Buna mazuliux buna , jau kai nesiseka tai nors nusisauk man siandien morengas tortui dziuvo nuo 11 ryto iki 20 vakaro suzinotu brangiausias lieptu apsimoketi uz elektra
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 23:59)
Buna mazuliux buna , jau kai nesiseka tai nors nusisauk man siandien morengas tortui dziuvo nuo 11 ryto iki 20 vakaro suzinotu brangiausias lieptu apsimoketi uz elektra
Bet jau tikrai, kai jau "sekasi, tai sekasi" O dar brangiausiasis mano taip lauke siandien ko nors skanaus Taip ir nesulauke, ir piktas nuejo miegoti
O rytoj tikiuosi bus viena is tu geruju dienu Nes turiu torta baigti daryti, papuosti graziai, nes vienai mamytei pazadejau iskepti Jei susimausiu, kaip bus geda
QUOTE(GITANA.B @ 2008 11 27, 20:11)
O aš šiandien sausainiukų kepiau,labai trapūs ir skanūs.Receptą radau kažkur interneto platybėse.Vadinasi sausainiai prie arbatos.
Reikės:200 gr minkšto sviesto
2 trynių
4 v.šaukštų cukraus
2 stiklinių miltų
pudros pabarstymui
Trynius ištrinti su cukrumi,sudėti sviestą.Išsukti,kad nebesijaustu cukraus kristalėlių.Sudėti miltus ir užminkyti tešlą.Kočioti nelabai plona lakštą ir spausti sausainiukus su formelėm.Kepti 200 laipsnių maždaug 12-15 min orkaitėje.Išimti iš skardos ir kai atauš apibarstyti cukraus pudra.Sausainukų gavosi tiek:
Reikės:200 gr minkšto sviesto
2 trynių
4 v.šaukštų cukraus
2 stiklinių miltų
pudros pabarstymui
Trynius ištrinti su cukrumi,sudėti sviestą.Išsukti,kad nebesijaustu cukraus kristalėlių.Sudėti miltus ir užminkyti tešlą.Kočioti nelabai plona lakštą ir spausti sausainiukus su formelėm.Kepti 200 laipsnių maždaug 12-15 min orkaitėje.Išimti iš skardos ir kai atauš apibarstyti cukraus pudra.Sausainukų gavosi tiek:
skanu
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 27, 22:45)
Mergaites , blink , greiciau rasykite " Meducio temoje " bu as net zinutes negaliu parasyti , JOLKA999 , kad uzvare torta tai net dingo zinuciu langelis , o pavaziuoti man neiseina oi negaliu ...... ir kur ji dingo , tokia foto idejo ir i krumus nere
CIPCIUK, JEI NESIMATO ZINUCIU LANGELIS, CIA TAIP PAT KAIP IR PAS MANE, REIKIA NUEITI PSL. ATGAL IR TEN PASPAUSTI ATSAKYTI.
Napoleonas pagal Misele
Kazkaip man pritruko kremo, tai mazokai sluoksniu. Bet tai nieko, dar kitam tortukui liko lakstu. Ir jau kai trecia karta darysiu, tai desiu kokio dzemo sluoksni. Truksta man rugsteles. Pirma karta kai dariau si torta, tai dejau braskiu uogiene, bet ji skystoka buvo, tai atsiskyre tas sluoksnis.
Skanus tortukas tik foto atpjauto gabalelio nelabai gavosi, kazkokia neryski Dar iterpiau viena, gal geriau viduriai matysis
Kazkaip man pritruko kremo, tai mazokai sluoksniu. Bet tai nieko, dar kitam tortukui liko lakstu. Ir jau kai trecia karta darysiu, tai desiu kokio dzemo sluoksni. Truksta man rugsteles. Pirma karta kai dariau si torta, tai dejau braskiu uogiene, bet ji skystoka buvo, tai atsiskyre tas sluoksnis.
Skanus tortukas tik foto atpjauto gabalelio nelabai gavosi, kazkokia neryski Dar iterpiau viena, gal geriau viduriai matysis
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 28, 16:22)
Hmmmmm : koks gardus .Ir papuošei šauniai
dar paklausiu su kuo puosei? Su grietinele plakta gal?
