QUOTE(pragiedruliai @ 2008 12 13, 08:52)
Prieš savaitėlę su drauge kepiau "Juodąjį mišką", buvo puikus tortas Tik vidaus nuotraukos neturiu, tai gal ir nekelsiu tik išorės..
Šiandien sugalvojau kepti Mišelės sūrio tortą Brownie. Tik nežinau, kuo šonus ir viršų aptepti. Kaip atrodo iš nuotraukos, ten kažkokia šokoladinė glazūra. Tačiau kaip ją padaryti? Kai darėme Mišką, viršų tepėme tirpintu su pienu ir aliejumi šokoladu, bet paskiau jis sustingo į tokį gana kietą kiautą, o man norėtųsi, kad pominkštis liktų, netrupėtų pjaunant..
Šiandien sugalvojau kepti Mišelės sūrio tortą Brownie. Tik nežinau, kuo šonus ir viršų aptepti. Kaip atrodo iš nuotraukos, ten kažkokia šokoladinė glazūra. Tačiau kaip ją padaryti? Kai darėme Mišką, viršų tepėme tirpintu su pienu ir aliejumi šokoladu, bet paskiau jis sustingo į tokį gana kietą kiautą, o man norėtųsi, kad pominkštis liktų, netrupėtų pjaunant..
Kame problema .....dapilkite daugiau pieno ir jis tikrai nesustengs iki tokio kieto kiauto kuo daugiau skiedi tuo jis maziau kieteja