Idomus faktas: siandien pirkau graikiskus riesutus gliaudytus turguj kioske tokiam, tai kaina uz kg 24 lt, o pardej 35 lt Taip pat su migdolais, kioske - 20 lt, pardej - 29,99 berods ir su negliaudytais riesutais taip pat skiriasi kainos argi cia normalu
QUOTE(April-Aries @ 2008 12 12, 22:14)
Atrodo visai paprasta.Aciu
Grazus drugelis
Aciu uz pagalba makalaika , jau viskas tvarkoj ....tik grybuku baba nesvarbu , kad teflonine ...geriau idek ....apsidraudimui ....jei prilips kaip nukrapstysi ? ....ir vel nervai bus
Ka jus be tu mamu darytumete tai svirksta , tai grybuku formeliu randate ....mano dukra ir marti jau tikrai nekeps nieko ....bet anukyte tikrai ismokinsiu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:24)
Grazus drugelis
Aciu uz pagalba makalaika , jau viskas tvarkoj ....tik grybuku baba nesvarbu , kad teflonine ...geriau idek ....apsidraudimui ....jei prilips kaip nukrapstysi ? ....ir vel nervai bus
Ka jus be tu mamu darytumete tai svirksta , tai grybuku formeliu randate ....mano dukra ir marti jau tikrai nekeps nieko ....bet anukyte tikrai ismokinsiu
Aciu uz pagalba makalaika , jau viskas tvarkoj ....tik grybuku baba nesvarbu , kad teflonine ...geriau idek ....apsidraudimui ....jei prilips kaip nukrapstysi ? ....ir vel nervai bus
Ka jus be tu mamu darytumete tai svirksta , tai grybuku formeliu randate ....mano dukra ir marti jau tikrai nekeps nieko ....bet anukyte tikrai ismokinsiu
Maniske tai bus kepeja turbut, nes ir receptu knygas varto, ir man virtuvej padeda arba manekene, nes nieko nevalgo
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 23:25)
Maniske tai bus kepeja turbut, nes ir receptu knygas varto, ir man virtuvej padeda arba manekene, nes nieko nevalgo
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:23)
Idomus faktas: siandien pirkau graikiskus riesutus gliaudytus turguj kioske tokiam, tai kaina uz kg 24 lt, o pardej 35 lt Taip pat su migdolais, kioske - 20 lt, pardej - 29,99 berods ir su negliaudytais riesutais taip pat skiriasi kainos argi cia normalu
Turgus ir pardes - du skirtingi dalykai , as pardese tik is degancio reikalo perku tokius dalykus .....nors kai kas turguje buna brangiau negu parduotuvese ...as esu " apsipirkusi "
Papildyta:
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:25)
Maniske tai bus kepeja turbut, nes ir receptu knygas varto, ir man virtuvej padeda arba manekene, nes nieko nevalgo
Tada geriau kepeja , visada ant duonos gales kapeika uzsidirbti
Maniske irgi padeda ...isnesioja visus bliudus po buta tik spek rinkti ...ir su saukstu kala kur papuola ...tai i stikla tai man i kakta
rugegele23,tau gerai,kad turi padejeja ,o mano vaikinuks tik bulves paded skusti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 12, 22:32)
O man tik padavineja bulves
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 22:23)
Idomus faktas: siandien pirkau graikiskus riesutus gliaudytus turguj kioske tokiam, tai kaina uz kg 24 lt, o pardej 35 lt Taip pat su migdolais, kioske - 20 lt, pardej - 29,99 berods ir su negliaudytais riesutais taip pat skiriasi kainos argi cia normalu
Visiškai normalu, ne per seniausiai girdėjau, kad verčiantis mažmenine prekyba galima užsidėti net dvidešimt procentų viršaus
Beje pasigirsiu, šian kepiau kažkurios iš mamyčių ananasinį tortą. , mb net pagyrė, sakė "ale kokią puikią šeimininkę įsitaisiau" Tik man tas vanilės kremo pusfabrikatis labai jau sintetinis pasirodė, gal kokių alternatyvu pasiūlytumėt ?
