Kieno gamybos?
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 28, 15:59)
Kieno gamybos?
Oij suklydau, namie tai turiu juoda sokolada, bet tikrai buvo ir pienisko. Karunos
Tai vadiansi vakarykstes nesekmes tesiasi Niekada dar taip nebuvo Nieko, bandysiu toliau Bet tie saldainiukai tai skanus pagal Misele Idesiu veliau, kaip man gavosi
Einu ir aš savo tortadienio torto dabaigt puošt - liko šonus kažkuo papuošt, gėlytėm apdėliot ir vakare mėgautis . Vakar užsikankinau iki 1 nakties su juo, bet įtarimų turiu, kad turėtų skanus būt, mat daaaug šokolado sukišau Pasirodysiu jei bus "vartotinas"
Mazuliux, apie saldainius tai būtinai prašom plačiau papasakot, nes ir aš į juos "neramia širdim" žiūriu - labai rūpi pamėgint Ir parašyk ką dėjai varškę ir philadelphia ar dar kaip nors kitaip išsisukai
Mazuliux, apie saldainius tai būtinai prašom plačiau papasakot, nes ir aš į juos "neramia širdim" žiūriu - labai rūpi pamėgint Ir parašyk ką dėjai varškę ir philadelphia ar dar kaip nors kitaip išsisukai
QUOTE(RiMami @ 2008 11 28, 16:50)
Einu ir aš savo tortadienio torto dabaigt puošt - liko šonus kažkuo papuošt, gėlytėm apdėliot ir vakare mėgautis . Vakar užsikankinau iki 1 nakties su juo, bet įtarimų turiu, kad turėtų skanus būt, mat daaaug šokolado sukišau Pasirodysiu jei bus "vartotinas"
Tai su tortadieniu Tave!!!
rugegele23 Napoleonas nuostabus
O naminis rududu skanesnis uz pirktini, bent jau man
O naminis rududu skanesnis uz pirktini, bent jau man
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 28, 16:22)
Kaip skaniai ir gražiai atrodo Mielai pasivaišinčiau gabalėliu.... Na gerai, dviem gabalėliais
Kažin aš kada nors prisiruošiu jį pagamint?.....
NELABAI SUPRATAU KIENO TORTADIENIS ,ALE VISTIEK DIDZIAUSI SVEIKINIMAI.
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 11 28, 17:48)
Kaip skaniai ir gražiai atrodo Mielai pasivaišinčiau gabalėliu.... Na gerai, dviem gabalėliais
As irgi ilgai ruosiausi Napoleona daryt, bet prisiruosiau
Man atrodo RiMami gimtadienis, as taip supratau, nes buvo parasiusi "mano tortadieniui" torta puos
Mergytės ačiū Jums visoms . Nu ir kas mane už liežuvio patraukė
(laikykim, kad visos pasveikinot, o aš visoms padėkojau - o tai pamatysi tuoj ir vėl temą pripliurpsim )
(laikykim, kad visos pasveikinot, o aš visoms padėkojau - o tai pamatysi tuoj ir vėl temą pripliurpsim )
QUOTE(RiMami @ 2008 11 28, 18:29)
Mergytės ačiū Jums visoms . Nu ir kas mane už liežuvio patraukė
: paskui bus kaip orchidejininkiu temoj jos pliurpe ne tik apie orchidejas, kol kazka pasalino laikinai, kaip supratau, tai jos susikure orchidejininkiu plepuciu tema