimas ir prasidėjo valymosi procesas, buvo labai sudėtinga viską sukontroliuoti (išoriškai labai stipriai reiškėsi). Autonozodą reikėjo nutraukti ir pradėti viską iš naujo. Procesas užtruko ilgai, kol susireguliavo...Mūsų atvejis toks buvo bene vienintelis gydytojos praktikoje. Autonozodą darėmės iš seilių, kraujo ir šlapimo.
Atsakyti