kazin ar netiktu plakta grietinele kaip meduciui,nors jauciu kad ne. o tas kremas is pakelio man . beje siandien vaisinau kaiminka ananasiniu tortu,jai medutis labiau patiko.jo valgai..ir negali sustot .uzsisae ka iskepciau jai 2 meducius.bizniukas klesti
Ale, moteros
Kiek jau galit plepet
Gal ka jau laikas sumeistravot. Cipciukas nuo nelaimes visus grybus suvalge, JOLKA999 cia, ziuriu issinesimui daro. O cia, mums . Laikas kibt i darbus
Paverciau cia kelis psl atgal ir pamaciau daividijos ir mamicy grozius , pasirodo vakar dienos . Na cia sugebek tiek psl. priplepet , galvojau, kad pora dienu jau nieks nieko nekepa
Kiek jau galit plepet
Gal ka jau laikas sumeistravot. Cipciukas nuo nelaimes visus grybus suvalge, JOLKA999 cia, ziuriu issinesimui daro. O cia, mums . Laikas kibt i darbus
Paverciau cia kelis psl atgal ir pamaciau daividijos ir mamicy grozius , pasirodo vakar dienos . Na cia sugebek tiek psl. priplepet , galvojau, kad pora dienu jau nieks nieko nekepa
QUOTE(net_nzn @ 2008 12 12, 23:50)
Visiškai normalu, ne per seniausiai girdėjau, kad verčiantis mažmenine prekyba galima užsidėti net dvidešimt procentų viršaus
Beje pasigirsiu, šian kepiau kažkurios iš mamyčių ananasinį tortą. , mb net pagyrė, sakė "ale kokią puikią šeimininkę įsitaisiau" Tik man tas vanilės kremo pusfabrikatis labai jau sintetinis pasirodė, gal kokių alternatyvu pasiūlytumėt ?
Beje pasigirsiu, šian kepiau kažkurios iš mamyčių ananasinį tortą. , mb net pagyrė, sakė "ale kokią puikią šeimininkę įsitaisiau" Tik man tas vanilės kremo pusfabrikatis labai jau sintetinis pasirodė, gal kokių alternatyvu pasiūlytumėt ?
Cia as ji idejau , ananasini su sintetiniu kremu ale , kad toks anciklopedijoj duotas receptas .....na jus galite eksperimentuoti su kremais . kad ir" lengva" sviestini : isplaki kambario temperaturos sviesta 200 g. mikseriu kad butu purus ( kartu su cukraus pudra ,deti pagal savo skoni) , ir ipilkite kambario temperaturos to sirupo kur lieka nuo ananasu ( nepilna stikline apie 120-140 ml. ), gausis purus lengvas kremas , dar galite citrinos rugsteles ideti , tik perspeju .....visi produktai turi buti vienodos temperaturos , kitaip gausis s.....ne kremas
Prieš savaitėlę su drauge kepiau "Juodąjį mišką", buvo puikus tortas Tik vidaus nuotraukos neturiu, tai gal ir nekelsiu tik išorės..
Šiandien sugalvojau kepti Mišelės sūrio tortą Brownie. Tik nežinau, kuo šonus ir viršų aptepti. Kaip atrodo iš nuotraukos, ten kažkokia šokoladinė glazūra. Tačiau kaip ją padaryti? Kai darėme Mišką, viršų tepėme tirpintu su pienu ir aliejumi šokoladu, bet paskiau jis sustingo į tokį gana kietą kiautą, o man norėtųsi, kad pominkštis liktų, netrupėtų pjaunant..
Šiandien sugalvojau kepti Mišelės sūrio tortą Brownie. Tik nežinau, kuo šonus ir viršų aptepti. Kaip atrodo iš nuotraukos, ten kažkokia šokoladinė glazūra. Tačiau kaip ją padaryti? Kai darėme Mišką, viršų tepėme tirpintu su pienu ir aliejumi šokoladu, bet paskiau jis sustingo į tokį gana kietą kiautą, o man norėtųsi, kad pominkštis liktų, netrupėtų pjaunant..