Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 12, 21:30)
Man tai visada gerai iskyla, as irgi darau taip kaip Inocka parase, bet viena karta tas ananasinis sukrito, o visi kiti gerai gavosi. Tik kad man kupolai gaunasi lotuliukas.gif na mokysimes toliau. Ir zebra kai kepiau, irgi per visa forma tiesiau..

rugegele23
as kelias zinutes pries parasiau, ka darau, kad nebutu to kupolo. Nekad nepaveda.
Atsakyti
MERGAITES , MAN UZSIBLOKAVO FOTIKO KORTELE verysad.gif GAL ZINOTE KA DARYTI ??? FOTIKAS CASIO EXILIM 7,2 MEGA PIXELS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 12, 21:35)
rugegele23
as kelias zinutes pries parasiau, ka darau, kad nebutu to kupolo. Nekad nepaveda.

As skaiciau, aciu Inocka uz patarima, butinai kita karta taip ir darysiu 4u.gif Tas tavo biskvitas, kur buvai foto idejus, tai man toks idealus atrode wub.gif o siandien kepiau biskvita su medumi, ir baltymais atskirai isplaktais, tai koks purus gavosi, na bent jau atrode graziai prapjautas, bet pjovesi blogai, nes per plonas biksvitas doh.gif neapskaiciavau formos dydzio. Ir aisku kupolas, bet kita karta tai zinosiu, ka daryt. O kai ananasiniui, ir kitiems tortam kepiau, tai mazesnis isgaubimas gavosi, ant tortu taip nesimate, kaip ant sio doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 21:47)
MERGAITES , MAN UZSIBLOKAVO FOTIKO KORTELE  verysad.gif GAL ZINOTE KA DARYTI ??? FOTIKAS CASIO EXILIM 7,2 MEGA PIXELS blush2.gif

Vajezau, neisivaizduoju blink.gif aisku Jus kazka iskepet, ir negalit nufotkint doh.gif ar ko neleidzia daryt?
Atsakyti

Vajezau, neisivaizduoju blink.gif aisku Jus kazka iskepet, ir negalit nufotkint doh.gif ar ko neleidzia daryt?
[/quote]

Nieko blink neleidzia daryti verysad.gif nei istrinti nei nufotkinti , reikes laukti sunaus pagalbos , bet kai ko negalesiu parodyti blush2.gif
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 12 12, 21:59]
[/quote]

Nieko blink neleidzia daryti verysad.gif nei istrinti nei nufotkinti , reikes laukti sunaus pagalbos , bet kai ko negalesiu parodyti blush2.gif
[/quote]
o ner ant pacios korteles tokio pypsiuko (kaip seniau ant kompiuteriniu diskeliu budavo), pastumi i sona ir uzsirakina... apžiūrėkit kortelę...
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 21:59)

Nieko blink neleidzia daryti  verysad.gif nei istrinti nei nufotkinti , reikes laukti sunaus pagalbos , bet kai ko negalesiu parodyti blush2.gif

Ka kepet? blush2.gif meduoliukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 12 gruodžio 2008 - 22:07
]MAMICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUO MAN TAU ATSIDEKOTI [/COLOR]notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif MATYT NUSPAUDZIAU KEREPLA doh.gif ...... bet grybuku ( ranku gamybos) jau neparodysiu schmoll.gif ...suedziau is tu nervu doh.gif ....na aisku ju tik 10 buvo , bet brudai skanus buvo, tirpo burnuj tongue.gif is tos mano meduolines teslos , bet prizadu rolleyes.gif dar iskepsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 12 gruodžio 2008 - 22:10
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:09)
]MAMICY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUO MAN TAU ATSIDEKOTI [/COLOR]notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif MATYT NUSPAUDZIAU KEREPLA  doh.gif ...... bet grybuku ( ranku gamybos)  jau neparodysiu schmoll.gif ...suedziau is tu nervu  doh.gif ....na aisku ju tik 10 buvo , bet brudai skanus buvo, tirpo burnuj tongue.gif is tos mano meduolines teslos , bet prizadu  rolleyes.gif dar iskepsiu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mane siandien kazkoks durnas juokas ima. Gal einu valerijono isgersiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:09)
jau neparodysiu schmoll.gif ...suedziau is tu nervu  doh.gif ....na aisku ju tik 10 buvo , bet brudai skanus buvo, tirpo burnuj tongue.gif is tos mano meduolines teslos , bet prizadu  rolleyes.gif dar iskepsiu smile.gif

cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif nebėr grybukų doh.gif nors vieną reikėjo nums palikt, būtume pasidalinę kaip nors lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 11, 23:09)
Jokio cia nereikia atidirbimo , aplink biskvita su peiliu ipjauni 1 cm. ilgio pjuvi , imi geriau silkini siula , dedi i ta ipjauta grioveli , priesais save siula sukryziuoji ir trauki i skirtingas pusias ....pjauna kaip britva  thumbup.gif

Atrodo visai paprasta.Aciu
Atsakyti
As irgi noriu grybuku verysad.gif Arbata kaip tik geriu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:13)
Makalaika , tu ne taip supratai , popierius klojasi tik i dugna , kad biskvitas nepriliptu , i sonus kloti nereikia doh.gif , jeigu jis taip iskepe , tai buvo per didele temperatura , mergaites , kai kepsite biskvita , ir kai jis visiskai pakils , kad neapdegtu virsus uzdenkite ji folijos lapu , juk kiekviena orkaite kepa kitaip , gal buvo per didelis karstis butent tavo orkaitei , todel virsus apdege , o vidus liko neiskepias .

tai va tame ir yra problema... ne taip supratau. dar dedama ta popieriu galvoju kam to reikia, nu bet juk zmones protingesni raso tai zino... na bet dabar zinosiu, pas mane ji teflonine tai gal is viso nereikia to popieriaus???

beje noriu pasigirti, bedarydama kaledine tvarka radau tarp mamos virtuviniu rakandu KONDITERINI SVIRKSTA su begale antgaliuku, tai dabar praktikuotis reikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 12, 22:47)
MERGAITES , MAN UZSIBLOKAVO FOTIKO KORTELE  verysad.gif GAL ZINOTE KA DARYTI ??? FOTIKAS CASIO EXILIM 7,2 MEGA PIXELS blush2.gif

vyras sake kad reikia atformatuoti. fotiko meniu reikia ieskoti format card. viskas issitrins, bet bus atformatuota kortele mirksiukas.gif
Atsakyti