Bet kaip jau gundanciai atrodo tas tortas. Bet baisiai tingiu terliotis . Gal kada nors prie progos. Siandien darysiu morku vyniotini pagal Mishele. Praeita karta norejau padaryti, bet persigalvojau ir padariau citrinini, ir veltui.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 28, 15:22)
Jetau, koks fainaaas Tai štai dėl ko pas tave "langai rasojo" Jau vaišinuosi mmm. Žinai, aš kai matau (Napoleonui), kad pritrūksiu kremo tai ant greičio suplaku "Rududu" su gabalu sviesto ir tada pakaitom tepu tai vienu kremu tai kitu - nežinau, kaip kitom, bet man virtas kond. pienas - labai pagerina Napoleono skonį
Rugegele, nešk, bent gabalėlį ir Mišelės temon, nes aš pati jau buvau aprinkus kitus Napoleonus
Aciu uz ivertinimus nezinojau kurioj temoj det, nes maniskis vienas ten jau yra, na tai dar gabaleli nunesiu ir i ta tema
Man atrodo as storokai uztepiau kremo, tai man ir pritruko, o saldytuve daugiau Rududu neturejau, tai negalejau nieko padaryt, bet visai gerai ir is tiek sluoksniu, pakankamo gal storio gavosi
As tuos lakstus, kuriu gavosi 16 - 22 cm skersmens, kepiau 3 val ir tai po du vienoj skardoj kepiau, nes po viena buciau visa pusdieni kepus tik apipjoviau pagal didesne forma, nes jie kepant susitraukia.
Vis neisbandau pati virt skarbonke su kondensuotu, noriu paragaut koks naminis Rududu skonis
O puosiau su plakta grietinele. Turejau viena dideli indeli, tai i krema dejau 1,5 puodelio, o kas liko isplakiau su cukrumi ir rugstele. Ir papuosiau.
Beje i krema deta Rududu.
Ir sakyciau pirma karta kazkaip geriau sugule man tie blynai, o dabar vietom matosi pusles bet aij, svarbu skanu
Man atrodo as storokai uztepiau kremo, tai man ir pritruko, o saldytuve daugiau Rududu neturejau, tai negalejau nieko padaryt, bet visai gerai ir is tiek sluoksniu, pakankamo gal storio gavosi
As tuos lakstus, kuriu gavosi 16 - 22 cm skersmens, kepiau 3 val ir tai po du vienoj skardoj kepiau, nes po viena buciau visa pusdieni kepus tik apipjoviau pagal didesne forma, nes jie kepant susitraukia.
Vis neisbandau pati virt skarbonke su kondensuotu, noriu paragaut koks naminis Rududu skonis
O puosiau su plakta grietinele. Turejau viena dideli indeli, tai i krema dejau 1,5 puodelio, o kas liko isplakiau su cukrumi ir rugstele. Ir papuosiau.
Beje i krema deta Rududu.
Ir sakyciau pirma karta kazkaip geriau sugule man tie blynai, o dabar vietom matosi pusles bet aij, svarbu skanu
Mergaites, help, kas zinot gera pieniska sokolada Ta prasme, kad gerai lydytusi ir butu tinkamas teplioti ir pan. Baigiu nuprotet as jau Juodojo as nemegstu, nors Karunos 70% labai geras yra, o man reikia pienisko. Dar baltas gerai butu irgi Ir kad kaina normali butu
QUOTE(mazuliux @ 2008 11 28, 15:57)
Mergaites, help, kas zinot gera pieniska sokolada Ta prasme, kad gerai lydytusi ir butu tinkamas teplioti ir pan. Baigiu nuprotet as jau Juodojo as nemegstu, nors Karunos 70% labai geras yra, o man reikia pienisko. Dar baltas gerai butu irgi Ir kad kaina normali butu
Buna pirkt ir pienisko su 70 % kakavos. Kaip tik namie viena turiu